معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش:
هنرمندان برای بیداری ملت‌ها به میدان بیایند
پنجشنبه 29 آذر 1403 - 16:41:58
پایگاه خبری فجر شمال




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در آیین تجلیل از برگزیدگان نخستین جشنواره سراسری فرهنگی هنری سیمرغ با بیان اینکه ذهن انسان اصلی‌ترین میدان نبرد در جهان امروز است، اظهار کرد: نمونه عملی این مساله را در سوریه شاهد هستیم.

وی با تاکید بر اینکه باید هوشیار باشیم، افزود: هنر باید در خدمت نظام انقلاب اسلامی باشد.

احمدی لاشکی خاطرنشان کرد: در همه عرصه‌ها حضور هنرمندان بسیار اثرگذار است و باید از این ظرفیت بهره لازم را ببریم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش شهدا را ذخایر ارزشمند و مایه برکت دانست و گفت: شهید کشوری تنها برای سیمرغ نیست و افتخاری برای ایران اسلامی است.

احمدی لاشکی اذعان کرد: شهید کشوری هم مردِ رزم بود و هم یک عارف. و بی‌شک شایسته مکتب مولا علی(ع) نیز بود.

وی خاطرنشان کرد: معتقدم این دست اقدامات فرهنگی، اثرگذاری‌ بالایی دارد و باید نوجوانان و جوانان را بیشتر با فرهنگ ایثارگری‌ آشنا کنیم.

احمدی لاشکی با بیان اینکه باید هنرمندان جوان و نوجوان را بکار بگیریم تا آثارشان را در زمینه‌های مختلف عرضه کنند، افزود: رسیدن به تعالی جز با هنر میسور نیست.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اهداف انقلاب اسلامی باید در قالب هنر به نسل‌های آینده منعکس شود، ادامه داد: متاسفانه در این زمینه غافل بوده و توجه کافی نداریم.

احمدی لاشکی با اشاره به اینکه دشمن بر جنگ شناختی متمرکز است، گفت: شهدا مسیر را نشان دادند و هنرمندان اگر بتوانند مسائل مهم روز را به تصویر بکشند برای ایران و جهان بسیار اثرگذار است.

وی در پایان از رایزنی با رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در رابطه با حل مساله گرمایش و سرمایش سالن برگزاری اختتامیه جشنواره سیمرغ خبر داد.

 
ماناسازی مفاهیم اصیل مقاومت، ضرورت است



حامد علامتی معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور در ادامه این آیین   اظهار کرد: روستای «مگاصیص» یکی از روستاهای دشت آزادگان ایران در دوران دفاع مقدس سنگر مقاومت رزمندگان بود و هم اکنون نام این روستا 12 هزار کیلومتر دورتر روی اولین فروشگاه ایرانی در آمریکای جنوبی نقش بسته که نشان از اهمیت مقاومت دارد. 

وی با بیان اینکه ماناسازی و پایدارسازی مفاهیم اصیل مقاومت ضرورت است.افزود: ما در ایران «مگاصیص» زیاد داریم و همین شهرستان «سیمرغ» نماد مقاومت است و باید به نسل‌های آینده معرفی شود.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور با اشاره به اینکه امام راحل فرمودند؛ "هنر عبارت است دمیدن روح تعهد در انسان‌ها"، ادامه داد:
برای هر اقدامی نیاز به مهارت است و باید از فرصت جوانی برای مهارت‌آموزی استفاده شود.

علامتی در پایان تاکید کرد: به فرموده امیرالمومنین(ع)؛ فرصت‌ها مثل ابر می‌گذرد و جوانان باید قدر این ایام را بدانید.

سیمرغ صاحب دبیرخانه دائمی می‌شود



در ادامه علی کشوری، نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی از راه‌اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره سیمرغ خبر داد و گفت: درصدد هستیم در سال‌های آتی، رشته‌های بیشتری به جشنواره اضافه کنیم.

علی کشوری با بیان اینکه هنرمندان فعلی این جشنواره، نام‌آوران آینده این مرز و بوم هستند، افزود: هنر ابزار متعالی برای رسیدن به حقیقت است.

وی به ذکر خاطره‌ای از شهید احمد کشوری پرداخت و یادآور شد: پدرم در سال 41 که زلزله‌ای در بوئین‌زهرا اتفاق افتاد، تابلویی را با رنگ روغن برای التیام آلام مردم منطقه نقاشی کرد.


سیاست استکبار، ستمگری است



در پایان این ایین عمران عباسی، دیگر نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، سیاست استکبار را ستمگری دانست.

وی اظهار کرد: امروزه فلسفه استکبار، سیاست ستمگری است و اینگونه ترسیم کردند که بنی‌آدم اعضای یکدیگر نیستند!

عباسی  از شعار جشنواره که «همه برای ایران» استقبال کرد و افزود: در دفاع مقدس، در جنوب و غرب دشمن بر سر فرزندان ایران زمین آتش می‌بارید و همه برخاستند تا جان و مال این سرزمین را حفظ کنند.



آیین تجلیل از برگزیدگاه جشنواره سیمرغ 



آیین تجلیل از برگزیدگاه جشنواره سیمرغ 




آیین تجلیل از برگزیدگاه جشنواره سیمرغ 



آیین تجلیل از برگزیدگاه جشنواره سیمرغ 


پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام

http://fajreshomal.ir/fa/News/29924/هنرمندان-برای-بیداری-ملت‌ها-به-میدان-بیایند
بستن   چاپ