آخرین مطالب

استاندار مازندران : نیازمند همکاری جدی مردم در مدیریت کرونا هستیم آیین زندگی، بهداشت و سلامت

استاندار مازندران : نیازمند همکاری جدی مردم در مدیریت کرونا هستیم

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :- استاندار مازندران طرح محدودیت‌های جدید را فقط برای حفظ جان و سلامت مردم دانست و گفت : برای موفقیت بیشتر و زودتر این طرح و برداشته شدن محدودیت‌ها، نیازمند همکاری جدی مردم در مدیریت کرونا هستیم.

احمد حسین زادگان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار  ما افزود : بزرگ ترین دغدغه همه دست اندرکاران دولت و نظام این است که با اعمال محدودیت‌های کرونایی کمترین آسیب به معیشت مردم وارد شود. 

وی به محدودیت های جدید کرونایی که از روز شنبه اول آذر ماه آغاز می شود ، اشاره کرد و گفت : خروج مشاغل سطح یک از محدودیت ها نشان می دهد که همچنان تامین معیشت مردم از نگرانی های اصلی دولت است و انتظار داریم مردم خودشان هم همراهی جدی داشته باشند.

استاندار مازندران کسب و کار خُرد را رگ‌های حیاتی اقتصاد کشور و به خصوص مازندران توصیف کرد و افزود : کرونا باعث شده است که در شرایط سخت اقتصادی سلامت بیش از دیگر حوزه ها در اولویت قرار بگیرد و اکنون برای حفظ جان مردم ناچاریم محدودیت های اقتصادی ایجاد کنیم.

حسین زادگان از مردم خواست تا محدودیت های پیش رو را جدی گرفته و تمامی پروتکل های کرونایی را رعایت کنند تا هر چه سریع تر بتوان ویروس کرونا را کنترل و شرایط اقتصادی و اجتماعی را به روال عادی بازگرداند.

وی در خانه ماندن و پرهیز از حضور جمعی و عمومی را مهم ترین عامل جلوگیری از گسترش ویروس کرونا عنوان کرد و گفت : از مردم می خواهیم تا برای مدیریت و کنترل کرونا با دولت و جامعه پزشکی همراهی کنند.

استاندار مازندران با بیان اینکه بخش عمده اقتصاد مازندران بر پایه مشاغل خرد و گردشگری متکی است ، افزود: هر چه مردم فاصله گذاری اجتماعی را بیشتر رعایت کنند شاهد آسیب کمتری به بخش های اقتصادی استان خواهیم بود.

حسین زادگان همچنین به نحوه برخورد با متخلفین صنفی محدودیت های کرونا نیز اشاره کرد و گفت: ما قائل به پلمب یا توقف فعالیت واحد های صنفی نیستیم اما برای سلامت مردم با کسی نباید تعارف داشت.

وی مقابله با ویروس کرونا را نیازمند فرهنگ سازی دانست و افزود : پلمب نمی تواند به عنوان یک راهکار بلند مدت برای آگاه سازی مردم باشد و برای این منظور باید با مردم صخن گفت و آنها را توجیه کرد.

استاندار همچنین از تاخیر در تعیطیلی واحدهای صنفی غیر سطح یک در برخی مناطق استان و همچنین عدم رعایت این محدودیت ها از سوی برخی مشاغل انتقاد کرد و گفت: باید خطر کرونا را برای همه شفاف سازی کرد و در این زمینه رسانه ها بیشترین نقش را خواهند داشت.

طرح جامع اعمال محدودیت های برای کنترل کرونا با سطح بندی شهرها به مناطق قرمز، نارنجی و زرد از شنبه اول آذر ماه در سراسر کشور اجرا می شود.

بر اساس این طرح شهرستان های کشور بر اساس میزان بار بیماری کرونا و بستری در بیمارستان به سه سطح قرمز، نارنجی و زرد تقسیم می شود. در شهرستان های قرمز یا دارای سطح سه به جز مشاغل ضروری در اموری که مایحتاج ضروری مردم و مسائل ایمنی و سلامت مربوط می شود همه مشاغل تعطیل می شوند. در شهرستان هایی با وضعیت نارنجی یا سطح هشدار دو مشاعل سطح سه و چهار تعطیل خواهند بود. در شهرستان های با وضعیت زرد یا هشدار سطح یک مشاغل سطح چهار به مدت دو هفته تعطیل می شود.

بر اساس این مصوبه، تعطیلی ها فقط شامل مشاغل و کسب و کارها نیست و شامل، مدارس، آموزشگاهها، دانشگاهها و مراسم فرهنگی و مذهبی نیز می شود و در سطوح هشدار یک، دو و سه آموزش ها و مدارس غیر حضوری است و برای دانشگاه ها و مراسم مذهبی و فرهنگی نیز فعلا به مدت دو هفته محدودیت ایجاد می شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف

رئیس جمهور آمریکا مدام ما را تهدید می کند گویا ژن این فرد ژن تهدید است و نمی فهمد

پرسش بیست‌و‌هفتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

عکس ا نماز عبادی سیاسی جمعه بهنمیر

علی کشوری نماینده محترم مجلسی شواری اسلامی گفت رژیم غاصب صهیونیستی باید دردادگاه بین المللی مجازات شود و همه عاملان و افرادی که پشتیبان این رژیم کودک کش هستند