بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 16:27:47
پایگاه خبری فجر شمال



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حیدری‌جناسمی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در سخنانی با اشاره به اجرای طرح نوروزی آرامش بهاری در بقاع متبرکه استان گفت: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان با ایام عید نوروز تلاش شد علاوه بر حضور مسافران نوروزی حرمت این ایام در اماکن مذهبی حفظ شود.
وی با بیان اینکه با تمهیدات صورت گرفته طرح نوروزی آرامش بهاری امسال در 330 امامزاده و بقاع متبرکه مازندران اجرا شد، افزود: در قالب طرح آرامش بهاری، تمام زائرسرا‌ها و سوئیت‌های امامزادگان مازندران از مسافران نوروزی استقبال کردند و در همین راستا خیمه‌های معرفت با هدف سرگرمی مسافران و انجام فعالیت‌های فرهنگی و بازارچه‌های شمیم خدمت با هدف فروش محصولات و صنایع دستی بانوان استان در محوطه بقاع متبرکه شاخص مازندران برپا شد.
 حیدری‌جناسمی اجرای آیین تحویل سال نو را یکی از برنامه‌های شاخص طرح آرامش بهاری در استان برشمرد و بیان کرد: حدود 22 هزار نفر از مسافران و گردشگران نوروزی و همچنین بومیان منطقه در لحظه تحویل سال نو در محل بقاع متبرکه حضور داشتند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه از 29 اسفند 1403 تا 15 فروردین‌ماه حدود 541 هزار مسافر نوروزی از آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان مازندران بازدید کردند، خاطرنشان کرد: در این ایام حدود 15 هزار نفر در سوئیت‌ها و زائرسرا‌های بقاع متبرکه استان مازندران اسکان داشتند.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/32668/بازدید-541-هزار-زائر-و-مسافر-نوروزی-از-امامزادگان-مازندران
بستن   چاپ