به گزارش فجر شمال، شش طرح سرمایهگذاری گردشگری در تاسیسات آبی و پیرامون منابع آبی مازندران آماده واگذاری به بخش خصوصی است.
فاطمه محبوبی رئیس گروه درآمد، مشترکین و سرمایهگذاری شرکت آب منطقهای مازندران با بیان اینکه 6 طرح سرمایهگذاری گردشگری در تاسیسات آبی و پیرامون منابع آبی تحت مدیریت این شرکت آماده واگذاری به بخش خصوصی است، گفت: طرحهای گردشگری برپا شده در تاسیسات آبی این استان که به مناطق پرمخاطب گردشگری مازندران تبدیل شدهاند، از ابتدای امسال تا پایان مهر پذیرای سه میلیون نفر گردشگر بودند.
او با اشاره به سرمایهگذاریهای انجام شده بخش خصوصی و ایجاد زیرساختهای گردشگری در برخی تاسیسات آبی زیرمجموعه این دستگاه اجرایی، افزود: در حال حاضر 16 طرح گردشگری فعال در تاسیسات آبی تحت مدیریت شرکت آب منطقهای مازندران فعال است که همگی با سرمایهگذاری بخش خصوصی و تحت نظارت کامل این دستگاه به مناطق نمونه، شاخص و پرمخاطب گردشگری مازندران تبدیل شدهاند.
محبوبی گفت: بر اساس آمارهای ثبت شده در این زیرساختهای گردشگری، از ابتدای امسال تا پایان مهر در مجموع نزدیک به سه میلیون نفر بازدید از این مجموعههای گردشگری آبی انجام شد که نشان دهنده استقبال جامعه از این قبیل مجموعههای گردشگری است.
او افزود: همه این مجموعههای گردشگری و اقدامات و زیرساختهایی که در محدوده مصوب طرح و محوطه تحت مالکیت شرکت آب منطقهای مازندران انجام میدهند بر اساس کتابچه طرح است و نظارت کافی برای پیشگیری از بروز هرگونه آسیب به محیط زیست وجود دارد.
محبوبی گفت: طی ماههای اخیر ظرفیتها و موقعیت سد لاستیکی آرمیچکلا بابلسر، سد گلورد نکا، سد لاریم جویبار، سد میجران رامسر، سد البرز و سد انحرافی بابلک برای اجرای طرح گردشگری مورد بررسی قرار گرفت و برای معرفی به سرمایهگذاران بخش گردشگری آماده است. مطالعات 2 فرصت سرمایهگذاری گردشگری آبی نیز در حال انجام است.
او افزود: یکی از دستاوردهای اجرای این طرحهای گردشگری با سرمایهگذاری بخش خصوصی علاوه بر اشتغالزایی و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، مدیریت اصولی حضور مسافران و گردشگران در حاشیه منابع آبی و سوق دادن گردشگران به سمت گردشگری مدیریتشده و ساختارمند است.
رئیس گروه درآمد، مشترکین و سرمایهگذاری شرکت آب منطقهای مازندران گفت: در حال حاضر مجموعههای گردشگری آبی موجود در مناطق مختلف این استان که با نظارت شرکت آب منطقهای مازندران و سرمایهگذاری بخش خصوصی ایجاد شدهاند، از بهترین جاذبههای گردشگری استان هستند که در طول سال مورد استقبال اقشار مختلف مردم قرار میگیرد.
او افزود: مازندران با توجه به وجود رودخانهها، آببندانها، دریاچهها و بسیاری از منابع آبی مستعد اجرای طرحهای گردشگری، یکی از بهترین مناطق کشور در زمینه توسعه طرحهای گردشگری آبی است و شرکت آب منطقهای مازندران نیز در چارچوب ضوابط و مقررات برای هرگونه همکاری با سرمایهگذاران دارای صلاحیت و واجد شرایط اجرای این قبیل طرحها آمادگی دارد.
مسعود پاشنا
http://fajreshomal.ir/fa/News/28483/واگذاری-6-طرح-گردشگری-آبی-در-مازندران-به-بخش-خصوصی