استاندار مازندران:
مدیریت حاج قاسم سلیمانی الگوی مدیریت حکمرانی اسلامی بود
چهارشنبه 2 شهريور 1401 - 22:48:48
پایگاه خبری فجر شمال

استاندار مازندران با اعلام این که شعار هفته دولت سیزدهم «دولت مردم» است گفت: مدیریت حاج قاسم سلیمانی الگوی مدیریت حکمرانی اسلامی بود.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران،  پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به تشریح عملکرد یکساله دولت در مازندران پرداخت و با اعلام این که شعار هفته دولت سیزدهم «دولت مردم» است، اظهار کرد: یکی از مهمترین مولفه‌های دولت شهید رجایی که در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد مردمی بودن دولت آن است که در فضای حکمرانی اسلامی به عنوان الگوی موفقیت مدیریتی مورد تایید و تثبیت مردم قرار گرفت.

استاندار مازندران با بیان اینکه مدیریت حاج قاسم سلیمانی الگوی مدیریت حکمرانی اسلامی بود، افزود: همچنین مدیریت دولت شهید رجایی حکمرانی اسلامی بود که رفتار ایشان الگویی برای دولت‌های بعد شد.

این مسؤول دولت شهید رجایی را به طور واقعی مردمی دانست و گفت: دولت سیزدهم در طول یکسال گذشته بیشترین سفرهای استانی و تعامل با مردم را داشتند و استانداری مازندران هم با تاسی از دولت در حل مسائل استان در محافل مردمی و شهرستان‌ها حضور یافت.

حسینی‌پور با بیان اینکه در هفته دولت دشمن در صدد وارونه جلوه دادن عملکرد دولت در جمهوری اسلامی هستند، تصریح کرد: تقابل با دشمن جهاد در راه خداست.

وی به رویکرد یکساله دولت مردمی در مازندران اشاره کرد و گفت: در سه ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم اولویت واردات واکسن کویید19 در کشور بود تا بیماری کرونا در کشور مدیریت شود.

نماینده عالی دولت در مازندران یادآور شد: مازندران مقام نخست تزریق واکسن کویید 19 در کشور را دارد.

این مسؤول از موفقیت دولت سیزدهم در تعاملات و دیپلماسی خارجی یاد کرد و گفت: دولت سیزدهم با انعطافی که به موقع به خرج داد، در فعالیت هسته‌ای دولت‌های مقابل جمهوری اسلامی را به پای میز مذاکره کشاند.

حسینی‌پور با اشاره به اینکه کشورهای طرف مذاکره تمایل زیادی برای مذاکره با جمهوری اسلامی را دارند، تصریح کرد: به زودی اخبار خوبی مبنی بر مذاکره خواهید شنید که جایگاه جمهوری اسلامی را تثبیت می‌کند.

وی به عملکرد دولت سیزدهم در شناخت کشورهای «شانگ‌های و سی آی اس» که تعاملات اقتصادی مناسبی با مازندران دارند اشاره کرد و گفت: انتقال سنگ‌های معدنی هند از طریق کریدور شمالی با 17 روز کاهش تراتزیت، 30 درصد کاهش هزینه و 50 هزار میلیارد سالانه سود خالص ترانیزیت برای مازندران می‌تواند مفید باشد.

این مسؤول با اشاره به اینکه مازندران با سه بندر مهم می‌تواند در تعاملات اقتصادی با کشورهای حاشیه خزر موفق باشد این ظرفیتی است که در استان باید از آن استفاده شود، اظهار کرد: 12 سال قبل به منظور سوآپ نفتی در سواحل مازندران روس‌ها چانه زنی کردند ولی جواب منفی شنیدند؛ گفتند این ظرفیت در مازندران وجود ندارد.حسینی‌پورر ادامه داد: در دولت‌‌های پیشین انتقال میعانات نفتی از نکا تا شهر ری اتفاق افتاد اما این طرح مسکوت ماند تا به کشورهای غربی بر نخورد.

وی یکی از موفقیت‌های دولت سیزدهم را دیپلماسی اقتصادی دانست و گفت: در مازندران صادرات سوآپ را شروع کردیم که به زودی نتایج آن را خواهید دید.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه تا سقف یک میلیارد دلار با چین برای صادرات مرکبات مازندران قرارداد منعقد شد، خاطرنشان کرد: سال گذشته 30 درصد مرکبات ما از بین رفت؛ باید صادرات محصولات کشاورزی ما تثبیت شود.

