مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران؛
بیکاری هفت هزار فرزند شهید و ایثارگر در استان مازندران
شنبه 30 بهمن 1400 - 19:25:36
پایگاه خبری فجر شمال

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: هفت هزار و 300 فرزند شهید، آزاده و همچنین جانباز 25 درصد و بالاتر در استان مازندران بیکار هستند.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، گفت: متاسفانه به دلیل بی‌توجهی به اشتغال خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان در سال‌های گذشته، روند بیکاری در بین این قشر از جامعه در استان رو به افزایش است که باید اتخاذ برنامه‌های اصولی برای رفع این چالش اقدامات لازم انجام شود.

وی با استناد به بند 6 ماده الحاقی پنج احکام برنامه‌های توسعه کشور مصوب 27 اردیبهشت سال 1395 مجلس شورای اسلامی، افزود : طبق این بند تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند حداقل 25 درصد از نیازهای استخدامی و تامین نیروهای مورد نیاز خود را که وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جایگزینی نیروهای خروجی خود اخذ می‌کنند به خانواده‌های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان 25 درصد و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک‌سال و بالای یک‌سال اسارت، آزادگان و خواهر و برادر شاهد اختصاص دهند، اما به دلیل کاهش ورودی و جذب در ادارات دولتی روز به روز به تعداد دانش آموختگان دانشگاهی بیکار خانواده‌های ایثارگر و جانبازان استان اضافه می‌شود.

کهنسال اذعان داشت: 6 هزار نفر از مجموع هفت هزار و 300 فرزند شهید، جانباز و ایثارگری که در استان بیکار هستند ، مدرک تحصیلی دانشگاهی دارند و جویای شغل‌ دولتی هستند ، اما به دلیل کاهش ورودی و استخدام در ادارات دولتی استان، استخدام این افراد با کندی مواجه شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگر مازندران  با ارایه این مطلب که فرایند اخذ مجوز شغل دولتی برای مشمولان زیر نظر بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بسیار زمان‌بر است، گفت : از روزی که یک عضو خانواده ایثارگر مدرک تحصیلی خود را به بنیاد شهید برای انجام روند اداری کسب شغل تحویل می‌دهد و تا زمانی که جذب می‌شود حدود 2 تا چهار سال طول می‌کشد.

وی اظهار کرد: اصرار بر پشت میزنشینی و داشتن شغل دولتی را مهم ترین دلیل صف طولانی استخدام این افراد برشمرد و افزود : حمایت از کارآفرینان برتر و ایثارگر و همچنین ارایه تسهیلات به ایثارگرانی که دارای مهارت هستند با جدیت در استان در دستور کار است و اگر اصرار بر داشتن کار دولتی نباشد می تواند مشکل بیکاری را رفع کند.

 وی  توضیح داد: در ماه‌های گذشته حدود 30 میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی با همکاری بانک‌های عامل به افراد جویای کار و ایثارگر استان اعطا و برای 50 فرزند شهید و ایثارگر اشتغال‌زایی شد.

کهنسال با بیان اینکه، حدود سه هزار نیروی انسانی ایثارگر در دستگاه‌های دولتی و شهرداری‌های استان همچنان به صورت قراردادی مشغول به کار هستند و استخدام رسمی نشدند، تصریح کرد: با همراهی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان درصدد تبدیل وضعیت این نیروها هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگر مازندران  با بیان اینکه بیشترین نیروی قراردادی ایثارگر از مجموع ادارات دولتی و دستگاه‌های خدماتی و اجرایی استان در شهرداری ساری فعالیت دارند و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده بزودی یک‌هزار نفر از نیروهای ایثارگر شهرداری ساری تبدیل وضعیت خواهند شد. ادامه داد: در سال گذشته 250 نفر از کارکنان ایثارگر و قراردادی شهرداری بابل تبدیل وضعیت شدند و این رویه با همراهی دستگاه‌های اجرایی مربوط و مسوولان، طبق ضوابط در نظر گرفته شده ادامه خواهد یافت.

گفتنی است: مازندران در دوران جنگ تحمیلی بیش از 10 هزار و 400 شهید، 34 هزار جانباز و 2 هزار و 400 آزاده سرافراز را تقدیم نظام اسلامی کرد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام



http://fajreshomal.ir/fa/News/18170/بیکاری-هفت-هزار-فرزند-شهید-و-ایثارگر-در-استان-مازندران
بستن   چاپ