آخرین مطالب

سرپرست شرگت گاز مازندران،

صرفه جویی مشترکان گاز برای پایداری جریان گاز خانگی برای عبور از روز های سرد زمستان سیاست و جامعه

صرفه جویی مشترکان گاز برای پایداری جریان گاز خانگی برای عبور از روز های سرد زمستان

  بزرگنمایی:
گروه سیاسی و اجتماعی: سرپرست شرگت گاز مازندران چهارم دی ماه ۱۴۰۰ با اشاره به کاهش محسوس دمای هوای استان گفت: مشترکان گاز برای پایداری جریان گاز خانگی برای عبور از روز های سرد زمستان صرفه جویی را پیشه خود سازند.

گروه سیاسی و اجتماعی: سرپرست شرگت گاز مازندران چهارم دی ماه 1400  با اشاره  به کاهش محسوس دمای هوای استان گفت: مشترکان گاز برای پایداری جریان گاز خانگی برای عبوراز روز های سرد زمستان صرفه جویی را پیشه خود سازند.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، قاسم مایلی رستمی سرپرست شرگت گاز مازندران چهارم دی ماه 1400  با اشاره  به کاهش محسوس دمای هوای استان گفت : لازم است تمامی مشترکان برای پایداری جریان گاز مشترکان خانگی، صرفه‌جویی در مصرف این نعمت خدادادی را مد نظر قرار دهند.

مایلی رستمی افزود : با ورود موج سرمای فراگیر و پایدار در  سطح کشور و افزایش بی‌سابقه مصرف گاز، صرفه‌جویی سراسری برای عبور از روزهای سرد زمستان را بیش از پیش ضروری ساخته است.

وی با  بیان این که مازندرانی ها در شب گذشته بیش از 31 میلیون متر مکعب گاز مصرف کردند، ادامه داد: صنایع پر مصرف در زمان افت فشار گاز باید از سوخت دوم استفاده کنند.

جدول دمای هوای استان مازندران نشان می دهد که دمای هوا طی دو روز گذشته  در مناطق ساحلی و جلگه‌ای بین هشت تا 12 و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات نیز بین 10 تا 14 درجه کاهش یافت.

سرپرست شرکت گاز مازندران استفاده از پوشش مناسب، استفاده از پرده‌های ضخیم، استفاده از شیرهای ترموستاتیک و رعایت دمای 18 تا 21 درجه و پوشش مناسب موتورخانه‌ها و تعمیرات لازم آنها را به عنوان بخشی از راه‌های مصرف بهینه گاز برشمرد.

وی از دستگاه های اجرایی هم درخواست کرد تا برای صرفه‌جویی در مصرف گاز و جلوگیری از افت فشار، با خاموش کردن وسایل گرمایشی یک ساعت قبل از پایان وقت اداری ، کمک کار شهروندان باشند.

در حال حاضر 625 هزار خانوار شهری استان برابر با 99.9 درصد و 435 هزار خانوار روستایی معادل 95درصد به شبکه گاز سراسری وصل هستند.

میزان مصرف گاز استان به طور میانگین 28 تا 30 میلیون متر مکعب است ولی سوابق نشان می دهد افزایش مصرف حتی در کف 30 میلیون متر مکعب نیز همواره استان را با مشکل مواجه می کرد ولی امسال نخستین تجربه زمستانی پایداری بیشتر را نشان می دهد.

بر اساس گزارش هواشناسی مازندران، بیشترین میزان کاهش دما در شهرهای ساحلی و جلگه ای مازندران مربوط به مناطق مرکزی از جمله شهرستان های ساری، جویبار، سیمرغ و قائم شهر بوده است بگونه ای که دمای هوای این شهرها از 23 درجه سانتیگراد بالا صفر در روز اول دی با 12 درجه کاهش امروز  به 10 درجه سانتی گراد بالای صفر رسید و کمترین میزان کاهش دما نیز با 6 درجه سانتی گراد  مربوط به رامسر بوده است.

دمای هوا در مناطق کوهستانی و ارتفاعات مازندران نیز در 2 روز گذشته کاهشی شد و بیشترین میزان کاهش دما نیز با 14 درجه در بلده ، کیاسر و سواد کوه اتفاق  افتاد بگونه ای که دمای هوای این مناطق  از 19 درجه سانتی گراد بالای صفر در 2روز پیش ؛مروز  با 14 درجه کاهش به پنج درجه سانتی گراد بالای صفر رسید و کمترین میزان کاهش دما نیز با 10 درجه مربوط به کلاردشت بوده است.

طبق پیش بینی هواشناسی مازندران دمای هوای امشب  مازندران نیز در سیاه بیشه به 2 درجه زیر صفر و بلده و آلاشت به یک درجه زیر صفر خواهد رسید و شهروندان کیاسری و سوادکوهی هم دمای هوا صفر درجه را تجربه خواهند کرد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف

رئیس جمهور آمریکا مدام ما را تهدید می کند گویا ژن این فرد ژن تهدید است و نمی فهمد

پرسش بیست‌و‌هفتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

عکس ا نماز عبادی سیاسی جمعه بهنمیر

علی کشوری نماینده محترم مجلسی شواری اسلامی گفت رژیم غاصب صهیونیستی باید دردادگاه بین المللی مجازات شود و همه عاملان و افرادی که پشتیبان این رژیم کودک کش هستند

دیدار مولایی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیمرغ به اتفاق دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی

آئین عطر افشانی و غبار روبی گلزار مطهر شهدای روستای رکن کلا با حضور دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی،

تئاتر، همچون هوا برای زندگی لازم است

پیام مشرک فرماندهی و ریاست عقیدتی سیاسی پدافند هوایی مازندران به مناسبت روز قدس

جمهوری اسلامی صدای مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان رساند

دعوت نماینده ولی فقیه در مازندران به حضور در راهپیمایی روز قدس

ضمن تقدیر از فعالیتهای فرهنگی جمعیت هلال احمر و برنامه های تیم های سحاب در سطح شهرستان، به همراه مسئولین همراه، به پویش ملی بهرفت پیوستند.

توجه به مسئله اثربخشی اذان و نماز در ادارات یکی از موارد ترویج فرهنگ اقامه نماز است