دانشجوی برتر المپیاد علمی کشور:
سطح علمی اساتید، امکانات آزمایشگاهی کافی، شرایط علمی و محیط مناسب دانشگاه مازندران برای ادامه‌ تحصیل در انتخاب بنده موثر بودند.
دوشنبه 14 آذر 1401 - 01:44:01
پایگاه خبری فجر شمال


دانشجوی برتر المپیاد علمی کشور گفت: سطح علمی اساتید، امکانات آزمایشگاهی کافی، شرایط علمی و محیط مناسب دانشگاه مازندران برای ادامه‌ تحصیل در انتخاب بنده موثر بودند

 

      

      به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، ، هم‌زمان با فرا رسیدن 16 آذر و روز دانشجو و با هدف ایجاد فضایی پویا، امیدآفرین و پرنشاط در میان دانشگاهیان فرهیخته و به‌ویژه دانشجویان عزیز، روابط عمومی در اقدامی تازه به معرفی دانشجویان برتر، نخبه و فعال در زمینه‌های علمی، ورزشی، قرآنی، هنری و ... در سایت و شبکه‌های اجتماعی دانشگاه پرداخته است.

       در همین راستا، در این گفت‌وگو به معرفی نفیسه شناطی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد گرایش میکروبیولوژی محیطی دانشگاه مازندران خواهیم پرداخت که موفق به کسب عنوان برتر بیست‌وششمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشته زیست‌شناسی شده است.

       مشروح این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید:

*با سلام، لطفا خودتان را معرفی کنید؟

  - به نام خدا بنده نفیسه شناطی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد گرایش میکروبیولوژی محیطی دانشگاه مازندران هستم.

*کمی درمورد المپیاد و نحوه شرکت خود در آن برای مخاطبان ما توضیح دهید؟

 - المپیاد علمی دانشجویی از جمله آزمون‌های علمی است که هرساله در رشته‌های مختلف و به دو صورت متمرکز و غیرمتمرکز برگزار می‌شود. متمرکز از طریق کنکور کارشناسی ارشد و غیر متمرکز بین دانشجویان رتبه برتر دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و در مرحله کشوری برگزیدگان هر دو روش با هم به رقابت می‌پردازند. بنده هم سال 1400 دانشجوی ترم ششم بودم و از طریق غیرمتمرکز در این آزمون شرکت کردم.

*با توجه به علاقه شما در زمینه‌های مختلف علمی، عناوین مهم افتخارات خود را برای‌مان بازگو کنید؟

- بنده رتبه 11 مرحله کشوری دوره بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی در رشته زیست‌شناسی، رتبه اول مقطع کارشناسی و پذیرفته‌شده استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه مازندران هستم.

*مهم‌ترین مشکلات و کاستی‌هایی که برای شما وجود دارد، چه می‌باشند؟

- به نظرم از مهم‌ترین مشکلات و مسایل روبه‌روی من و باقی دانشجویان با توجه به مشکلات عدیده اقتصادی، ابتدا مسایل مالی است‌ و مساله دیگر کتب درسی معرفی‌شده از طرف اساتید است که اغلب غیرقابل دسترس هستند و یا این‌که قیمت خیلی بالایی دارند و تهیه آن برای دانشجو سخت و دشوار است.

*چه درخواستی برای بهبود و پیشبرد بهتر کارها و فعالیت‌های خود دارید؟

- افزایش حمایت‌ها از دانشجویان نخبه و دارای استعداد ازطرف مسوولان، کمک شایانی برای پیشبرد بهتر مراحل تحصیلی و کار‌های تحقیقاتی خواهد کرد.

*برای آینده خود چه برنامه‌ای دارید؟

- فعلا که دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد هستم و تمرکزم روی پایان‌نامه و به اتمام رساندن این مقطع به نحو عالی است؛ اگر خداوند متعال یاری کند قصد دارم در آینده شغل تدریس و دبیری زیست‌شناسی را در پیش بگیرم.

*حضور و حمایت مسوولان دانشگاه در پرورش استعدادهای نخبگان چقدر اهمیت دارد؟

- حمایت‌های مسوولان دانشگاه منجر می‌شود که دانشجویان و نخبه‌های دانشگاهی احساس ارزش و اهمیت کرده و اطمینان حاصل کنند که تلاش‌های آنان علاوه بر تاثیر بر آینده و زندگی شخصی خودشان برای مسوولان و کشور نیز اهمیت دارد و این احساس ارزش و اهمیت منجر می‌شود تا با انرژی و انگیزه‌ بیشتری به درس خواندن‌ها و کار‌های تحقیقاتی خود ادامه دهند.

*دلیل انتخاب دانشگاه مازندران با توجه به موقعیت‌هایی که برای شما جهت انتخاب دانشگاه‌های بهتر در سطح کشور وجود داشت چیست؟

- به‌دلیل کسب رتبه‌ المپیاد و رتبه اول مقطع کارشناسی بنده موقعیت مناسبی برای تحصیل در دانشگاه‌هایی مثل دانشگاه تهران و تربیت مدرس و ... را داشتم اما علاوه بر دلایل شخصی، دلایلی مثل سطح علمی بالا و مناسب اساتید دانشگاه مازندران، وجود امکانات آزمایشگاهی کافی و شرایط علمی و محیط مناسب دانشگاه مازندران برای ادامه‌ تحصیل در این دانشگاه هم در انتخاب بنده موثر بودند.

*انتظار شما از مسوولان دانشگاه چیست؟

- خواهشمندم حمایت‌های مسوولان دانشگاه پررنگ‌تر بشود. اگر از نظر شخصی بخواهم بگویم در ابتدای مسیر که بنده برای شرکت در المپیاد انتخاب شدم تاکید‌ها بسیار زیاد بود که دانشگاه هزینه کرده و تمام تلاش‌تان را بکنید و از این دست صحبت‌ها؛ اگر مقدور باشد و مسوولان بتوانند حمایت‌ها را افزایش دهند قطعا انگیزه‌های دانشجویان هم بیشتر خواهد شد‌.

*هدف بعدی‌تان را در صورت تمایل بفرمایید؟

- به نظرم هدف اصلی اغلب انسان‌ها در زندگی، سعادت و آرامش است و بعد هر انسانی با توجه به شرایط زندگی خود، هدف‌های خاص خود را دارد. من هم هدف اولم موفقیت در تحصیل و جنبه‌های دیگر زندگی است و هدف تحصیلی حال حاضرم پایان‌نامه و موفقیت در مقطع ارشد است.

*توصیه شما به جوانان هم‌سن و سال خود چیست؟

- به نظر من دوستان هم سن‌وسال من هر کاری را که انجام می‌دهند چه تحصیل باشد چه اشتغال به کار خاصی و چه آموختن یک حرفه، ورزش یا ساز خاص؛ اگر آن کار را با علاقه انجام دهند موفق خواهند بود. یعنی به نظر من یکی از شروط اصلی موفقیت در هر کاری این است که به آن کار علاقه داشته باشند و از انجام آن لذت ببرند.

*به نظر شما برای این‌که یک دانشجو در درس‌ها و فعالیت‌های علمی در دانشگاه موفق شود، چه کارهایی باید انجام دهد؟

- اول این‌که سعی کنند ابتدا خود و محیط اطراف‌شان را بشناسند و بتوانند با محیط سازگار شوند، خصوصا این سازگاری در سال‌های اولیه ورود به دانشگاه اهمیت دارد، بعد تلاش‌شان را بکنند و از حضور اساتید و کلاس‌های درس و امکانات دانشگاه حداکثر استفاده را ببرند. اگر سعی کنند در کنار تحصیل برای جنبه‌های دیگر زندگی هم اهمیت قایل شوند و تک‌بعدی زندگی نکنند قطعا موفقیت در انتظار آنها خواهد بود.

* نقش والدین، خانواده و دوستانت در کسب این موفقیت چی بوده؟

- خانواده‌ من اولین و بزرگ‌ترین حامی من در مسیر تحصیل بودند، چون من بومی استان مازندران نیستم و اصالتا اهل استان زنجان هستم، این فاصله و دوری از خانواده گاهی اذیت‌کننده بود، اما حمایت‌های خانواده و بعد دوستان عزیزم منجر شد تا آرامش روانی من تامین شود و این بزرگ‌ترین کمک برای من بود تا بتوانم مسیر تحصیلی را با تلاش بیشتر پیگیری کنم.

*ممنون که در این گفت‌وگو شرکت کردید.

- بنده هم از شما متشکرم و برای همه دوستان و جوانان ایران آرزوی موفقیت دارم.


http://fajreshomal.ir/fa/News/20907/سطح-علمی-اساتید،-امکانات-آزمایشگاهی-کافی،-شرایط-علمی-و-محیط-مناسب-دانشگاه-مازندران-برای-ادامه‌-تحصیل
بستن   چاپ