آخرین مطالب

رئیس خانه صنعت مازندران خبر داد صدور 20 هزار کارت مجوز تردد بخش صنعتی در مازندران علم، فناوری و بازی

رئیس خانه صنعت مازندران خبر داد صدور 20 هزار کارت مجوز تردد بخش صنعتی در مازندران

  بزرگنمایی:

رئیس خانه صنعت،معدن و تجارت از صدور 20 هزار کارت مجوز تردد بخش صنعت در دوره محدودیت های کرونایی در استان خبر داد.

مجید اسدی خبرنگار فجرشمال :سید مجتبی رضوی بعدازظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران از جمله اقدامات انجام شده خانه صنعت و معدن در وضعیت اخیر پیش آمده به علت ویروس کرونا، به توزیع 20 هزار کارت تردد بخش صنعت توسط خانه صنعت و معدن و مدیریت خوب این امر اشاره کرد و گفت: علی‌رغم اینکه خانه صنعت و معدن مازندران فاقد یک تشکیلات بروکراتیک قوی است اما با تلاش شبانه‌روزی همکارانمان در خانه جهت خدمت‌رسانی به بخش صنعت در این شرایط سختِ تردد موفق عمل کرده و اجازه نداد تا بخش صنعت به علت محدودیت‌های تردد ایجاد شده دچار مشکل شده و واحدهای تولیدی ما اعتراضی در این زمینه نداشته‌اند.

رئیس خانه صنعت و معدن استان مازندران، از دیگر اقدامات به صدور جوازهای تأسیس که تاکنون توسط سازمان صمت استان صورت می‌گرفته و نیز انجام عملیات اداری مربوط به انتقال زمین به سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی اشاره کرد.

وی به نقش بارز خانه صمت استان در روند آزادسازی زمین‌هایی که مدت‌هاست در شهرک‌های صنعتی بلااستفاده مانده اشاره و عنوان کرد: خانه صمت در کنار سازمان صمت و شرکت شهرک‌های صنعتی استان به‌شدت در حال ممیزی و بازبینی زمین‌های واگذار شده و ایجاد شرایطی برای آزادسازی این زمین‌ها و واگذاری مجدد آنها جهت فعالیت عملی صنعت است.

رضوی یکی از عوامل اصلی شروع فعالیت در زمینه خلع ید از افرادی که به هر علتی زمین را مال خود کردند و فعالیتی نمی‌کنند را خانه صنعت برشمرد و با اشاره به فعالیت خانه در ستاد احیا و ممیزی واحدها، افزود: اگر قرار است با توجه به منویات رهبری به جهش تولید برسیم؛ یکی از نخستین اقدامات این است که سرمایه‌های دایر را که به هر علتی بایر شده‌اند، دوباره دایر کنیم.

 

وی مهم‌ترین وظیفه هر حاکمیتی را بعد از ایجاد امنیت برای شهروندانش، تبدیل سرمایه‌های بایر به دایر برای اثرگذاری مثبت در GDP کشور عنوان کرد و گفت: زمین‌های فراوانی داریم که سند ندارد یا سند دارد اما کار خاصی روی آن انجام نمی‌شود و یا زمین‌هایی که دارای سند بوده و کاری در آن صورت گرفته اما مدته‌است راکد مانده است و وجود اینها بیانگر آن است که نیازمند تلاش زیادی هستیم تا آنها را به چرخه فعالیت اقتصادی کشور بازگردانیم و خانه صنعت و معدن در این زمینه فعالیت قوی و غنی دارد و یکی از سه رکن اساسی تعیین تکلیف این شرایط در استان مازندران، خانه صنعت و معدن است.

رئیس خانه صنعت و معدن مازندران با بیان اینکه تاکنون زمین‌های زیادی آزاد شده است، از خلع ید 60 تا 70 هکتار زمین‌های راکد در شهرک صنعتی شماره یک ساری خبر داد و گفت: این زمین‌ها به سرمایه‌گذارانی که قول فعالیت سریع و جدی داده‌اند، واگذار شده است.

وی از دیگر برنامه‌های در دست اقدام به همکاری با بیمه‌های کشور به‌منظور اخذ بهترین خدمات برای واحدهای صنعتی استان در زمینه بیمه‌های مسئولیت، آتش‌سوزی، تکمیلی و خدمات درمانی اشاره کرد و گفت: هدف ما بر این است تا این کار را به‌صورت کارگزاری در خانه صنعت و معدن انجام دهیم؛ چراکه وقتی شرکت‌های بیمه با تعداد زیاد بیمه‌گذار مواجه شوند، رفتار و سیاست‌های خود را تغییر داده و تعدیل می‌کنند.

این مسئول با عنوان اینکه خانه صنعت و معدن دبیرخانه اجرایی ستاد تسهیل استان است، از برگزاری تمامی جلسات ستاد تسهیل تخصصی در این خانه خبر داد و افزود: جلسات ستاد تخصصی تسهیل تقریباً همه هفته در خانه برگزار و به مشکلات واحدهای صنعتی رسیدگی و طرف‌های ذی‌نفع در این جلسات به تشریک مساعی در جهت رفع مشکلات بخش تولید می‌پردازند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف

رئیس جمهور آمریکا مدام ما را تهدید می کند گویا ژن این فرد ژن تهدید است و نمی فهمد

پرسش بیست‌و‌هفتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

عکس ا نماز عبادی سیاسی جمعه بهنمیر

علی کشوری نماینده محترم مجلسی شواری اسلامی گفت رژیم غاصب صهیونیستی باید دردادگاه بین المللی مجازات شود و همه عاملان و افرادی که پشتیبان این رژیم کودک کش هستند

دیدار مولایی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیمرغ به اتفاق دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی

آئین عطر افشانی و غبار روبی گلزار مطهر شهدای روستای رکن کلا با حضور دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی،

تئاتر، همچون هوا برای زندگی لازم است

پیام مشرک فرماندهی و ریاست عقیدتی سیاسی پدافند هوایی مازندران به مناسبت روز قدس

جمهوری اسلامی صدای مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان رساند

دعوت نماینده ولی فقیه در مازندران به حضور در راهپیمایی روز قدس