این مسؤول با اعلام اینکه سوم شهریور امسال معاون اول رئیس جمهوری برای افتتاح پروژه‌های مهم و شروع فعالیت اقتصادی در استان به مازندران سفر می‌کند، گفت: بحث کشاورزی اولویت نخست مازندران است این استان علیرغم کم مهری‌ها مقام اول تولید محصولات کشاورزی در کشور را دارد.

حسینی‌پور به اهمیت تولید غذا در دنیا اشاره کرد و افزود: امروز اهمیت تولیدات غذایی در جهان بالاتر از اهمیت تولیدات موشکی است.

وی بحث دانش بنیان کردن محصولات کشاورزی در مازندران را مطرح کرد و گفت: این بخش 900 شرکت دانش بنیان در مازندران ثبت است که بخش کشاورزی در آن جای نداشت.

نماینده عالی دولت درمازندران خاطرنشان کرد: مازندران برای توسعه کشاورزی از ظرفیت دانش بنیان ملی استفاده می‌کند. حتی از حوزه انرژی اتمی هم برای توسعه کشاورزی اقدام شد.

این مسؤول با تاکید بر اینکه در مازندران باید مدیریت منابع آب صورت گیرد، تصریح کرد: برای بخش آب هم از فاینانس استفاده کردیم؛ زهکشی اراضی کشاورزی یکی از مهمترین مواردی است که باید سرمایه گذاری شود به همین دلیل با کمبود آب مواجه هستیم.

حسینی‌پور توجه به بخش کشاورزی در مازندران را مهم دانست و یادآور شد: طبق بررسی که در 5 سال گذشته انجام شد بیش از 75 درصد تسهیلات استان به بخش ساخت و ساز اختصاص یافت و کشاورزی نادیده گرفته شد؛ اما در دولت سیزدهم بیشترین تسهیلات بانکی را به کشاورزی اختصاص یافت.

وی ادامه داد: همچنین در تولید گندم و افزایش تولید این محصول زارعی از دانش بنیان استفاده می‌کنیم.

استاندار مازندران اولویت دوم استان را گردشگری عنوان کرد و اظهار کرد:  با توجه به شرایطی که در استان داریم در طول یکسال گذشته مجوزهای زیادی برای ارتقای گردشگری صادر شد.

این مسؤول با بیان اینکه در حال حاضر 200 هزار نفر گردشگر خارجی به مازندران سفر می‌کنند باید به یک میلیون گردشگر خارجی در سال برسد، تصریح کرد: طبیعت‌گردی از موضوعات مهم گردشگری است که دولت سیزدهم با محوریت احیای شبه جزیره میانکاله به این بخش توجه کرد؛ سرمایه‌گذار هم برای این منظور وارد مازندران شد.

حسینی‌پور اولویت سوم توسعه مازندران را در بخش صنایع دانست و گفت: با پیشرفت مسائل زیست محیطی صنعت باید در مازندران رونق گیرد.

به گفته حسینی‌پور در هفته دولت یک هزار و 142 پروژه با اعتبار 8 هزار میلیارد تومان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود که با افتتاح این پروژه‌ها یک هزار و 539 شغل در استان فعال می‌شود.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه از این تعداد پروژه‌ها 935 پروژه با اعتباری بالغ بر 4هزار و473 میلیارد تومان افتتاح می‌شود، تصریح کرد: 207 پروژه با اعتباری بالغ بر 3 هزار و734 میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از 935 پروژه 132 پروژه مربوط به تولید و واحدهای صنعتی است که با اعتباری دولتی 774 میلیارد تومان به بهره براری می‌رسد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه در اجرای جراحی اقتصادی دولت سیزدهم ساماندهی آرد بود، افزود: با اجرای طرح اقتصادی آرد و نان در مازندران 40 درصد کاهش مصرف در آرد را شاهد بودیم که باید به سمت کیفی سازی نان حرکت کنیم.

پایگاه خبری قحر شمال 
 مجید اسدی 
 انتهای پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/19323/مدیریت-حاج-قاسم-سلیمانی-الگوی-مدیریت-حکمرانی-اسلامی-بود
بستن   چاپ