حبیب الله حلیمی جلودار رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامیِ دانشگاه مازندران در گفت و گو با پایگاه خبری فجر شمال با اشاره به تاریخچه دانشکده الهیات و معارف اسلامیِ دانشگاه مازندران گفت: دانشکده الهیات و معارف اسلامیِ دانشگاه مازندران در دی ماه سال1388 پس از تفکیک از دانشکده علوم انسانی و اجتماعی تاسیس شد.
وی افزود: این دانشکده قبل از مستقل شدن، به صورت گروه آموزشی در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی از سال 1378 فعالیت آموزشی را با جذب دانشجو در رشته الهیات و معارف اسلامی با گرایش علوم قرآن و حدیث آغاز کرد.
وی ادامه داد: تربیت کارشناسان مجرب در حوزه علوم انسانی به منظور انجام خدمات علمی در نهادهای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی و نیز بسط و اشاعه معارف ناب دینی در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جمله اهداف تأسیس این دانشکده به شمار می آید.
حلیمی اظهارکرد: این دانشکده اکنون و بر اساس اطلاعات مورخه 15/ 08/ 1399 دارای 28 عضو هیأت علمی، 12 کارمند و قریب به 600دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در فضای آموزشی 1260 متر مربع به عنوان نخستین و تنها دانشکده الهیات و معارف اسلامی در منطقه شمال کشور فعالیت دارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران با اشاره به این که در حال حاضر هفت گرایش در این دانشکده وجود دارد خاطرنشان کرد:گرایش علوم قرآن و حدیث در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی، گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی در سه مقطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی گرایش معارف اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد با گرایش مبانی نظری اسلامی، گرایش معارف اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد با گرایش منابع و متون اسلامی ، گرایش فلسفه اسلامی درمقطع کارشناسی ارشد، گرایش کلام اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد و گرایش فلسفه و کلام اسلامی در مقطع کارشناسی از جمله گرایش هایی است که دانشجویان به تحصیل در آن مشغول هستند..
حلیمی به برنامه ریزی جهت رشد و توسعه این دانشکده اشاره کرد و اذعان داشت: مهمترین برنامه مجموعه ی مدیریت دانشگاه و دانشکده برای پنج سال آینده، جذب هیأت علمی و راه اندازی رشته گرایش های جدید است و در بخش عمرانی، تلاش برای توسعه فضای فیزیکی و احداث ساختمان جدید دانشکده الهیات و معارف اسلامی دارد.
وی در پایان گفت: بر اساس مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه مازندران، دانشکده
الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران در سال 1398 در زمان حیات علامه
حسن زاده آملی، این دانشکده به نام مبارک ایشان متبرک و مسمی شد و دانشکده
الهیات و معارف اسلامی علامه حسنزاده آملی نام گرفت.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتها پیام
http://fajreshomal.ir/fa/News/19091/نخستین-دانشکده-الهیات-و-معارف-اسلامی-در-منطقه-شمال-کشور