گروه اندیشه: عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران همزمان با فرا رسیدن هفته بسیج به بیان افتخارات و انتظارات بسیج از منظر امامین انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: ابعاد تربیتی خواص اهل حقِ دولتساز از نگاه آیتالله خامنهای نیز در سه بعد تربیت اعتقادی، تربیت اخلاقی و تربیت رفتاری قابل دستهبندی است.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، حمیدرضا منیری عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران همزمان با فرا رسیدن هفته بسیج به بیان افتخارات و انتظارات بسیج از منظر امامین انقلاب اسلامی پرداخت وبا ارایه این مطلب که شجره طیبه را بسیج میتوان از دو منظر تحلیل و بررسی کرد. گفت: با ظهور فرهنگ بسیج شاهد برداشته شدن گامهای بزرگی بعد از انقلاب اسلامی در صحنههای اجتماعی، فرهنگی، جنگ اقتصادی و جنگ نرم بوده و هستیم که در این مسیر سخت، جانفشانیهای شهدای مدافعان حرم و خصوصا شهادت حاج قاسم سلیمانی و همراهان بسیجیاش از مصادیق بارز آن است.
وی با اشاره به انتظارات امامین انقلاب اسلامی از بسیج تصریح کرد: در راستای فرآیند تحقق اهداف اسلامی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی مبتنی بر هندسه و منظومه فکری رهبر حکیم انقلاب اسلامی که پنج مرحلهی تحقق اصل انقلاب اسلامی، تحقق نظام اسلامی، تحقق دولت مطلوب اسلامی، بهوجود آمدن کشور اسلامی و نهایتا شکلگیری تمدن نوین اسلامی را شامل میشود، تمرکز بر مساله تحقق دولت مطلوب اسلامی است؛ زیرا تا زمانی که دولت اسلامی نشود، کشور اسلامی نمیشود.
مدیر برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران با اشاره به بیانات رهبر انقلاب، عدم شکلگیری دولت مطلوب اسلامی را دلیل عدم تحقق اهداف کامل انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: شکلگیری دولت تراز انقلاب اسلامی، مردان و عناصر مؤمن و معتقد به خودش را که دارای صفات و خصوصیات لازم هم باشند میطلبد که بدون آنها، هیچگونه موفقیتی متصور نیست و نرم افزار اصلی برای تحقق دولت مطلوب اسلامی است که در تعبیر ایشان«خواصِ خواص» و یا«خواص اهل حق» میباشد که میشود از این افراد در قالب فرهنگ بسیج و با عنوان«خواص اهل حق دولتساز» یاد کرد.
منیری ادامه داد: در مسیر شناسایی«خواص اهل حق دولتساز» وظایفی احصاء شده است که میبایست فعلیت یابند البته این وظایف و کارهای ویژه در یک سیر منطقی، قابل تحقق هستند.
وی یادآور شد: از سوی دیگر در الگوی جستاری تربیت متعالیه امام خمینی(ره)، انسان از طریق تقویت عقل در میان قوای وجودی و از حیث معرفتی، اخلاقی و فقهی رشد یافته و میتواند کمالات والای انسانی و تربیت جامع اسلامی را دارا شود که این، همان الگوی تربیتی مد نظر امام خمینی است.
عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه مازندران اذعان داشت: شکلگیری«خواص اهل حقِ دولتساز» مبتنی بر دیدگاه رهبر حکیم انقلاب با امعان نظر به مبنای تربیت متعالیه امام خمینی(ره) که همان فرهنگ بسیج و بسیجیگری است بهعنوان راهحل شکلگیری دولت مطلوب اسلامی، میباشد.
حمیدرضا منیری در پایان تاکید کرد: با توجه به این که از نظر امام خمینی(ره) انسان رشد یافته و تحول آفرین از تربیتهای متناسب لایههای وجودی، عقلی، قلبی و ظاهری برخوردار است، ابعاد تربیتی خواص اهل حقِ دولتساز از نگاه آیتالله خامنهای نیز در سه بعد تربیت اعتقادی، تربیت اخلاقی و تربیت رفتاری قابل دستهبندی است.
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام
http://fajreshomal.ir/fa/News/15489/افتخارات-و-انتظارات-بسیج-از-منظر-امامین-انقلاب-اسلامی