به گزارش اپایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، هشتمین جلسه شورای اداری استان مازندران، 19 آبانماه به ریاست استاندار مازندران و با حضور آیتالله معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، کشوری، نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی، معاونان استاندار، فرمانداران، مدیران و مسئولان استانی در سالن اجتماعات استانداری مازندران برگزار شد.
یوسف نوری، استاندار مازندران در این جلسه با اشاره به مناسبتهای تقویمی روزهای گذشته، هفته مازندران را تبریک گفت و اظهار کرد: برنامهریزی مبتنی بر تمدن اصیل مازندران را در متن کارهای خود قرار دهید. برای مازندران گاهی کم گذاشته شد، مازندران مهد علم و فرهنگ و تمدن از زبان، ادبیات، موسیقی، معماری، حماسه و مفاخر علمی و فرهنگی و یکی از کانونهای مهم تولید در کشور است.
استاندار مازندران با اشاره به تعامل و همراهی تمام ارکان نظام در پیگیری مسیر پیشرفت استان گفت: روند رو به رشد در توسعه و ایجاد اشتغال و صادرات را در استان شاهد بودیم و این روند ادامه خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه در توسعه و رشد اقتصادی استان برنامه طاقچهای نداریم، اظهار کرد: در حوزههای کشاورزی، هوش مصنوعی، اقتصادی، گردشگری، صنایع، خدمات و آسیبهای اجتماعی باید با سیاست راهبردی و تهیه بسته کار اجرایی در مسیر توسعه استان گام برداشت.
رئیس شورای اداری استان مازندران با تأکید بر اینکه مدیریت دولتی نوین و حکمرانی خوب تبدیل به فرا حکمرانی شده است، افزود: با هماندیشی و همکاری برای استفاده از ظرفیتهای استان زمینه را برای سرمایهگذاران، کارآفرینان و تولیدکنندهها فراهم کنید.
وی با تأکید بر اینکه سرمایهگذار در عرض ما نیست بلکه از خود ماست و باید حضور آنها را قدر بدانیم، گفت: کار را با قوت انجام دهید و با کاهش فرایندهای اداری و روانسازی و رفع موانع، مردمداری کنید و زمینه حضور مردم در حوزههای اقتصادی را فراهم کنید.
نوری با تأکید بر اینکه پدیدههای اجتماعی به پدیدههای امنیتی تبدیل نشود، تصریح کرد: بحرانهای اجتماعی را جدی بگیرید و با پیشبینی و پیشگیری از گسترش آن جلوگیری و با راهکارهای علمی و اجتماعی در رفع آن اقدام کنید.
استاندار مازندران با تأکید بر اینکه فرمانداران بر عملکرد شهرداران و مدیران شهر نظارت کنند، اظهار کرد: شهرداریها در ارائه خدمات شهری در جهت رفاه شهروندان کوتاهی نکنند.
نوری با اشاره به سفر معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور در حوزه پسماند گفت: استان باید در جهت ایجاد برنامه جامع حرکت کند، اگر پنج مرکز پسماند جامع و یا شهرک بازیافت زباله وجود داشت، حتماً بهتر از این پراکندگی بود که شاهد آن هستیم.
وی افزود: بیمارستان جامع، مراکز دانشگاهی جامع و مراکز گردشگری جامع نیاز استان است، و پراکندگی در این حوزهها در مازندران بسیار مشهود است.
در جلسه شورای اداری استان مازندران سردار مسلمی، فرمانده سپاه کربلا گزارشی از اجرای برنامههای هفته بسیج، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، گزارشی از برگزاری هفته مازندران و رئیس دانشگاه مازندران گزارشی از برگزاری هفته پژوهش در 25 آذرماه ارائه کردند.