بزرگنمایی:
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران اعلام نتایج جشنواره ملی ادبی، فرهنگی، هنری دانشگاهیان به میزبانی دانشگاه مازندران خبر داد وگفت: در پایان زمان مقرر، مجموعا ۱۹۵ اثر به دبیرخانه ارسال شد که آثار دریافتی پس از داوری در بخش شعر ۵ نفر، بخش داستان ۶ نفر، بخش دلنوشته ۷ نفر برگزیده شدند.
حیدر جانعلیزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در گفت و گو با پایگاه خبری فجر شمال در خصوص جشنواره فرهنگی هنری دانشگاه مازندران که در بخش ادبی، شعر و داستان و دلنوشته برگزار شد گفت: جشنواره ملی ادبی، فرهنگی، هنری دانشگاهیان بعد از شروع ویروس کرونا به گونهای توسط برخی دانشگاهها مطرح شد که یکی از دانشگاههایی که مشارکت داشت و ایده را مطرح کرد و به صورت مکتوب و همراه با یک پروپوزال به بخش معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فرستاد، دانشگاه مازندران بود که در تاریخ 24 فروردین سال 1399 با امضای رییس دانشگاه مازندران به معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ارایه شد که در پویش دانشجویی مقابله با کرونا، دانشگاههای کشور بتوانند مشارکت فعالی داشته و نقش مسوولیت اجتماعی خود را ایفا کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران افزود: در همین راستا برای حفظ و ترویج فرهنگ مجاهدت، ایثار و شهادت در موضوع جشنواره ملی، اعلام کردیم که میزبانی دبیرخانه را در زمینه دلنوشتههای شعر دانشجویی در خصوص پاندمی کووید-19 میتوانیم بپذیریم.
جانعلیزاده اذعان داشت: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز بر روی این ایده کار کرد و آن را به ایده کلانتری تبدیل کرد تحت عنوان جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان و در بخشهای پنجگانه، پنج دانشگاه زیر پوشش وزارت علوم را مامور به انجام 5 حوزه کاری مشخص در مدار همان پویش«زندگی دست یاریگر توست» انجام دهند.
وی ادامه داد: در این راستا دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش فیلم و هنرهای نمایشی،دانشگاه فردوسی مشهد در بخش ایده و خلاقیت، دانشگاه شهرکرد در بخش هنرهای تجسمی، دانشگاه کردستان در بخش هنرهای آواییو دانشگاه مازندران در بخش ادبی، شعر و داستان و دلنوشته اقدام به راه اندازی دبیر خانه های پنج گانه جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در ادامه خاطرنشان کرد: دبیرخانه بخش ادبی، شعر و داستان این جشنواره به دانشگاه مازندران واگذار شده بود که بعد از واگذاری، نسبت به فعال کردن این دبیرخانه، برنامهریزی و اعلان فراخوان اقدام کردیم که در پایان زمان مقرر، مجموعا 195 اثر به دبیرخانه ارسال شد که آثار دریافتی پس از داوری در بخش شعر 5 نفر، بخش داستان 6 نفر، بخش دلنوشته 7 نفر رتبه های برتر این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
وی با ارایه این مطلب که در بخش شعر زینب احمدیان، مجید مرادی ، غلامرضا کافی، الهه ایزدی، نوید آزاد بخت به ترتیب رتبه اول تا پنجم این جشنواره را به خود اختصاص دادند. افزود: در بخش داستان، مهتاب زارع رتبه اول ،فهیمه مصدر مولا رتبه دوم ، عاطفه عبدالهی و خدیجه منیر واقفی به طور مشترک رتبه سوم ، زهرا جدیدی رتبه چهارم و خداداد رضایی رتبه پتجم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
وی در پایان به بخش دلنوشته اشاره کرد وادامه داد: در این بخش زهرا صابری رتبه اول، مجید مرادی رتبه دوم،علی ثابتی پور رتبه سوم ،آرمین ابریشمی و حسن دولت دوست به طور مشترک رتبه چهارم، مهری اسدی و الهه ایزدی به طور مشترک رتبه پنجم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام