مدیرکل مدیریت بحران مازندران؛
ساماندهی رودخانه‌ها، کاهش آسیب پذیری هنگام وقوع سیل
جمعه 28 آبان 1400 - 18:30:10
پایگاه خبری فجر شمال

 گروه سیاسی و اجتماعی: مدیر کل مدیرت بحران مازندران در نشست شورای اداری قائم شهر با ارایه این مطلب که  رعایت اصول ساخت و ساز‌ها برای جلوگیری از بروز حوادث و آسیب‌های ناشی از سیل ویرانگر الزامی است. گفت: ساماندهی رودخانه‌ها، به کاهش آسیب پذیری هنگام وقوع سیل منجر می‌شود.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، یوسف پور فرماندار قائم شهر، در نشست شورای اداری قائم شهر با حضور مدیران کل ستاد مدیریت بحران و شرکت آب منطقه‌ای مازندران، که با موضوع راه‌های اصولی مقابله باحوادث و بحران طبیعی در زمان وقوع سیل وضرورت ساماندهی رودخانه‌ها برگزار شد. با ارایه این مطلب که گذر دورودخانه بزرگ تلار و سیاهرود از مدخل شهر و چندین رودخانه دیگر در روستاها‌ی این شهرستان را در مواقع بروز سیل از تهدیدات جدی و بحران آفرین در قائم شهر اعلام کرد که ساماندهی آنها توجه ویژه ستاد مدیریت بحران و شرکت آب منطقه‌ای استان را می‌طلبد.

وی افزود: با گذشت سه سال از سیل ویرانگر سال 97و98 تعداد چهار پل ارتباطی مهم آسیب دیده بر روی رودخانه تلار در مناطق کفشگر کلای بزرگ، اسکندرکلا، ملک کلا و تالارپشت علیا در قائم شهر هنوز اقدامی در اصلاح و بازسازی این پل‌ها صورت نگرفته است.

فرماندار قائم شهر با ارایه این مطلب که  این پل‌ها محل ارتباط ده‌ها روستای این شهرستان به مرکز شهر قائم شهر هستند تاکید کرد: اگر بموقع از سوی شرکت آب منطقه‌ای و ستاد مدیریت بحران مازندران در امر بهسازی و یا مرمت این پل‌ها اقدام نشود علاوه بر خسارات سنگین و یا تخریب این پل‌ها در وقوع سیل جدید، مشکلات زیادی برای تردد و رفت‌های مردم این مناطق ایجاد خواهد شد.

در ادامه این نشست علی اصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: از مجموع 700رودخانه مازندران 500رودخانه از مناطق مسکونی این استان عبور می‌کنند که رعایت اصول ساخت و ساز‌ها برای جلوگیری از بروز حوادث و آسیب‌های ناشی از سیل ویرانگر الزامی است.

 وی افزود: تا کنون با همکاری شرکت آب منطقه‌ای مازندران 50درصد رودخانه‌های در حوزه مسکونی شهر‌ها و روستا‌های مازندران با انجام عملیات لایروبی، آزادسازی حریم، دیواره سازی و مراقبت از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در بستر حریم رودخانه‌ها ساماندهی شدند که کاهش خسارت سیل اخیر در غرب مازندران نتیجه این اقدامات بوده است.

احمدی  وجود 320نقطه رانشی زمین در روستا‌های مازندران را دیگر تهدیدات و بروز حوادث طبیعی دانست و افزود: تا کنون برای 60 روستای در معرض رانش زمین پیش بینی بودجه شده است.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی

انتهای پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/15451/ساماندهی-رودخانه‌ها،-کاهش-آسیب-پذیری-هنگام-وقوع-سیل
بستن   چاپ