گروه فرهنگی و هنری: آیین جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در پنجم بهمن ماه 1400 با حضور بهائیان مشرف شده به دین مبین اسلام، در حسینیه دارالشفای روستای عربخیل بهنمیر، برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، فخری داوری بانوی بهایی که شانزده سال پیش به آیین پاک اسلام مشرف شد در آیین جشن میلاد حضرت فاطمه زهراء پنجم بهمن ماه 1400 در حسینه دارالشفاء عربخیل شهر بهنمیر شهرستان بابلسر گفت: من در خانوادهای بهائی به دنیا آمدم ما را از کودکی با آداب و آیینهای بهائی آشنا کردند و از همان کودکی در کلاسهای درس اخلاق شرکت میکردم .
وی افزود: بنده فردی بسیار مومن در جامعه بهائی بودم و در خانوادهای که حضور داشتم طوری تربیت شد م که توانستند ما را در بهائیت به بهترین مقامها برسانند. از دید تشکیلات فرقه ما شدیم بهترین! همسرم از لحاظ جامعه بهائی کمی ضعیفتر بود و تمایل بیشتری به اسلام داشت و ما با ایشان ازدواج کردیم و دارای دو فرزند شدیم.
وی ادامه داد: باتوجه به حضورمان در جامعه بهائی هیچ زمان بر ضد اسلام حرکتی انجام ندادم که مورد اعتراض جامعه مسلمانان قرار بگیرم، با همه هم خوب بودم و همه هم من را دوست داشتند.
داوری تصریح کرد: من شبی در خواب حضرت فاطمه (س) را دیدم که بچه من را که بیمار بود شفا داد، بعد از دیدن این خواب بچههایم را صدا کردم و به آن ها گفتم که زندگی و سرنوشت ما ممکن است تغییر کند و هر دو بچه من تعجب کردند که مادرمان چنین حرفی را زد! و از آنجا بود که متحول شدم و حقیقت واقعی را دریافتم.
بانوی بهایی مسلمان شده مازندرانی با ارایه این مطلب که سالها پیش دخترم پیشتر از من و پدرش مسلمان شد و از زمانی که دخترم مسلمان شد جامعه بهائی بر من فشارهایی آوردند که چرا بچه شما مسلمان شده؟ خاطرنشان کرد: تشکیلات بهائیت به من گفتند که دیگر به او نگاه نکن و او را طرد کن و او را به خانواده راه ندهید؛ تشکیلات به من میگفت تو فرض کن که بچهات مرده و طردش کن، من گفتم که من یک مادر هستم؛ نمیتوانم دخترم را طرد کنم و از خانه بیرونش کنم.
وی اظهار کرد: از این به بعد نمیتوانستم قواعد دینی را قبول کنم که میگوید بچهات را از خود طرد کن و گفتم تو چه طور جامعهای داری و چه مذهبی داری؟ و در درون خودم میگفتم که من چگونه در این سالها بهائی بودم؟ و من نتوانستم این را قبول کنم که فرزندم را طرد کنم و او را نبینم و گفتم که من خدا را میپرستم و خدا این بچه را به من داده است و من هم آن را بزرگ کردم و وظیفه دارم به عنوان یک مادر سرپرستی این بچه را داشته باشم.
داوری ادامه داد: پنج سال تحقیق کردم تا به یقین برسم، چون باید به این حقیقت میرسیدم، اجباری در کار نبود و پس از آن در جشن میلاد حضرت فاطمه (س) همراه با همسرم به اسلام مشرف شدیم، قبل از آن هم با همسایهها و مسلمانان اطرافمان ارتباط داشتیم و با ما مهربان بودند و من از آنها بسیار کمک گرفتم.
در ادامه آقایان سید جاوید زمانی و همت الله فهیمی از دیگر بهاییان مسلمان شده حاضر در این آیین، در باره چگونگی مسلمان شدنشان و مصائبی که هم اکنون از سوی بهاییت بر سر راهشان قرار می دهند، مطالبی را ارایه کردند.
در پایان این آیین از خانم فخری داوری و آقایان همت الله فهیمی و سید جاوید زمانی با حضور محمد حسین منصف از جانبازان جنگ تحمیلی و خانواده شهدا با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است که این آیین با حضور خبرنگاران اصحاب رسانه شهرستان بابلسر و تنی چند از مسوولان شهرستانی بابلسر و اجرای مدایحی و مسابقه و اهدای جوایز برگزار شد.
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام
http://fajreshomal.ir/fa/News/17955/آیین-جشن-میلاد-حضرت-فاطمه-زهراس-با-حضور-بهاییان-مشرف-شده-به-دین-مبین-اسلام