مدیرکل آموزش وپرورش مازندران: نظم بخشیدن به امور مالی در جهت ارتقاء عدالت توزیعی
بزرگنمایی:
مدیرکل آموزش وپرورش مازندران با اشاره به رویکرد جدید این اداره کل در جهت نظم بخشیدن به امور مالی گفت: با این کار صرفه جویی های قابل ملاحظه ای انجام شده که از این مبالغ در جهت افزایش خدمات رسانی به بیماران، دانش آموزان کم بضاعت و رسیدگی به مناطق محروم استفاده می کنیم.
به گزارش خبرنگار فجرشمال زهرا یزدانی، مدیر کل "علیرضا سعدی پور" در نشست تبیین سیاستگذاری معاونت پشتیبانی آموزش و پرورش مازندران که ظهر امروز در بابلسر برگزار شد، با بیان اینکه معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی قلب تپنده آموزش و پرورش است، اظهار کرد: در حوزه مالی و بقیه حوزه ها نمی توان همچون گذشته سنتی عمل کرد بلکه باید شیوه جدید و تغییرات جدید صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به هدف باید تلاش کرد، افزود: بخش های آموزشی و تقویتی و مالی و اداری نیازمند تغییر نگاه و نگرش است زیرا اگر نگاه جدید به داشته های آموزشی و پرورش با ظرفیت بالقوه اقتصادی و مالی بیاندازیم می توان آنها را به بالفعل تبدیل کرد و در ارائه خدمات رسانی مطلوب به همکاران در بخش های مختلف به موفقیت های چشمگیر دست یافت.
سعدی پور خاطرنشان کرد: افراد خوشفکر این حوزه باید از حالت های سنتی و طرح های عجولانه پرهیز کرده و با ایجاد کمیته ای اختصاصی متشکل از افراد خبره، راه کارهای قانونی جهت پیشبرد اهداف را ارائه کنند. کمیته های اقتصادی با استفاده از افراد خلاق و با استعداد حوزه اقتصادی در مناطق و شهرستانها تشکیل دهید تا سطح منابع مالی افزایش یابد. ما یک خانواده ایم و باید حرفها را بدون واهمه بیان کرده و با یکدیگر مشورت و تعامل کنیم.
این مسئول با بیان اینکه آموزش و پرورش جایگاه خود را تاکنون نتوانسته به نحو احسن معرفی کند، گفت: طبق فرمایش رهبر انقلاب آموزش و پرورش یک دستگاه تولید است. بهترین افراد و برجسته ترین اندیشه ها برای آموزش و پرورش به طرح و ایده های ناب بپردازند. باید سطح و جایگاه آموزش و پرورش به جامعه بدرستی و کامل معرفی شده و با عملکردمان طلایه دار و پیش قراول امور اموزشی، تربیتی، اداری و مالی باشیم.
مدیرکل آموزش وپرورش مازندران با بیان اینکه اگر توانستیم تمام ظرفیتها را به خدمت بگیریم یقینا موفق خواهیم بود، تاکید کرد: با جزیره ای عمل کردن به سرانجام مقصود نخواهیم رسید. با کنار هم قرار گرفتن و هماهنگ عمل کردن موفق خواهیم شد. ما باید در شورای آموزش و پرورش استان و شهرستانها، همه ی ظرفیتها را در خدمت آموزش و پرورش بگیریم. باید نگاه مسئولین ارشد استان و شهرستان را نسبت به مدرسه معطوف نمائیم زیرا محور همه فعالیت ها مدرسه است.
سعدی پور با بیان اینکه آموزش و پرورش پویا با برنامه منسجم و مدون در کنار محدودیت مالی نتیجه خواهد داد، گفت: بانک اطلاعاتی به همراه راهکارهای حقوقی جهت استفاده بهینه از فضا و املاک و مستغلات بلااستفاده ی شهرستان ایجاد کنید تا بتوان منابع درآمدی جدید برای آموزش پرورش مهیا کرد.
مدیرکل آموزش وپرورش مازندران در مورد نحوه پرداخت اضافه کاری به کارکنان اداری آموزش و پرورش تصریح کرد: در شیوه پرداخت اضافه کاری و حق الزحمه باید همه را ببینید. باید شیوه نامه هدفمند و نظام مند برای پرداخت اصافه کاری در شهرستان و منطقه در نظر گرفته شود که ما این کار را آغاز کرده ایم.
وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: آیا کسی که کار می کند با کسی که کار نمی کند برابر است؟ اگر برابر باشد دیگر انگیزه ای برای کارمند نمی ماند. پس بدانیم اضافه کار به عنوان انگیزه محسوب می شود و باید براساس عملکرد افراد توزیع شود.
- شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲:۵۸
- ۹۲۱ بازدید
- فجر شمال