استاندار مازندران؛
مشکلات حوزه اقتصادی با ورود بسیج و تفکر بسیجی، بسرعت حل می شود
دوشنبه 1 آذر 1400 - 16:32:32
گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران در دیدار بانخبگان اقشار بسیج در ساری گفت: تردیدی نداریم که با ورود بسیج و تفکر بسیجی به حوزه های اقتصادی، مشکلات بسرعت حل می شود.

گروه سیاسی و اجتماعی: استاندار مازندران در دیدار بانخبگان اقشار بسیج در ساری گفت: تردیدی نداریم که با ورود بسیج و تفکر بسیجی به حوزه های اقتصادی، مشکلات بسرعت حل می شود.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران  در دیدار نخبگان اقشار بسیج که با حضور نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج، ابتناء به تفکر بسیجی را برای کشور در همه حوزه ها رهایی بخش دانست و افزود: نگاه راهبردی حضرت امام خمینی ( ره ) برای تشکیل بسیج مستضعفین امروز بعد از گذشت بیش از چهار  دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف جلوه گر شده است و برای درک ابعاد عمیق تر آن باید تامل ویژه صورت گیرد.

وی بسیج را یک تفکر دانست که در قالب نهاد و تشکیلات نمی گنجد، لیکن نگاه راهبردی حضرت امام (ره) به بسیج، نگاه تشکیلاتی است، یادآور شد: امروز؛ تفکر حضرت امام راحل در تشکیل بسیج، عمقِ استراتژیک استکبار جهانی را هدف قرار داده است.


استاندار مازندران با ارایه این مطلب که بسیج، ساختاری برای صادر کردن این تفکر به کشورهای مختلف ندارد، لیکن حضرت امام خمینی با راهبرد حکیمانه ای که در تاسیس بسیج داشتند بر آن بودند تا تفکر ناب حضرت پیامبر (ص) و حضرت امیرالمومنین (ع) در قالب تفکر بسیجی به دنیا راه باز کند، تصریح کرد: امروز در جبهه مقاومت تفکر بسیجی است که در مقابل استکبار می ایستد و مبارزه می کند و سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی با بسیج عمومی کشورهای محور مقاومت نه صرفا با بسیج امکانات و تجهیزات نظامی در مقابل جریان تکفیری ایستادگی  کردند.

مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به این که در سوریه، بکارگیری الگوی بسیج موجب پیروزی های جبهه مقاومت شد، خاطرنشان کرد: در دفاع مقدس چیزی به نام بسیج نداشتیم و عراق دائما در حال پیشروی بود و از آنجا که بسیج وارد میدان شد ورق برگشت و پیروزی ها و فتوحات جبهه اسلام شروع شد.

حسینی پور، یادآور شد: چرا در برخی از جبهه ها از جمله جبهه اقتصادی نتوانستیم موفق باشیم چون تفکر بسیجی هنوز در این جبهه حضور پیدا نکرده است و جریان لیبرالیسم در جبهه اقتصادی نفوذ پیدا کرد. ما در جبهه اقتصادی عقب هستیم و باید با تفکر جهادی و بسیجی، مشکلات را زا پیش پای مردم برداریم.

استاندار باارایه این مطلب که تفکر بسیجی در جبهه اقتصاد جایی نداشت، چون اگر بسیج ورود پیدا می کرد وضعیت اقتصاد بدین شکل نبود، ما نیازمند این هستیم امروز که تفکر بسیجی در حوزه های اجرای اقتصاد حاکم شود، گفت: این نیاز امروز جامعه ماست. بسیجیان خلاق و مبتکر در موضوعات اقتصادی که در دولت انقلابی به برکت حضور مردم در انتخابات و انتخاب این جریان فکری که استمرار تفکر بسیج است، جایگاه ویژه ای در حل مشکلات دارد، باید ورود کنند.


وی ادامه داد: تردیدی نداریم که با ورود بسیج و تفکر بسیجی به حوزه های اقتصادی، مشکلات بسرعت حل می شود.کم نداریم در مجموعه، افرادی که تفکر بسیجی و نگاه اقتصادی راهبردی برای برون رفت از شرایط کنونی کشور دارند و رهبر معظم انقلاب برای برون رفت از شرایط کنونی، الگوی اقتصاد مقاومتی را در مقابل جنگ اقتصادی قرار دادند.

استاندار، تصریح کرد: هشت سال این کشور بدور از تفکر بسیجی و بهره گیری کامل از ظرفیت های بسیج، موقوف میز مذاکره شد ولی بسیج معطل این نوعِ نگاه ها نمی ماند که اجنبی ها برای ما چه تصمیمی می گیرند.

وی ادامه داد: تفکر بسیجی این است که روی پای خود بایستیم و مملکت خودمان را درست کنیم، لذا از ظرفیت جوانان نخبه استان مازندران که در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی پیشرو بودند و هستند و هرجا که تهدیدی برعلیه کشور ما شود، در میدان هستند باید بهره گیری کامل شود.

استاندار، لشکر 25 کربلا را نمونه ناب و حماسی تفکر بسیجی در میدان بزرگ نقش آفرینی دانست و گفت: در استان مازندران ظرفیت های بسیار بزرگی نهفته است و باید بتوانیم با وجود افرادی که نگاه و تفکر بسیجی دارند، استان را از بن بست اقتصادی و معیشتی که برای مردم بوجود آمده است، نجات دهیم.

وی با بیان این که بسیج از دل و بدنه مردم است و در تمام خانه ها یک بسیجی وجود دارد، افزود: انشاالله با شکستن حصار مدیریتی در استان، راه جوانان و نخبگان بسیجی را به عرصه مدیریتی استان باز خواهیم کرد و از تفکر همه جوانان بسیجی استان بهره خواهیم برد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال 
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام 


http://fajreshomal.ir/fa/News/15471/مشکلات-حوزه-اقتصادی-با-ورود-بسیج-و-تفکر-بسیجی،-بسرعت-حل-می-شود
بستن   چاپ