229 طرح اشتغال با مبلغ 27 میلیارد تومان در چالوس به اجرا در آمد
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 16:10:54
پایگاه خبری فجر شمال




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امامازندران، احمد عاشوریان، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) چالوس با بیان اینکه نیروی انسانی مهم‌ترین عامل مؤثر در رشد و توسعه هر کشور است و جمعیت هر جامعه به منزله ثروت ملی آن به‌شمار می‌آید، گفت: در شرایط فعلی کشور، یکی از بحران‌های اجتماعی، مسئله اشتغال است. بنابراین، مسئله بیکاری در سال‌های اخیر به‌‌عنوان یکی از چالش‌های اساسی اقتصادی و اجتماعی مطرح شده است. 
وی افزود: امروزه اشتغال مهم‌ترین دغدغه است و به نظر می‌رسد تنها راه ممکن برای رفع این دغدغه، توسعه کارآفرینی است تا بتواند موجب ایجاد اشتغال پایدار در جامعه شود.

عاشوریان بیان کرد: با همین رویکرد از ابتدای سال تاکنون 229 طرح اشتغال با مبلغ 27 میلیارد تومان در چالوس اجرا شده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) چالوس با بیان اینکه طرح‌های اجرا شده در زمینه‌های خدماتی، دامداری کشاورزی، صنایع دستی، صنفی و صنعتی و... است،خاطرنشان کرد: در شهرستان چالوس دو هزار و 890 خانوار تحت حمایت هستند و از مزایای این نهاد بهره‌مند می‌شوند.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
پایان پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/32412/229-طرح-اشتغال-با-مبلغ-27-میلیارد-تومان-در-چالوس-به-اجرا-در-آمد
بستن   چاپ