آخرین مطالب

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

تأمین 40 هزار تن کاغذ مورد نیاز کشور از محل تولید داخلی سیاست و جامعه

تأمین 40 هزار تن کاغذ مورد نیاز کشور از محل تولید داخلی

  بزرگنمایی:
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تا پایان سال جاری از محل تولید داخلی ۴۰ هزار تن کاغذ مورد نیاز کشور تأمین می‌شود.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تا پایان سال جاری از محل تولید داخلی 40 هزار تن کاغذ مورد نیاز کشور تأمین می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین آغاز تولید کاغذ چاپ و تحریر کتب درسی در شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به اینکه با حمایت‌های دولت، زمینه برای تولید و نشر 100 درصدی داخلی در دست برنامه ریزی و مهیا شدن است، افزود: عزم دولت بر این است که کاغذ را با تولید داخل تأمین کند.
وی با اظهار اینکه دولت سیزدهم برای رفع نیازهای اساسی کشور از طریق توانمندسازی داخلی پایه گذاری کرده است، افزود: تا پایان سال جاری از محل تولید داخلی 40 هزار تن کاغذ مورد نیاز کشور تأمین می‌شود.
احمدوند کاهش تعرفه واردات چوب و تأمین آن را از جمله خواسته‌ها بیان کرد و گفت: تولید کیفی و کاهش قیمت تمام شده کاغذ باید جزو اولویت‌ها باشد.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آموزش و پرورش را از مهمترین مشتریان کاغذ کشور بیان کرد و گفت: تأمین کاغذ کتب درسی از محل تولید داخل رقم خورده است.
وی بااظهار اینکه ماهانه هزار تن کاغذ از صنایع مازندران برای تنظیم بازار وارد بازار می‌شود، گفت: کشور سالانه به 20 هزار تن کاغذ تحریر نیاز دارد که باید با تولیدات داخل آن را فراهم و تأمین کرد.
حجت‌الاسلام علی لطیفی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی نیز گفت: سال‌ها کتاب‌های درسی و غیر درسی با کاغذ‌های وارداتی چاپ می‌شد و خیز این مجموعه برای تامین دو سوم از نیاز‌های داخلی کاغذ و بومی سازی و استفاده از دانش و ظرفیت‌های داخلی همان دستاورد‌هایی است که مقام معظم رهبری به آن تاکید داشتند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: وزارت آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که علاوه بر حمایت، در صورت افزایش ظرفیت، تمامی کاغذ‌های تولیدی را خریداری کند.
ابروفراخ مدیرکل سلولزی و بهره برداری چاپ و ونشر وزارت صمت گفت:کاغذ‌های تولیدی این مجموعه توجیه قیمتی بسیار جذاب تری دارد آن هم با پیش بینی 40 هزار تن کاغذ چاپی در سال جاری که نه تنها از موارد مشابه وارداتی در بحث کیفیت و سطح استاندارد پایین‌تر نیست بلکه هم اندازه و متفاوت‌تر است.
استاندار مازندران نیز گفت: امروز در حالی چوب و کاغذ مازندران سرامد تولید این محصول در کشور شده است که تا اوایل نیمه دوم سال گذشته در خطر ورشکستی بوده است و با حمایت دولت اراده و مدیریت خوب تامین کننده بخش زیادی از مصارف داخلی می‌شود.
سیدمحمود حسینی پور افزود: با تشکیل ستاد کارگروه تخصصی جهت تامین نیاز‌های اولیه این واحد تولیدی مقرر شد علاوه بر جذب حمایت‌های ملی از سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور، نسبت به ساماندهی چوب‌های شکسته شده در سطح جنگل پس از طرح تنفس جهت تامین نیاز مواد اولیه این واحد تولیدی اقدام شود.
امید نیک نژاد مدیر عامل این مجموعه با اشاره به اینکه 147 میلیون جلد کتاب درسی در سال 1401 و 1402 تولید خواهد شد، افزود: 75 درصد ان با کاغذ‌های این شرکت تامین می‌شود.
نیک نژاد گفت: کاغذ کتاب‌های درسی 18 میلیون دانش آموز،  از 1 مرداد تا پایان سال 1401 تامین می‌شود و علاوه بر آن از پایان مرداد ماه علاوه بر کاغذ‌های چاپی و تحریر ماهانه هزار تن کاغذ تولید و با قیمت کمتر به بازار عرضه خواهد شد.


پابگاه خبر فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف

رئیس جمهور آمریکا مدام ما را تهدید می کند گویا ژن این فرد ژن تهدید است و نمی فهمد

پرسش بیست‌و‌هفتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

عکس ا نماز عبادی سیاسی جمعه بهنمیر

علی کشوری نماینده محترم مجلسی شواری اسلامی گفت رژیم غاصب صهیونیستی باید دردادگاه بین المللی مجازات شود و همه عاملان و افرادی که پشتیبان این رژیم کودک کش هستند

دیدار مولایی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیمرغ به اتفاق دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی

آئین عطر افشانی و غبار روبی گلزار مطهر شهدای روستای رکن کلا با حضور دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی،

تئاتر، همچون هوا برای زندگی لازم است

پیام مشرک فرماندهی و ریاست عقیدتی سیاسی پدافند هوایی مازندران به مناسبت روز قدس

جمهوری اسلامی صدای مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان رساند

دعوت نماینده ولی فقیه در مازندران به حضور در راهپیمایی روز قدس

ضمن تقدیر از فعالیتهای فرهنگی جمعیت هلال احمر و برنامه های تیم های سحاب در سطح شهرستان، به همراه مسئولین همراه، به پویش ملی بهرفت پیوستند.

توجه به مسئله اثربخشی اذان و نماز در ادارات یکی از موارد ترویج فرهنگ اقامه نماز است

دعوت «حق پرست » رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان سیمرغ برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس