آخرین مطالب

استاندار بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی مازندران تاکید کرد علم، فناوری و بازی

استاندار بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی مازندران تاکید کرد

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران گفت : اولویت بخشی توسعه شهرک‌های صنعتی موجود و ایجاد شهرک‌های جدید برای صیانت از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی بویژه در مناطق مرکزی، غربی و بالادست باید با جدیت دنبال شود.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان در جلسه کارگروه اقتصادی ، اشتغال و سرمایه گذاری استان ، رسالت این کارگروه را ایجاد اشتغال ، ارتقاء رفاه اقتصادی و عمومی دانست و نقش شهرک های صنعتی استان را در این زمینه ها هم  مهم ارزیابی کرد.
وی  واگذاری یکهزار هکتار زمین به شهرک های صنعتی در شرق مازندران را که باعث افزایش صد در صدی اراضی شهرک صنعتی استان شد در همین راستا دانست و گفت : تامین اعتبار شهرک یکهزار هکتاری شرق مازندران در دستور کار قرار گرفته است و می توان اذعان کرد که با فعالیت این شهرک، تحرک اقتصادی قابل ملاحظه ای را شاهد باشیم. 

نماینده عالی دولت در استان با بیان این که استقرار صنایع در شهرک های صنعتی و گسترش این شهرک ها یک ضرورت برای آینده است ، افزود : شهرک صنعتی 60 هکتاری تش بندان محمود آباد و شهرک صنعتی گردشگری 20 هکتاری رامسر در جلسه امروز مصوب و نهایی شده است که در راستای حل مشکل تراکم واحدهای صنعتی آمل و محمود آباد 60 هکتار به شهرک صنعتی تش بندان اضافه گردید تا شاهد رفع مشکل این شهرک صنعتی حداقل برای یک مدت مشخص باشیم. 

حسین زادگان یادآور شد: بررسی موضوع تملک شهرک صنعتی امام خمینی (ره) در راستای توسعه این شهرک در دستور کار جلسه امروز قرار گرفته است. 

وی اظهار کرد: مقرر گردید؛ به سرمایه گذارانی که علیرغم دریافت زمین در سنوات گذشته قادر به فعالیت نبودند مهلت کوتاهی داده شود تا در بازه زمانی مشخص اقدام به آغاز عملیات اجرایی برای احداث واحدهای تولیدی خود نمایند چرا که معتقدیم باید زمین های این چنینی در اختیار کارآفرینان واقعی قرار بگیرد که انگیزه بیشتری برای فعالیت و تولید دارند. 

حسین زادگان، افزود : در حوزه سلامت، پردیس پارک علم و فناوری مازندران از جمله اقدامات خوبی بوده است که در این حوزه انجام شد، به طوری که صدها طرح در حوزه های مرتبط در این بخش اجرایی شده است که بیانگر ظرفیت بالای این بخش است.

استاندار مازندران با اشاره به همراهی بنیاد برکت در بخش های مختلف توسعه ای ، تولید و اشتغال با استان ، خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در 2 سال اخیر اقدامات قابل توجهی در استان مازندران انجام داده است و در سیل و کرونا کمک کننده و در اشتغال و توسعه استان اثربخش و در کنار مردم بوده است.

وی افزود: کارخانه نساجی با ورود ستاد اجرایی فرمان امام (ره) احیا شده است و همچنین طرح خود اشتغالی و اشتغالزایی ستاد اجرایی فرمان امام که با ارائه تسهیلات قرض الحسنه صورت می گیرد، توسط تسهیل گران این طرح ها پایش و رصد می شود لذا در استان مازندران با تلاش های شبانه روزی و جهادی مدیران بنیاد برکت حدود 127 درصد از طرح های اجرایی عملیاتی شده است.

در این جلسه ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، استانداری مازندران و جهاد کشاورزی استان، تفاهمنامه یی برای اعطای تسهیلات کم بهره قرض الحسنه در راستای توسعه اشتغال روستایی در حوزه های پرورش کرم ابریشم، دام سبک، گل محمدی، گلخانه های کوچک مقیاس، گیاهان دارویی و ... منعقد کردند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف

رئیس جمهور آمریکا مدام ما را تهدید می کند گویا ژن این فرد ژن تهدید است و نمی فهمد

پرسش بیست‌و‌هفتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

عکس ا نماز عبادی سیاسی جمعه بهنمیر

علی کشوری نماینده محترم مجلسی شواری اسلامی گفت رژیم غاصب صهیونیستی باید دردادگاه بین المللی مجازات شود و همه عاملان و افرادی که پشتیبان این رژیم کودک کش هستند

دیدار مولایی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیمرغ به اتفاق دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی

آئین عطر افشانی و غبار روبی گلزار مطهر شهدای روستای رکن کلا با حضور دکتر علی کشوری نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی،

تئاتر، همچون هوا برای زندگی لازم است

پیام مشرک فرماندهی و ریاست عقیدتی سیاسی پدافند هوایی مازندران به مناسبت روز قدس

جمهوری اسلامی صدای مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان رساند

دعوت نماینده ولی فقیه در مازندران به حضور در راهپیمایی روز قدس

ضمن تقدیر از فعالیتهای فرهنگی جمعیت هلال احمر و برنامه های تیم های سحاب در سطح شهرستان، به همراه مسئولین همراه، به پویش ملی بهرفت پیوستند.

توجه به مسئله اثربخشی اذان و نماز در ادارات یکی از موارد ترویج فرهنگ اقامه نماز است

دعوت «حق پرست » رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان سیمرغ برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس

نظارت بر توزیع اقلام اساسی و میوه و تره‌بار در طرح شهید امانی شهرستان سیمرغ