رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران
56 درصد قربانیان تصادف در مازندران عابران پیاده هستند
يکشنبه 5 دي 1400 - 18:24:15
پایگاه خبری فجر شمال

گروه سیاسی و اجتماعی: رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران پنجم دی ماه 1400 در نشست با خبرنگاران رسانه‌های جمعی مازندران گفت: عابران پیاده به عنوان بزرگ‌ترین قربانیان حوادث رانندگی در استان بشمار می آیند.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سرهنگ نصرالله بیگلری رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران پنجم دی ماه 1400 در نشست با خبرنگاران رسانه‌های جمعی مازندران از روند فزاینده مرگ و میر عابران پیاده در مازندران خبر داد و افزود : در 9 ماهه سال جاری آمار فوت عابران پیاده دچار حوادث رانندگی 6 درصد افزایش یافته است.

وی افزود:  افراد سالخورده بیشتر از سایر عابران پیاده بر اثر تصادف در مازندران  فوت می کنند  ، توضیح داد : در مجموع 40 درصد عابران پیاده ای که پس از تصادف فوت می کنند ، بیش از 60 سال سن دارند .

وی خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای استفاده شهروندان از پل های عابر پیاده شد  و گفت : 297 پل عابر پیاده در استان وجود دارد ولی تنها پنج درصد عابران پیاده از آن ها استفاده می کنند  .

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران با ارایه این مطلب که  غیراستاندارد بودن و برقی نبودن پل ها  از مهم ترین علت خودداری مردم از تردد بر روی این سازه های آهنی است . خاطرنشان کرد: افزایش آمار مرگ عابران پیاده در مازندران  با توجه به کاهش 16 درصدی آمار متوفیان حوادث رانندگی در استان طی سال جاری معنی دار  است و بایستی در این باره چاره اندیشیصورت پذیرد.

وی اجرای طرح ترغیب موتورسواران برای استفاده از کلاه ایمنی با اهدای این کلاه ها به صورت رایگان به آنان را در استان موفقیت آمیز توصیف کرد و گفت: یکی از دلایل کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی در مازندران هم استفاده بیشتر موتورسواران از کلاه ایمنی بوده است. 

 بیگلری میزان کاهش مرگ و میر موتورسواران استان در سال جاری را 35 درصد اعلام کرد و افزود : علت اصلی کاهش آمار متوفیان در این بخش فرهنگ سازی عمومی در استفاده از کلاه ایمنی بوده است و در همین راستا هم در یک سال گذشته یکهزار و 400 کلاه ایمنی بین موتورسیکلت سواران مازندران توزیع شد.

56 درصد قربانیان تصادف در مازندران  عابران پیاده هستند

 

رییس پلیس راهور مازندران  از بریدگی های جاده های استان که به عنوان دوربرگردان استفاده می شود به عنوان گذرگاه های مرگ یاد کرد و خواستار چاره اندیشی در این مورد شد  .

وی با تاکید بر این که تمامی بریدگی های جاده های مازندران باید به دوربرگردان های استاندارد تبدیل شود تا بتوان از سوانح رانندگی جلوگیری کرد، گفت : طی یک سال گذشته بیش از 30 بریدگی در جاده های مازندران تبدیل به دوربرگردان ایمن شد.

بیگلری نصب و فعالیت دوربین های هوشمند پایش تصویری را هم در کاهش تصادفات و مرگ و میرهای ناشی از آن موثر دانست و خواستار جدیت بیشتر برای افزایش نصب اینگونه دوربین ها در جاده های استان شد  . 

وی از نصب 307 دستگاه دوربین برای پایش هوشمند جاده‌های استان در یک سال گذشته خبر داد و گفت که این دوربین‌ها در 15 شهرستان استان فعال است.
رییس پلیس راهور مازندران با اعلام این که جاده‌های استان تا یک سال پیش فاید دوربین ثبت تخلفات هوشمند بود ، افزود: در حال حاضر پلیس راهور در شهرستان‌هایی که مسیر اصلی جاده ای استان از آنها گذر می کند مانند آمل ، بابل ، ساری و 12 شهرستان دیگر دارای دوربین هوشمند پایش تصویری است.

وی با اعلام این که مقدمات لازم برای نصب 197 دستگاه دوربین جدید در 32 نقطه جاده ای استان فراهم شده است ، به رانندگان متخلف هشدار داد که قوانین رانندگی را برای حفظ سلامتی خودشان و دیگر شهروندان رعایت کنند .

بیگلری گفت: در یک ماه گذشته مالکان 6 هزار دستگاه وسیله نقلیه با پایش تصویری  دوربین های هوشمند به خاطر ارتکاب تخلف اعمال قانون شدند که نشانگر جدی بودن پلیس در برخورد با متخلفان است.

وی بر ضرورت نصب و راه اندازی دوربین ثبت تخلفات و پایش تصویری هوشمند در مناطق مختلف مازندران تاکید  کرد و  افزود : این دوربین ها، علاوه بر ثبت تلخفات رانندگی و کاهش بار ترافیکی ، در ایجاد امنیت عمومی در جامعه نیز نقش بسزایی دارند چرا که بسیاری از سرقت ها و همچنین قتل های صورت گرفته در مناطق مختلف، به وسیله همین دوربین ها کشف و ضبط می شود.

رییس پلیس راهور مازندران از حاشیه شهرها به عنوان کانون های تصادفات راننددگی در استان یاد کرد و گفت : تخلفات حادثه ساز در 9 ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال در مازندران 17 درصد و برخورد با تخلفات نیز در طی این مدت در مقایسه با سال گذشته 2 درصد افزایش داشته است.


http://fajreshomal.ir/fa/News/15759/56-درصد-قربانیان-تصادف-در-مازندران-عابران-پیاده-هستند
بستن   چاپ