مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران؛
تدوین سند ارتقای وضعیت زنان استان مازندران،
دوشنبه 22 آذر 1400 - 11:44:36
پایگاه خبری فجر شمال

گروه سیاسی و اجتماعی: مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران، از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان استان خبر داد و تصریح کرد: هدف نهایی این سند رسیدن به عدالت جنسیتی، ارتقا و بهبود وضعیت زنان از طریق آگاهی‌بخشی، توان‌بخشی و افزایش مشارکت‌پذیری آنان در عرصه‌های مختلف اجتماع است. ‎


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، سمیه قاسمی طوسی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران  با اشاره به برگزاری نشست دو روزه مدیران کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری‌های سراسر کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور، خاطرنشان کرد: در این جلسه گزارشی از وضعیت زنان استان و طرح‌هایی که در این حوزه در استان مازندران انجام و طرح‌ها و برنامه‌هایی که با هدف توانمندسازی و آگاهی بخشی به زنان انجام شد، تشریح گردید.

وی در این نشست از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان استان خبر داد و تصریح کرد: هدف نهایی این سند رسیدن به عدالت جنسیتی، ارتقا و بهبود وضعیت زنان از طریق آگاهی‌بخشی، توان‌بخشی و افزایش مشارکت‌پذیری آنان در عرصه‌های مختلف اجتماع است.


وی ادامه داد: این سند پس از تصویب به دستگاه‌های مرتبط ابلاغ شد تا برنامه‌های اجرایی خود را بر اساس برنامه عملیاتی تدوین شده در سند اجرایی کنند.

قاسمی طوسیت صریح کرد: توانمندسازی بیش از 832 نفر از مشاورین و فارغ‌ التحصیلان حوزه‌های روانشناسی، جامعه‌شناسی، حوزوی، خانواده، اعضا سمن‌ها و ... به عنوان تسهیل‌گران، توانمند‌سازی 600 نفر از سمن‌های فعال در حوزه کودک، کارشناسان مراکز بهداشت، مشاورین اورژانس‌های اجتماعی، دهیاران و بخشداران، نمایندگان امور بانوان و خانواده فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی در راستای آموزش قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در قالب آموزش‌های استانی و ملی اجرایی شد.

 وی گفت: توانمندسازی حدود 2000 نفر از بانوان در مناطق کم‌برخوردار با هدف ارتقای آگاهی و سطح سلامت روانی، جسمانی و اجتماعی زنان و خانواده‌ها و نیز افزایش تاب‌آوری اجتماعی برخی از برنامه‌های دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران در این راستا بود.


مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران ظرفیت اقتصادی در میان بانوان استان را یک راهبرد توسعه ای اشاره کرد و یادآور شد: توانمند‌سازی اقتصادی بیش از 500 نفر از زنان سرپرست خانوار با طرح‌های مشاغل خانگی و آموزش برای ایجاد، بارازیابی و تداوم فعالیت در فروشگاه‌ های مجازی، اعطای تسهیلات حمایتی به 1638 نفر به مبلغ 48.96 میلیارد ریال در قالب قرض الحسنه از جمله اقدامات مهم این حوزه بود.

 وی در پایان افزود: به 305 نفر به مبلغ 94 میلیارد ریال در مرابحه جهت حمایت از اشتغال و حمایت از 3 کارگاه تولیدی ماسک و گان برای دریافت سیب سلامت و مجوزهای لازم و اشتغال‌ زایی برای حدود 500 نفر از بانوان خصوصا بانوان سرپرست خانوار و حمایت از 57 صندوق اعتباری خرد زنان روستا برای دریافت وام کم بهره به مبلغ 19050 میلیون ریال و در نهایت برگزاری 83 نمایشگاه از توانمندی‌های بانوان بخشی از اقدامات ما در این حوزه بود.

 
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام
 

http://fajreshomal.ir/fa/News/15644/تدوین-سند-ارتقای-وضعیت-زنان-استان-مازندران،
بستن   چاپ