به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، یوسف نوری استاندار مازندران در نشست ستاد استانی هفته پژوهش با تاکید بر اینکه مازندران در موضوعات علمی و المپیادی از جایگاه بالایی در کشور برخوردار است، موضوعات پژوهشی - علمی و آموزشی باید از ارکان اصلی رشد استان باشد، اظهار داشت: کارکرد پژوهشها و تحقیقات متناسب با نیازسنجی استان در راستای توسعه و ظرفیت های بخش های مختلف صورت گیرد.
نوری با اشاره به اینکه تبیین وضعیت فعلی پژوهش استان و چشم انداز مسیر موفقیت آن ترسیم شود، خاطرنشان کرد: فرایند راهبردی پژوهش علاوه بر نیاز روز استان باید فراتر از نیازها و آینده نگرانه شود.
وی افزود: بسترسازی برای تجاریسازی یافتهها و پژوهشهای توسعه یافته در سطح استانی و ملی در دستور کار قرار گیرد.
نوری در ادامه بر بهرهوری هوش مصنوعی در پیشبرد راهبردی پژوهشی تاکید کرد و گفت: هوش مصنوعی میتواند روند تحقیق را به شکل چشمگیری تسریع کند و این میتواند اتفاقی ارزشمند برای محققان باشد.
وی بر برگزاری راهیان پیشرفت در جهت تبیین و اقدامات و دستاوردهای علمی و پژوهشی تاکید کرد و ابراز داشت: در جهتگیری علمی و فکری برای دانش آموزان الگوسازی کنید.
استاندار مازندران برای انسجام هماهنگی در بین دستگاهها و دانشگاهها در راستای برگزاری هرچه بهترهفته پژوهش و فناوری تاکید کرد و گفت: از برنامهها و فعالیتهای تکراری و پراکنده پرهیز شود.
در این نشست قاسمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران و دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری به برگزاری برنامه هفته پژوهش از 10 تا 22 آذر ماه اشاره کرد و اظهار داشت: در این هفته برگزاری و اجرای 16 برنامه و 11 جشنواره پیش بینی شده است.
وی افزود: زنگ پژوهش، با برگزاری جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهشگر و محقق، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری، سمینار نیازسنجی پژوهشی در همه دانشگاهها، معرفی و بازدید دانش آموزان از منابع سرآمد، نمایشگاه فن بازار، از جمله برنامههای این هفته به شمار میرود.
قاسمی با تاکید بر همکاری موثر دستگاهها و نهادها در برگزاری هفته پژوهش، خاطرنشان کرد: کلیه برنامهها و فعالیتهای هفته پژوهش در قالب جدول مستندسازی و به دبیرخانه ارسال شود.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
پایان پیام