عملیات اجرایی ساخت واحد تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری در سیمرغ آغاز شد
پنجشنبه 6 شهريور 1399 - 13:06:19

همزمان با پنجمین روز از هفته دولت فاز نخست طرح ساخت تولید و پرورش ماهیان خاویاری با ظرفیت 300 تن گوشت و 10 تن خاویار در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :روابط عمومی شیلات مازندران، حسن اسحاقی مدیرکل شیلات استان به رتبه نخست استان در پرورش و تولید گوشت و خاویار در کشور اشاره کرد و گفت: این طرح سبب افزایش تولید و پرورش ماهیان خاویاری در استان می شود.

وی با توضیح این که در این طرح از تجهیزات نوین آبزی پروری برای  بهره‌برداری حداکثری از آب استفاده می‌شود، بیان داشت: این طرح در زمینی به مساحت 11 هکتار مشتمل بر واحدهای پرورش ماهیان خاویاری، فرآوری و بسته‌بندی گوشت و خاویار، تولید خوراک آبزیان، کشت آکواپونیک و بسته‌بندی و کود ارگانیک از پساب حاصله احداث خواهد شد.

وی تولیدات شیلاتی را یکی از مهم ترین بستری های اقتصادی استان دانست که باید در سال جاری جهش قابل توجهی را داشته باشد ، بیان داشت:  تسریع در اتمام پایانه صادراتی شیلاتی از اولویت ها است.

بر اساس آمار شیلات مازندران سال گذشته یک هزارو 253کیلوگرم خاویار پرورشی، 54 تن گوشت خاویاری ، 9هزارو 875 تن ماهی پرورشی تازه، 54تن ماهی قزل‌آلای منجمد، یک هزار و 250 تن خورام آبزیان و پنج تن نیز کنسرو ماهی صادر شده است.

مازندران سه هزار و 330 واحد آبزی پروری دارد که 276 واحد آن مربوط به پرورش ماهیان سردآبی و 14 واحد هم ماهیان خاویاری است و بیش از سه هزار واحد دیگر در زمینه تولید ماهیان گرم آبی فعالیت دارند .

سفید، کپور، آزاد ( فیتوفاک ) انواع قزل‌آلا از گونه‌های ماهیان گرم آبی و سرد آبی استان مازندران هستند.


http://fajreshomal.ir/fa/News/7620/عملیات-اجرایی-ساخت-واحد-تکثیر-و-پرورش-ماهیان-خاویاری-در-سیمرغ-آغاز-شد
بستن   چاپ