گروه جامعه و دانشگاه: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران گفت: دانشگاه مازندران از مراکز آموزش عالی برتر و موفق کشور در از سرگیری آموزش حضوری بوده است .
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، دکتر رحمت عباسنژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در وبینار"بررسی از سرگیری آموزش حضوری و معرفی سیاستهای تحولی وزارت علوم در حوزه معاونت آموزشی" گفت: دانشگاه مازندران از مراکز آموزش عالی برتر و موفق کشور در از سرگیری آموزش حضوری بوده است.
بر اساس این گزارش، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در جریان برگزاری این نشست که در روز یکشنبه 24 اردیبهشت 1401 با حضور مقام عالی وزارت، معاون آموزشی و مدیران حوزه ستادی وزارت عتف برگزار شد، گفت: باید آموزش مجازی را به عنوان یک دستآورد حفظ و از تجارب بدستآمده و قابلیتهای ایجادشده به وسیله این نوع آموزش در شرایط مورد نیاز استفاده کرد.
عباسنژاد برگزاری این نوع نشستها را فرصت بسیار مناسبی برای ارایه دیدگاههای آسیبشناسانه و تجارب دانشگاههای مختلف کشور در دوران کرونا برشمرد و گفت: مطابق بررسیهای انجامشده، کاهش انگیزه جامعه دانشگاهی به آموزش حضوری، کاهش کیفیت یادگیری در برخی نظامها و رشتهها از جمله مسایلی بوده که در بررسی عملکردی در قبل و زمان آموزش مجازی، نظام ٱموزشی را با چالش روبرو کرده بود. بنابر همین بررسیها و در شرایط فروکشکردن همهگیری، اهتمام جدی برای اجراییشدن از سرگیری آموزش حضوری در وزارت به کار بسته شد که خوشبختانه دانشگاه مازندران نیز با عزم و حمایت همه جانبه ریاست دانشگاه، هیات رییسه، اعضای هیات علمی، دانشجویان و یاوران علمی، از پیشتازان از سرگیری آموزش حضوری بوده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، حفظ و ارتقای کیفیت آموزش را از اولویتهای این معاونت دانست و تاکید کرد: کلیه دستورالعملها و بخشنامههای آموزشی تا پایان شهریورماه قابلیت اجرایی خواهند داشت و از مهر 1401، آییننامههای پیش از همهگیری، ساری و جاری خواهند بود.
عضو هیات رییسه دانشگاه با تاکید بر نقش جامعه دانشگاهی در روشن نگهداشتن مشعل آموزش در دوران کرونا افزود: با از سرگیری آموزش حضوری باید سیاستهای تحولی وزارت عتف را با جدیت دنبال و عملیاتی کرد.
معاون آموزشی دانشگاه بر اهمیت نقش دانشگاه مازندران بهعنوان دانشگاه جامع در مدیریت استان و اثربخشی آن در رفع نیازهای منطقه اشاره و اظهار داشت: برای رسیدن به این هدف، راهی جز تحول و توجه به عملیاتیشدن طرح تحول آموزش عالی در دولت سیزدهم نخواهیم داشت. بنابراین با توجه به شرایط کنونی، نیازمند تحول در سرفصلهای آموزشی و درسی دانشگاهها مطابق سند آمایش آموزش عالی و حرکت به سوی مهارتگرایی هستیم.
یادآور میشود: در این وبینار، دکتر شهرام احمدی مدیر خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر مژگان معمار مقدم معاون مدیر خدمات آموزشی، دکتر فرشاد صحبتزاده مدیر امور برنامهریزی و توسعه آموزش و دکتر رضا میرعرب رضی رییس مرکز آموزشهای آزاد و مجازی نیز شرکت داشتند.
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام
http://fajreshomal.ir/fa/News/18776/دانشگاه-مازندران-از-مراکز-آموزش-عالی-برتر-و-موفق-کشور-در-از-سرگیری-آموزش-حضوری-بوده-است