برترین های رویداد ملی کمند«کار، مهارت، نوآوری دانشجویان دختر» تجلیل شدند
بزرگنمایی:
گروه اندیشه: برترین های رویداد ملی کمند«کار، مهارت، نوآوری دانشجویان دختر» تجلیل شدند
گروه اندیشه: برترین های رویداد ملی کمند«کار، مهارت، نوآوری دانشجویان دختر» تجلیل شدند.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، جمال قاسمی رییس مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه مازندران و دبیرکل برگزاری رویداد ملی کمند، در مراسم اختتامیه رویداد ملی کمند«کار، مهارت، نوآوری دانشجویان دختر»به ارایه گزارشی از روند برگزاری رویداد پرداخت و با اشاره به اینکه رویداد کمند در دانشگاه مازندران در اسفند 1399 کلید خورد و در محورهای متنوعی مانند صنایع دستی و تولیدات کشاورزی و تولیدات غذایی و خوراکی، تکنولوژی و مهندسی و پوشاک، طراحی پارچه، عکاسی، گرافیک، محیط زیست و کارافرینی گردشگری انجام شد، گفت: در این رویداد پس از دو فراخوان، حدود 225 ایده در قالب کلیپهای یک دقیقهای از دانشگاههای استان مازندران به دبیرخانه رویداد ارسال شد و پس از بررسی کلیپها توسط کمیته فنی، در نهایت 30 ایده به دور دوم راه یافتند.
_75900.jpg)
وی با اعلام اینکه کارگاههای مختلفی برای این 30 ایده با عناوین پرورش افکار، آشنایی با استارتآپ، کارگروهی و فیلمسازی، اصول کارآفرینی، آشنایی با امور مالی، آشنایی با شرکتهای موفق، برندسازی و بازاریابی، مدل کسبوکار و نحوه ارایه و در انتها، انتقال تجربه کارآفرینی بانوان به مدت 522 ساعت برگزار شد، ادامه داد: پس از برگزاری کارگاه، دانشجویانی که به مرحله دوم راه پیدا کردند بالغ بر 150 ساعت از راهنمایی مشاوران متخصص بهره بردند و در نهایت، کلیپهای سه دقیقهای خود را آماده و به دبیرخانه ارسال کردند.
_75905.jpg)
دبیرکل برگزاری رویداد ملی کمند در پایان خاطرنشان کرد: بعد از بررسی کمیته فنی، 10 ایده به مرحله نهایی داوری راه پیدا کردند و سپس در مجموع، 3 ایده رویداد علمی کمند در استان مازندران انتخاب شدند و دو ایده هم به عنوان ایدههای ناب قابل تقدیر از بین ده ایده برگزیده شدند.
_75899.jpg)
در پایان این مراسم، از برگزیدگان رتبههای برتر، ایدههای برتر و ایده ناب، با اهدای لوح سپاس و تندیس، تجلیل به عمل آمد.
_75915.JPG)
در بخش ایده ناب ساره آقاجانپور به خاطر طرح ساخت داربست استخوانی اکسیژنساز و زینب محمودثانی به خاطر طرح ایجاد پوشش ضد حریق و آبگریز بر سطح چوب با استفاده از فناوری پلاسما حایز رتبه های اول و دوم شدند.
_75917.JPG)
در بخش ایده برترخانم ها عطیه قلی زاده مقدم به خاطر طرح روغن تخم کدو، رویا محمد زاده به خاطر طرح محصولات چرمی ، سوسن گرجی به خاطر طرح استفاده خلاقانه و جذاب از تنه و شاخه درختان، فاطمه علیمحمدی به خاطر طرح دستگاه تصفیه آب، سولماز اکبری نژاد به خاطر طرح دستآفریده های چرمی رتبه های اول تا پنجم را به خود اختصاص دادند.
_75918.JPG)
واما رتبههای برتر این رویداد، عادله محمدپور رتبه اول را به خود اختصاص داد و رقیه آب پیکر رتبه دوم این رویداد را از آن خود کرد و معصومه رضیپور جویباری و فاطمه محمودی به طور مشترک حایز رتبه سوم شدند.
در پایان از برگزیدگان رتبههای برتر، ایدههای برتر، ایده ناب و همچنین مسئولان و اعضای کمیته اجرایی این رویداد با اهدای لوح سپاس و تندیس، تجلیل به عمل آمد.
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام