آخرین مطالب

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی:

مذاکره با آمریکا توجیه و تضمین می‌خواهد نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

مذاکره با آمریکا توجیه و تضمین می‌خواهد

  بزرگنمایی:
خطیب جمعه ساری با بیان اینکه بحث مذاکره با غرب و آمریکا، نیاز به توجیه و تضمین دارد، گفت: همه معترفند که اسرائیل در جنگ با غزه شکست خورد، جریان مقاومت توقف‌بردار نیست، این جریان تا ریشه‌کن شدن اسرائیل غاصب ادامه خواهد داشت‌.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران،  نمازجمعه ساری به امامت  آیت‌الله محمدباقر  محمدی لائینی، امام جمعه ساری با حضور مردم مومن و ولایتمدار شهرستان ساری در مصلی امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار شد.

آیت‌الله محمدباقر  محمدی لائینی،نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری در خطبه های این هفته نمازجمعه گفت: وجود نازنین حضرت محمد (ص) که در آستانه سالروز بعثت آن حضرت قرار داریم فرمودند که هر کسی تقوا روزی‌اش شود خیر دنیا و آخرت گیرش آمده است.



وی افزود: وجود نازنین امیرالمومنین (ع) هم فرمودند که تقوا داشته باشید، صبر بر تقوا  و سختی تقوا در مقابل سختی عذاب خدا بسیار آسان‌تر است، اینجا اگر صبر نکنی باید در جهنم صبر بر آتش داشته باشی که کسی توان این را ندارد.

آیت الله محمدی لائینی بیان کرد: بنده بارها این را گفتم که ما باید سیاست تدبیر را به جای سیاست تعطیل در پیش بگیریم، مثلا کمبود برق داریم، سیاست صرفه‌جویی که سیاست اول ما هست در پیش گرفته شود، پویش دو درجه کمتر به تائید رییس جمهور محترم است پویش همه ماست، تعطیلی به‌دلیل کمبود برق آخرین راه علاج است، بهتر تدبیر درست داشتن است.



  نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان این‌که هوای آلوده شهرهای بزرگ ما عمده دلیلش خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده است، خاطرنشان کرد: در تهران 60درصد علت آلودگی همین است، این‌ها را تعطیل کن
، اصب پنل‌های خورشیدی در دنیا رواج دارد و باید نهضت آن شکل بگیرد، در مازندران هم دیگر اقلیم نیمه‌خشک شده بیائیم تسهیلاتی برای این امر در نظر بگیریم سرمایه‌گذارانی نیز در این بخش هستند تا دیگر به فکر سیاست تعطیلی نباشیم.

امام جمعه ساری ادامه داد: هیچ کسی از آتش‌سوزی و تضییع اموال مردم در لس آنجلس خوشحال نیست، اما باید بگوئیم که بالاخره این آتش چند چیز را معلوم کرده، اینکه اینهمه یال و کوپالی که برای ببر کاغذی آمریکا درست کرده بودند که علمش، فناوری‌اش، شهر‌سازی‌اش، شهرداری‌اش، آتش نشانی‌اش و تشکیلاتش اینطور و آنطور است، آتش‌نشانی‌اش آب نداشت! مسئولش می‌گفت ما پول و بودجه نداریم حال اگر همین حرف را اینجا کسی در ایران می‌گفت باید می‌دیدید چه‌کار می‌کردند.



عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: یک ساختمان پلاسکو در تهران آتش گرفت چه بلوایی ایجاد کردند الان بالای 12هزار خانه، 100 هکتار زمین و جنگل در لس‌آنجلس سوخته و با خاک یکسان شده اگر در ایران بود چه‌کار می‌کردند؟ کجا هستند کسانی که دلشان در گرو آمریکاست و پُزش را می‌دهند، این آمریکاست با این فضاحت از عهده یک آتش‌سوزی نتوانسته بر بیاید.

وی افزود: البته چه اشکال دارد که معتقد باشیم آه مظلومان هم دامن‌گیرشان شده باشد و دخالت داشته باشد، این آه در دنیا و آتش، آتش آخرت هم که به جای خودش محفوظ.



آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: بحث مذاکره با غرب و آمریکا، نیاز به توجیه و تضمین دارد، اول باید برد برد با سود دو طرفه باشد، سود یک طرفه مذاکره استعماری است، دوم تضمین داشته باشد از کجا که چهار روز دیگر زیر قولش نزند، همان بلایی که سر برجام آوردند، همین رئیس جمهوری که دو روز دیگر روی کار می‌آید مگر نیامده مذاکراتی که سه چهار سال طول کشیده و زیرش امضا شده به راحتی زیر قولشان زدند چه تضمینی هست که اگر دوباره مذاکره انجام بگیرد به عهد خود وفادار باشند.

خطیب جمعه ساری در ادامه با اشاره به مسئله غزه افزود: مسئله دیگر هم بحث آتش‌بسی است که در غزه برقرار شده، همه تحلیلگران درست‌اندیش، حرّ و آزاد نه آنانی که دست‌نشانده غرب هستند و هر چه آنان می‌گویند را بلغور می‌کنند، همه معترفند که اسرائیل در این ماجرا شکست خورده و به اهدافش نرسیده او می‌خواست حماس را ریشه‌کن کند، حماس با همان قدرت هست، اسرایش را می‌خواست آزاد کند، غزه‌ای‌ها را بیرون کند، او به هیچ کدام از اهدافش نرسید.



وی تصریح کرد: بله اسرائیل آدم‌کشی کرد، کشوری که سرپناه نداشته باشد را بیایی از بالا بزنی این دیگر هنر نیست، 50هزار نفر را کشتی، خانه‌ها را ویران کردی اما به لان ناهداف خود نرسیدی و نخواهی رسید، بالاخره جنگ با مقاومت متفاوت است، مقاومت از یک مبدا حق و درست نشات می‌گیرد، جنگ ممکن است حق نباشد، جنگ صدام علیه ما به ناحق بود اما مقاومت حق است یعنی در مقابل کسی که آمده حق تو را گرفته و به تو ظلم کرده مقاومت کنی، پایان مقاومت این است که مظلوم حق خود را از ظالم بگیرد.
 
خطیب جمعه ساری بیان کرد: اگر ظالمی مثل اسرائیل آمده هفت ونیم میلیون فلسطینی را آواره کرده سرزمینشان را غصب کرده و گرفته این مظلومین تا کجا باید پیش بروند تا جایی که حق و حقوق خود را گرفته و ظالم را بیرون کنند، فلهذا ما به دنیا می‌گوئیم که جریان مقاومت توقف‌بردار نیست، این جریان تا ریشه‌کن شدن اسرائیل غاصب ادامه خواهد داشت‌.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آزادی یکصد و ده زندانی به مناسبت ماه مبارک رمضان در ساری

افزایش دما در مازندران/ بارندگی از سه‌شنبه شب آغاز می‌شود

آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک خانوارهای مازندرانی

بررسی کارکردهای اجتماعی ماه مبارک رمضان و تأثیر آن در تساوی فقیر و غنی

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 22 اسفن

دیدار فرماندار سیمرغ با مادر شهید گرانقدر جعفر خلیلی بمناسبت روز بزرگداشت شهدا

دیدار فرماندار سیمرغ با پدر دانش آموز شهید سلیمان حدادی بمناسبت روز بزرگداشت شهدا

دیدار فرماندار سیمرغ از مادر شهید والامقام حسن احمدی خطیر بمناسبت روز بزرگداشت شهدا

️انقراض جنگل بواسطه دفن زباله ، تغییرکاربری و ویلاسازی با سوء مدیریت

22 اسفندماه سالروز بزرگداشت شهدا و تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌فرمان امام خمینی (ره)

شهید باغبانی الگوی ایستادگی برای مردم و مسئولان

جنگل‌کاری 12 هکتار از اراضی منابع طبیعی بابل

فرزندان شهید و ایثارگران شاغل در اداره ارشاد بابلسر تجلیل شدند

مدیون شهدای قهرمان هستیم

شهرداران در اجرای نهضت مازندران سبز نقش مهمی برعهده دارند

اخبار انتظامی استان مازندران در روز 20 اسفند

تولیت دریای مازندران با کیست ؟

لزوم توسعه اجرای طرح ولایت در مازندران

مولدسازی دارایی های دولتی قدم های مثبت بری ایجاد و توسعه زیرساخت های استان

کمک بیش از 2 میلیارد تومان حامیان گلوگاهی به ایتام و محسنین

بیش از 4 میلیون اصله نهال در مازندران کاشته شد

سرپرست جدید دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل معرفی شد

رونمایی فیلم کد 133 و انیمیشن شال سرخ در هفته شهید

نخستین گام تغییرات مدیریتی دستگاه فرهنگ در شهرستان‌ها

همراهی دستگاه قضایی با مدیران اجرایی در برخورد با جرائم

آلودگی هوا و ترافیک از چالش‌های اساسی تراکم جمعیت در شهرهای مازندران است.

نشست کارگروه سازگاری با کم آبی به صورت وبیناری برگزار شد

مدیران اجرایی تا تعلل و تاخیر موجب نابودی سرمایه ملی ،تغییر زیست محیطی و اکوسیستم نشده درجلوگیری این فساد تسریعا اقدام کنید

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به 439 مددجوی تحت حمایت ساروی

برپایی ضیافت افطاری با حضور دانش آموزان ساروی

دبیر اجرایی دوازدهمین دوره جشنواره ملی رویش منصوب شد.

من یک چیز از شما می خواهم و آن هم چنین است که راه شهیدان را ادامه بدهید،

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت حضرت خدیجه (س) بانوی با تقوا بصیر مجاهد در راه خدا انفاق کننده در راه خدا است

پایانه صادراتی مازندران یکی از بزرگترین مراکز صادراتی کشور است

آیین کاشت 600 اصله نهال در دانشگاه مازندران

اقتدار پدافند هوایی در حفظ حریم آسمان ایران

دو مازندرانی در صدر برترین کشتی گیران جهان

ششمین همایش «یاد یاران» تکریم از پیشکسوتان آجا در بابلسر برگزار شد

برگزاری کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی در دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی استان مازندران در 24 ساعت گذشته

کاشت نهال توسط فرمانده پدافند هوایی شهید ظرافتی استان مازندران+ تصاویر

پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیمرغ بمناسبت روز ملی تغذیه

جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرستان سیمرغ به ریاست وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ برگزار شد

آغاز رزمایش بزرگ تنظیم بازار در سراسر مازندران

اولین ملاقات عمومی شهروندان سیمرغ با وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ برگزار شد

اخبار کوتاه انتظامی مازندران در 14 اسفند

نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در شهرستان بابل 5 فروردین برپا می شود

توزیع 26 سری جهیزیه بین زوج‌های نیازمند آملی در طرح «قرار دوازدهم»

آیین نخستین یادواره شهدای دانشگاه پیام نور استان مازندران

احداث خط راه آهن سریع السیر تهران شمال در آینده نزدیک در دستور کار قرار خواهد گرفت