نماینده ولی فقیه در مازندران؛
بزرگنمایی:
گروه اندیشه: نماینده ولی فقیه در مازندران ۱۸ آبان ماه ۹۹ در هشتمین اجلاس بینالمللی دکترین جهانی و دومین همایش بینالمللی غدیر در بابلسر گفت: حکم و قانون باید بر دانش انسانشناسی کامل استوار باشد و جز از سوی خداوند کسی قادر به قانونگذاری درباره انسان نیست.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، هشتمین اجلاس بینالمللی دکترین جهانی و دومین همایش بینالمللی غدیر با تاکید بر غدیر و حکمرانی شایسته، با حضور آیتالله محمد باقر لائینی نماینده، ولی فقیه در مازندران و جمعی از اساتید و روحانیون صبح امروز 18 آبان ماه در پردیس آغاز شد.
آیتالله محمد باقر لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در این همایش با ارایه این مطلب که یکی از تعبیرات حکمرانی شایسته «حسن الولایه» است که نیاز به داشتن ورع، حلم و حسن رفتار با مردم است. گفت: در دعاهایمان حکمرانی شایسته به «دولت کریمه» تعبیر شده است، حکمرانی شایسته، منوط به داشتن حکم و قانون شایسته است که همان ریل است و حاکم باید قطار حکمرانی را بر روی ریل درست براند.
وی افزود: حکم و قانون باید بر دانش انسانشناسی کامل استوار باشد و جز از سوی خداوند کسی قادر به قانونگذاری درباره انسان نیست، اگر انسان به منابع کامل قانون دسترسی داشته باشد، کنارگذاشتن آن و جامعه را منهای دین مدیریت کردند اقدامی نابجا است.
وی با بیان اینکه دانشگاههای دنیا دانشبنیان است، اما حکمتبنیان نیست، افزود: دنیا حق داشت مسیحیت را به خاطر تحریف کنار بگذارند، اما حق نداشتن دین را کنار بگذارد میبایست برای یافتن یک دین کامل به جستجو بپردازد.
نماینده، ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: پاسخگویی، ثبات سیاسی، نبود خشونت، اثربخشی، دولت و قوانین باکیفیت و قانون کنترل فساد را شش شاخص برای مدیرت خوب از سوی بانک جهانی است خاطرنشان کرد: اگر شاخصههای حکمرانی خوب را از درون نهجالبلاغه استخراج کنیم اقدام بسیار خوبی است.
وی با ارایه این مطلب که شیعه معتقد به حکمرانی شایسته دینی است، ادامه داد: در حکمرانی شایسته باید کرامت دنیایی و آخرتی انسانها تامین شود و نبود فقر، جهل، دزدی، آسیبهای اجتماعی، تامین معیشت، آبرو، جان و اموال و فراهم کردن یک زندگی حد متوسط از جمله اقدامات یک حاکم برای حفظ کرامت دنیایی است.
لائینی در ادامه اذعان داشت: باید سیستم اقتصادی و سیاست اقتصادی به گونهای باشد که نعمتها فراوان باشد و ما معتقدیم که هر چه انسان با خدا ارتباط بیشتری داشته باشد فزونی نعمت او نیز بیشتر خواهد شد.
وی افزود: باید حکمرانی شایسته زمینه یأس دشمنان را فراهم کند و نباید به دشمنان چراغ سبز نشان دهیم و زمینه سلطه آنان را فراهم کنیم.
در ادامه این همایش آئین رونمایی از مجموعه مقالات این همایش با حضور آیتالله سلیمانی، نماینده ولی فقیه در کاشان و آیتالله لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران برگزار شد.
گفتنی است : برگزاری کنگر بینالمللی دهه غدیر و انسجام اسلامی در سال 86 به میزبانی استان مازندران، برگزاری همایش معنوی دهه غدیر در سال 1390، برگزاری اجلاس بینالمللی دهه غدیر و نقش امامت در بیداری اسلامی در سال 1391 در تهران، برگزاری نشست تخصصی جهانی شدن دهه غدیر در سال 1393 در ساری، برگزاری جشن ویژه دهه غدیر در سال 1392 در ساری، برگزاری اجلاس بینالمللی دکترین جهانی غدیر نئوتئوری دهکده معرفت، برگزاری ششمین اجلاس دکترین جهانی غدیر شهریورماه 1394 در قم، برگزاری نشست کارگرو علمی کنگره بین المللی دکترین جهانی در ساری، برگزاری هفتمین کنگره بین المللی دکترین جهانی در سال 95 در تهران، نخستین پیش همایش علمی تخصصی هشتمین کنگره بینالمللی دکترین غدیر و ... از جمله عملکرد این ستاد در سالهای گذشته بوده است.
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام
- يکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴:۰۸
- ۵۵۱ بازدید
- منبع: پایگاه خبری فجر شمال