آخرین مطالب

هیات نظارت صحت انتخابات شوراهای مازندران را تایید کرد سیاست و جامعه

هیات نظارت صحت انتخابات شوراهای مازندران را تایید کرد

  بزرگنمایی:

دبیر اجرایی هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی مازندران گفت که صحت برگزاری ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستای استان پس از بررسی پرونده‌ها مورد تایید اعضای این هیات قرار گرفته است.

مجید اسدی خبرنگار  فجر شمال :سیدعلی سلیلی عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ساری افزود : تمامی اعتراضاتی که نسبت به نتایج انتخابات شوراها در استان صورت گرفته بود ، بررسی و در نهایت تایید شد که همه شرایط برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای استان سالم بوده است.
وی با اظهار این که در هر رقابتی برنده و بازنده وجود دارد و اعتراض ها هم امری طبیعی است ، توضیح داد : هیات نظارت در پی شکایت برخی از افراد که دارای آرای نزدیکی با رقبایشان بودند اقدام به بازشماری بعضی از از صندوق های رای کرد و خوشبختانه مشخص شد که در شمارش آرا مشکلی وجود نداشت.

سلیلی گفت : در بعضی از حوزه های شهرهای استان مازندران از جمله شهر ساری شکایت داشته ایم و هیات عالی استان در جلسات شبانه روزی شکایات را طبق قانون بررسی کرد ولی تخلف مستندی وجود نداشت.

وی توضیح داد : همانند گذشته در این دوره هم با ادعاهایی در باره خرید و فروش آرا را در انتخابات بعضی از شورای اسلامی شهرها و روستاهای مازندران داشتیم ، اما برای اثبات چنین ادعاها و گزارش ها یا شکایات ارائه مستندات بسیار مهم و ضروری است که در اختیار نداشتیم و ارائه نشد و حتی در بعضی از حوزه های شهری هم که افراد هوادار در بیرون از شعب اخذ رای دستگیر شدند ، سند محکمه پسندی برای شکایت به دستگاه قضایی وجود نداشت که بتواند منجر به صدور حکم شود.

دبیر هیات نظارت بر انتخابات شورای اسلامی شهر و روستای مازندران تصریج کرد : هیات عالی نظارت نمی تواند بدون استدلال و رای دادگاه ، انتخابات یک حوزه را باطل کند ، چون ابطال منوط به قانون و حکم دادگاه است.

وی با بیان  این که هیات نظارت بر انتخابات 22 شهرستان مازندران هم قبل از هیات عالی نظارت پس از بررسی های همه جانبه  صحت انتخابات شوراهای اسلامی را تایید کردند، گفت : در 22شهرستان مازندران چهار هزار و 162 شعبه اخذ رای وجود داشت که هفت هزار نفر به عنوان ناظر و بازرس مردمی در آن فعالیت داشتند و به همین دلیل تخلف سازمان یافته که بتواند نتایج انتخابات را تغییر دهد ، عملا غیر ممکن بوده است.

سلیلی همچنین از تلاش فرماندران و بخشداران در برگزاری انتخابات سالم و امن در مازندران قدردانی کرد و گفت : علاوه بر این که حتی گزارش جزئی از تخلفات عوامل اجرایی به هیات عالی نظارت در استان گزارش نشده بود ، بلکه کم کاری نیز گزارش نشده است و رسانه ها نیز در این مدت بسیار مطلوب در مازندران اطلاع رسانی کردند.

 

دبیر اجرایی هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی مازندران میزان مشارکت در انتخابات شوراهای استان را 60.4 درصد واجدان شرایط اعلام کرد و گفت : ما در این دوره شاهد برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی در 2 هزار و 239 روستا با سه کرسی اصلی ، 173 روستا با پنج کرسی و 62 حوزه شهری بودیم .

وی با اظهار این که مشارکت در برخی نقاط استان برای انتخابات شوراهای اسلامی بیش از 100 درصد بود ، توضیح داد : بررسی ها نشان می دهد که مشارکت در 200 روستای استان و یک شهر سوادکوه شمالی بیش از 125 درصد واجدان شرایط بوده است.

سلیلی با اعلام این که آمار مشارکت بیشتر از واجدان شرایط در شوراهای اسلامی شهر و روستا خلاف بخشنامه انتخابات است و باید مورد رسیدگی قرار بگیرد ، گفت : پس بررسی های همه جانبه این موضوع به هیات مرکزی نظارت ارجاع شده است تا به عنوان یک مشکل ویژه استان مازندران مورد بررسی قرار گیرد و در صورت لزوم در قوانین بازنگری شود.

وی علت مشارکت بیشتر از واجدان شرایط در استان را هم نزدیکی و فاصله کم بین حوزه انتخابی شهر و روستا از یک سو و حضور گردشگران و غیربومیان از سوی دیگر دانست و افزود : به همین دلایل است که ما با مشارکت بیش از 125 درصدی مواجه می شویم.

 

دبیر هیات عالی نظارت انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهرها و روستاهای مازندران صیانت از حقوق مردم و بازگرداندن اعتماد شهروندان را وظیفه مهم اعضای جدید شوراهای اسلامی دانست و گفت : با توجه به این که مردم استان ذهنیت خوبی از بعضی شوراهای اسلامی دروه پنجم ندارند ، عملکرد شورای جدید برای جلب رضایتشان بسیار مهم است.

وی افزود : شورای جدید باید اعتماد مردم به این نهاد مردمی را با عملکرد صحیح برگرداند و امیدواریم که هیات نظارت بر عملکرد شوراها هم تشکیل شود و چه بهتر که نام و عملکرد هیات عالی نظارت بر انتخابات تبدیل به هیات نظارت بر عملکرد شوراها شود همان گونه که آئین نامه این مصوبه  در کمیسوین داخلی مجلس نیز به تصویب رسیده است.

سلیلی با تاکید بر این که نگاه به شوراهای اسلامی شهرها و روستاها در دوره ششم باید بهینه شود ، گفت : بازنگری قوانین انتخابات و وظایف شورای اسلامی نیز ضروری است ، چرا که هنوز شوراهای اسلامی شهر و روستا جایگاه پارلمانی به عنوان یک جایگاه مشورتی و  تصمیم گیری به خود نگرفته است و عمدتا جایگاهشان در حد صدور پروانه در شهر و روستا خلاصه شده است و دغدغه  نسبت به مطالبه عمومی شهروندان ندارند .

انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم 28 خرداد ماه امسال برگزار شد و مازندرانی ها تکلیف 341 کرسی شورای شهر و هفت هزار و 683کرسی شورای روستایی را برای یک دوره چهار ساله مشخص کردند.

طبق گزارش ستاد انتخابات مازندران ، در دوره ششم یکهزارو 516 داوطلب برای کرسی های شورای شهر و 14هزارو پنج نفر برای کرسی های شورای روستاها با هم رقابت داشتند.

طبق اعلام اداره کل ثبت احوال مازندران ، در این دوره از انتخابات 2 میلیون و 474هزار و 205 نفر از شهروندان استان واجد شرایط رای بودند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ایران اسلامی زیربار خواسته‌های غیرقانون آمریکا نخواهد رفت

برترین‌های بخش آقایان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

برترین‌های بخش بانوان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران