بزرگنمایی:
گروه تفکر و اندیشه: هم زمان با فرا رسیدن دومین سالروز شهادت سردار دلها، به همت دانشکده الهیات و معارف اسلامی و با همکاری معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه مازندران و بسیج اساتید استان مازندران، پیشهمایش ملی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.
گروه تفکر و اندیشه: هم زمان با فرا رسیدن دومین سالروز شهادت سردار دلها،
به همت دانشکده الهیات و معارف اسلامی و با همکاری معاونت فرهنگی، اجتماعی و
دانشجویی دانشگاه مازندران و بسیج اساتید استان مازندران، پیشهمایش ملی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، هم زمان با فرا رسیدن دومین سالروز شهادت سردار دلها،
به همت دانشکده الهیات و معارف اسلامی و با همکاری معاونت فرهنگی، اجتماعی و
دانشجویی دانشگاه مازندران و بسیج اساتید استان مازندران، پیشهمایش ملی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور سردار اکبرنژاد از فرماندهان دوران دفاع مقدس و محور مقاومت، سرپرست دانشگاه مازندران و جمع کثیری از دانشگاهیان در سالن اجتماعات شهید آوینی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.
مدیریت کشور با تکیه بر مکتب سلیمانی قابل تحول است
حشمت الله علینژاد رییس دانشگاه مازندران در این آیین ضمن تاکید بر این نکته که سردار سلیمانی در مقام یاریکننده، نصرتدهنده دین و ولایتمداری، یک الگوی تمام عیار است، سلوک، منش و طرز تفکر او را دلیل اصلی تبدیلشدن به یک مکتب جاودانه تبدیل عنوان کرد و جامعیت، عقلانیت دینی، صفای باطن و لطافت روحی در کنار صلابت و حماسهسازی در میدان جنگ نسبت به دشمنان را از مهمترین پایهها و ارکان مکتب حاج قاسم خواند.
وی با اشاره به ویژگیهای شهید سلیمانی گفت: ولایتمداری، اخلاص مهربانی و مقاومت در برابر دشمنان از عمدهترین ارکان شخصیت سردار دلها است.
وی ادامه داد: سردار سلیمانی نماد توسعه و نهادینهکردن نرمافزار بسیج، مقاومت و ولایتمداری در جهان بود و در صدور انقلاب اسلامی به منطقه و جهان سهم بسزایی داشت.
علینژاد نقش دانشگاهها و آموزش و پرورش در ترویج مکتب سلیمانی مهم دانست و تاکید کرد: دانشگاهها باید مکتب سلیمانی را تئوریزه کنند، زیرا مدیریت کشور با تکیه بر مکتب سلیمانی قابل تحول است.
رییس دانشگاه مازندران باارایه این مطلب که آموزش مکتب سلیمانی باید در دانشگاهها و مدارس آغاز شود، خاطرنشان کرد: بررسی و تحقیق در ابعاد گوناگون زندگی، شخصیت، منش و عملکرد سردار سلیمانی را یک وظیفه همگانی است.
سردار سلیمانی با تبعیت از ویژگی بارز حضرت زهرا(س)، خود را سرباز مقام ولایت میدانست
در ادامه حجتالاسلام موسی مستقیمان مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران، گفت: رشادت، مدیریت، توانمندی و تدبیر را بخشی از ابعاد گسترده شخصیت سردار سلیمانی در نگاه دوست و دشمن است.
. وی با تاکید بر اینکه امید داریم که بتوانیم سهم خود را در تحقق و گسترش مکتب حاج قاسم اایفا کنیم، ادامه داد: از همگان خواستارم تا با بررسی دقیق ابعاد مختلف این شخصیت الهی، از ایشان بهعنوان یک الگو در زندگی خود بهره مند شوند.
سردار سلیمانی، یکی از مهمترین ارکان تحقق نفوذ و اقتدار ایران در منطقه و جهان بود
سردار اکبرنژاد از فرماندهان دوران دفاع مقدس و محور مقاومت نیز در این مراسم به تبیین ابعاد مختلف شخصیت سردار سلیمانی در منطقه و جهان پرداخت و با اشاره به تحولات گسترده منطقه و تلاشهای دشمنان از پیش از جنگ جهانی اول در خصوص تسلط بر ایران، موقعیت استراتژیک ایران در منطقه و ذخایر موجود در آن را از یکسو و محوریت جهان اسلام از سوی ایران را از طرف دیگر از مهمترین دلایل تلاش مذبوحانه دشمن در این اقدامات دانست.
یادگار دوران دفاع مقدس با تاکید بر اینکه ایران همیشه مورد توجه دشمنان بوده که این امر نیز بهواسطه نفوذ گسترده در میان کشورهای مختلف است، از سردار سلیمانی بهعنوان یکی از مهمترین ارکان تحقق این نفوذ و اقتدار در منطقه و جهان یاد کرد و نقش این سردار سرافراز را در خنثیکردن توطئه دشمنان، بسیار مهم و حیاتی خواند.
مرتضی علویان دبیر هماندیشی اساتید دانشگاه و استان مازندران و دبیر همایش ملی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی، به ارایه گزارشی از روند برگزاری این همایش و مقالات ارایهشده در آن پرداخت.
ارایه مقاله علمی با موضع همایش توسط دکتر نادر رازقی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران و مدیحهسرایی سیدعسگری داداشنژاد مداح اهل بیت(ع)، از دیگر برنامههای این پیشهمایش ملی بود.
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام