آخرین مطالب

امام جمعه موقت ساری:

امنیت را دشمن تهدید می‌کند و باید مراقب باشیم تا در جامعه التهاب ایجاد نشود نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

امنیت را دشمن تهدید می‌کند و باید مراقب باشیم تا در جامعه التهاب ایجاد نشود

  بزرگنمایی:
امام جمعه موقت ساری گفت:امنیت را دشمن تهدید می‌کند و باید مراقب باشیم تا در جامعه التهاب ایجاد نشود.



حجت الاسلام «محمدرضا نصوری» امام جمعه موقت ساری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته مرکز استان با اشاره به اغتشاشات اخیر اظهار داشت: دشمن جامعه هشتاد میلیونی ایران، قدرت نظامی ما و جامعه معتقد به امام زمان را تهدید می‌داند.

وی با بیان اینکه باید توجهات ما نسبت به مولفه‌هایی که دشمن اقرار می‌کند بسیار زیاد باشد، افزود: دشمن به دنبال اصل نظام است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب پشت تمام اغتشاشات و هجمه‌هایی که به نظام می‌شود این است که دشمن از پیشرفت‌ها ناراحت بوده و در پی ناامیدی هستند.

حجت الاسلام «نصوری» با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی فتنه‌ها و بحران‌های متعدد را پشت سر گذاشت، گفت: دشمن قدرت جمهوری اسلامی را قبول کرده و از این قضیه عصبانی است.

امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه در فرمایشات رهبر معظم انقلاب کد‌های وجود دارد که نیاز به تبیین است، به شایعات احمقانه دشمنان در خصوص بدل رهبر معظم انقلاب اشاره و اضافه کرد: دشمن از سر دشمنی خود دست به شایعات زده است.

حجت الاسم نصوری خاطرنشان کرد: پیشرفت کشور، تحول آفرینی، نوسازی‌های جامعه که توسط جوانان و روشنفکران جامعه و دلسوز انقلاب و نظام انجام می‌شود و باید مراقب شیطنت افراد دانشجونما‌ها باشیم که مبادا فریب بخورند و مراقب باشند و از خطا‌ها خود را مصون بدارند.

وی با اشاره به اینکه امنیت زیرساخت همه ابعاد زندگی جامعه است، گفت: از مدیریت شورای تأمین استان در بحث امنیت روز‌های اخیر تلاش کردند، تقدیر می‌کنم.

حجت الاسلام نصوری افزود: امنیت را دشمن تهدید می‌کند و باید مراقب باشیم التهاب در جامعه ایجاد نشود. همه ما مسئولیم و باید مراقب هم باشیم.

وی به نقش مردم و نخبگان اشاره کرد و گفت: برخی از نخبگان بی‌بصیرت در فتنه‌های مختلف فریب خوردند و در فتنه‌ها افراد خاص باید پیشگام باشند و بصیرت داشته باشند چراکه به تعبیر حاج «قاسم سلیمانی» جمهوری اسلامی حرم است و اگر این حرم خدشه ببیند چیزی از جامعه اسلامی باقی نمی‌ماند.

حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه برخی خواص بی‌بصیرت در حوادث اخیر یا سکوت و یا زودهنگام بیانیه صادر کردند، افزود: باید حواسمان جمع باشد، زیرا دشمن اصل نظام اسلامی را هدف قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه دشمن بسیج شده است و ما باید حواسمان باشد، اظهار داشت: دشمن اصل نظام را هدف قرار داده است و در قضیه اخیر هر نوع برنامه‌ها و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری را در اختیار این‌ها قرار داده اند، زیرا جلوگیری از پیشرفت‌ها هدف دشمنان است.

به گفته امام جمعه موقت ساری دشمن خارجی می‌خواهد جلوی پیشرفت کشور را بگیرد و از این رو دستگاه‌های متولی و نخبگان جامعه هوشیار و بیدار باشند و به بصیرت مورد نظر رهبر معظم انقلاب برسند.

حجت الاسلام نصوری به مصوبه 427 شورای فرهنگ عمومی درباره حجاب اشاره گرد و گفت: 16 مورد سیاست‌ها و راهکار‌ها درباره حجاب مطرح شده است و به تمام دستگاه‌ها به صورت جدا شرح وظایف داده است، 300 وظیفه برای دستگاه‌های متعدد در سال 84 مشخص شده است و 26 دستگاه در آن دخیل هستند و 21 وظیفه نیروی انتظامی است.

وی از مجلس به عنوان ناظر بر قوانین و دستگاه‌های قضائی خواست تا ترک فعل دستگاه‌های اجرایی درباره اجرای قانون حجاب را رصد و پیگیری کنند و گفت: 16 سیاست و راهکار برای حجاب مشخص شد و این راهکار‌ها باید عملی شود.

امام جمعه موقت ساری بر لزوم پاسخگویی تمامی دستگاه‌ها در مقوله حجاب تاکید کرد و با گرامیداشت هفته فراجا و هفته وحدت تصریح کرد: هجمه‌های امروز نسبت به جهان اسلام و مسلمانان با وحدت خنثی می‌شود از این رو استعمار در کشور‌های اسلامی در پنج محور کار می‌کند.

حجت الاسلام نصوری دولت سازی و ملت سازی را از برنامه‌های استکبار برشمرد و بیان داشت: همچنین نخبه سازی برای ایجاد التهاب و فرهنگ سازی از دیگر برنامه‌ها است تا فرهنگ انتظار را با شاخصه‌های توحید محوری و عالم محوری به فرهنگ ابتذال، خداگریزی، شریعت گریزی و عالم گریزی تبدیل کنند.

امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه مذهب و فرقه سازی از دیگر نقشه‌های استکبار است، خاطرنشان کرد: از هفته وحدت به عنوان نماد و سنبل نگاه نکنیم باید در عمل این اتفاق بیفتد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف

رئیس جمهور آمریکا مدام ما را تهدید می کند گویا ژن این فرد ژن تهدید است و نمی فهمد