ارایه خدمات رایگان دندانپزشکی به مددجویان سوادکوهی
شنبه 26 آبان 1403 - 23:08:50
پایگاه خبری فجر شمال

ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به مددجویان سوادکوهیبه گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد مازندران، رضا مومنی، رئیس کمیته امداد سوادکوه با اشاره به ارائه خدمات پزشکی و درمانی به مددجویان در کمیته امداد اظهار کرد: با توجه به اینکه خدمات دندان‌پزشکی خدماتی گران برای مددجویان است، از این رو با همکاری گروه جهادی دهکده جهادی و حاج عبدالله والی، کمیته امداد مازندران در طی  روزهای 24 و 25 آبان ماه در سالن هنرستان شهید بهشتی زیرآب خدمات رایگان دندانپزشکی به مددجویان و نیازمندان منطقه ارائه کرد.
وی افزود: در این دو روز 40 دندانپزشک با 12 یونیت سیار به 325 نفر 514 خدمت دندانپزشکی شامل کشیدن، پر کردن، عصب‌کشی‌های سطحی، جرم‌گیری و... و برای کودکان نیز خدمات شیارپوشی و فلورایدتراپی ارائه کردند. 
مومنی با اشاره به اینکه این خدمات تنها شامل مددجویان کمیته امداد نبوده و مددجویان بهزیستی و نیازمندان غیر مددجو دهک یک تا 5 هم از این خدمات رایگان بهره‌مند شدند، گفت: مرحله اول خدمات دندان‌پزشکی در سوادکوه انجام شد و مراحل بعدی در دیگر مناطق استان با اولویت مناطق محروم برگزار خواهد شد.  
رئیس کمیته امداد سوادکوه از حمایت‌های مدیرکل کمیته امداد و همراهی فرماندار، فرمانده سپاه، اداره بهداشت، آموزش و پرورش، دانشگاه شهید بهشتی، اداره برق، هلال احمر، بهزیستی، شرکت پیشرو معادن، مراکز نیکوکاری و خیرین... شهرستان در انجام این کار تشکر کرد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/29654/ارایه-خدمات-رایگان-دندانپزشکی-به-مددجویان-سوادکوهی
بستن   چاپ