گروه اندیشه: بر اساس ابلاغ دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به همت مرکز مشاوره دانشجویی طرح احوالپرسی از دانشجویان در دانشگاه مازندران اجرا شد. سهیلا هاشمی رییس مرکز مشاوره دانشگاه مازندران در گفت و گو با پایگاه خبری فجر شمال، با ارایه این مطلب که بر اساس ابلاغ دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سوی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه مازندران طرح احوالپرسی از دانشجویان در دانشگاه مازندران به اجرا در آمد.
وی افزود: همهگیری ویروس کرونا و مراقبتهای جدی جامعه بهمنظور مصونماندن از ابتلا به بیماری و افزایش نرخ شیوع آن، قرنطینه خانگی را به یک اجبار و مسئولیت اجتماعی تبدیل کرد.
هاشمی ادامه داد: دانشجویان یا به تعبیری نبض زندگی دانشگاه بهواسطه عدم حضورشان در محیطهای کلاس درس و دور ماندنشان از فضای واقعی آموزش، این ضرورت را برای تمامی دانشگاه ها یادآور گردید که جویا شدن از احوال آنها و خانوادههایشان و میزان رضایتشان از آموزش به دور از کلاسهای درس برای مسوولان دانشگاه یک موضوع جدی است.
رییس مرکز مشاوره دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: در همین راستا و بر اساس ابلاغ دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه مازندران با راهاندازی لینک طرح احوالپرسی و بارگذاری آن در سامانه گلستان، نسبت به جمعآوری دادهها در یک نمونه 277 نفری از دانشجویان سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با حضور دوتن از کارشناسان و مشاوران مصاحبه کننده در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری اقدامات لازم به عمل آمد.
وی در ادامه با ارایه این مطلب که از 277 نفر از دانشجویان شرکت کننده در طرح، متشکل از 178 نفر دانشجوی مقطع کارشناسی، 76 نفر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و 23 نفر دانشجوی مقطع دکتری، ازلحاظ جنسیت 168 نفر مونث و 109 نفر مذکر بودند افزود: در میزان رضایت از وضعیت آموزشی دانشگاه مازندران در پاسخ به سوالات مطرح شده از بین 277 نفر 23 نفر پاسخ گوی گزینه بسیار زیاد، 65 نفر پاسخ گوی گزینه زیاد، 127پاسخ گوی گزینه متوسط، 39 نفر پاسخ گوی گزینه کم و 23 نفر پاسخ گوی گزینه بسیار کم بودند.
هاشمی افزود: در سوال وضعیت ارتباطی با خانواده و دوستان در ایام کرونا از بین این تعداد دانشجو شرکت کننده در طرح ، 6 نفر به گزینه ارتباط بیش از بیش با خانواده و دوستان، 64 نفر به گزینه ارتباط عادی با خانواده و دوستان، 179 نفر به ارتباط حداقلی با خانواده و دوستان و 28 نفر به گزینه قطع با خانواده و دوستان پاسخ گو بودند.
رییس مرکز مشاوره دانشگاه مازندران باارایه این مطلب که وضعیت اقتصادی خانواده دانشجویان شرکت کننده با توجه به پاسخ های دریافتی از آن ها 11 نفر گزینه بالاتر ازمتوسط، 183 نفر گزینه متوسط و 83 نفر گزینه پایین تر از متوسط را پاسخ گو بودند ادامه داد: در رابطه با و ضعیت ابتلا به بیماری کرونا در دانشجو یان و خانواده آن ها،طبق آمار بدست آمده 28 دانشجو و 53 خانواده دانشجویان به این بیماری مبتلا شدند.
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای خبر
http://fajreshomal.ir/fa/News/13433/طرح-احوالپرسی-از-دانشجویان-در-دانشگاه-مازندران-به-اجرا-در-آمد