آخرین مطالب

رییس دانشگاه مازندران؛

دانشگاه مازندران در لیست یک‌درصد دانشگاه ها و موسسات پژوهشی دنیا قرار دارد تفکر، اندیشه و دانشگاه

دانشگاه مازندران  در لیست یک‌درصد دانشگاه ها و موسسات پژوهشی دنیا قرار دارد

  بزرگنمایی:
گروه اندیشه: رییس دانشگاه مازندران در آیین تجلیل ار پژوهش‌گران و فناوران برتر استان مازندران ۲۴ آذر ماه ۹۹ که به صورت مجازی برگزار شد. گفت: دانشگاه مازندران که به عنوان دانشگاه معین، جامع و مادر استان در لیست یک‌درصد دانشگاه ها و موسسات پژوهشی دنیا قرار دارد.

گروه اندیشه:  رییس دانشگاه مازندران در آیین تجلیل ار پژوهش‌گران و فناوران برتر استان مازندران 24 آذر ماه 99  که به صورت مجازی برگزار شد. گفت: دانشگاه مازندران که به عنوان دانشگاه معین، جامع و مادر استان در لیست یک‌درصد دانشگاه ها و موسسات پژوهشی دنیا قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، کورش نوذری رییس دانشگاه مازندران در آیین تجلیل از پژوهش گران و فناوران برتر استان مازندران که با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران، برخی از روسای دانشگاه‌ها و مقامات استانی در دانشگاه مازندران به صورت مجازی برگزار شد، ضمن تبریک هفته پژوهش به همه ی پژوهشگران،
  محققان و فناوران استان، با اشاره به  برخی از دست‌آوردهای مهم علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران ظرف سال های اخیر، علی‌رغم همه ی تنگناها و  تحریم‌های ناجوانمردانه‌ دشمنان، جمهوری اسلامی ایران در موقعیت مناسبی از نظر پژوهش و فناوری قرار گرفته است.

 وی با ارایه این مطلب که بر اساس اعلام رییس پایگاه استنادی جهان اسلام، هفتاد و چهار دانشگاه و موسسه تحقیقاتی کشور در لیست یک درصد و موثرترین دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی جهان قرار گرفتند افزود:  این رشد چهارده‌ درصدی و افزایش این آمار از شصت ‌و پنج مورد در سال نود و هشت به 74 مورد در سال 99 افتخاری بسیار بزرگی برای کشور است.

وی افزود:  علاوه بر دانشگاه مازندران که به عنوان دانشگاه معین، جامع و مادر استان در لیست یک‌درصد دانشگاه ها و موسسات پژوهشی دنیا قرار دارد، حضور دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این لیست  مایه افتخار استان است.

 نوذری ادامه داد:  افزایش 10 پله ای جایگاه کیفی انتشارات علمی ایران در ژورنال‌های بین‌المللی در طی یازده سال اخیر، از ارتقای استنادات نرمال شده ایرانیان از رتبه 23 دنیا در سال 2011 میلادی به رتبه 12 دنیا بر اساس اعلام موسسه Clarivate Analytics خبر می دهد و  این دست‌آورد را که با حذف خود ارجاعی یا خود استنادی پژوهش‌گران ایرانی به رتبه 16 جهانی می رسد،  نشانه رشد فزاینده‌ای از کیفیت بروندادها و دست‌آوردهای علمی و تکنولوژی در کشور است.

 رییس دانشگاه جامع مازندران ادامه داد: علاوه بر رشد کمی تعداد انتشارات و برون داده‌های پژوهشی برای ایرانیان، شاهد رشد کیفی و موثر شدن این پژوهش‌ها و تحقیقات و قرارگرفتن ایران در زمره یکی دو کشور اول دنیا در زمینه رشد کیفیت انتشارات علمی بین المللی هستیم و به توفیقات گسترده حوزه فناوری که با تلاش و مجاهدت همه همکاران در دانشگاه ها، موسسات پژوهشی، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد  بدست آمده،  از توان و قابلیت نخبگان ایران اسلامی در ساخت همه تجهیزات و امکانات مورد نیاز خود به‌خصوص در عرصه دفاع ملی است.

نماینده وزیر علوم در استان مازندران  با اشاره به کاستی ها و چالش‌های متعددی که پیش روی پژوهش اظهار امیدواری کرد: با تحقق بودجه لازم برای پژوهش‌ها با همان الگوی کشورهای پیشرفته‌تر از ایران در عرصه علمی یعنی اختصاص قریب پنج تا ده ‌درصد از تولید ناخالص داخلی به مقوله پژوهش، سیاست‌گذاران و متولیان کلان امر پژوهش مسیر را به سمتی پیش ببرند که علاوه بر سیاست‌گذاری درست و موثر برای حفظ شتاب علمی و رسیدن به مرجعیت علمی، در مرحله اجرا نیز تحقق اعتبارات و بودجه های پژوهشی میسر شود.

وی  با ارایه این مطلب که ظرفیت‌های قانونی ایجاد شده،  مانند یک‌درصد اعتبارات پژوهشی دستگاه های اجرایی که باید در تعامل با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی هزینه و مورد استفاده قرار گیرد به درستی صورت پذیرد.تصریح کرد:  هم چنین بر اساس پیش‌بینی،  اعتبارات خاصی از دستگاه های اجرایی باید صرف تحقیق و توسعه در تعامل با دانشگاه ها و موسسات پژوهشی هزینه شود که چندان مورد عنایت قرار نگرفته است. با تحقق همین موارد که کار پیچیده ای هم نیست، شاهد رشد فزاینده علمی و تکنولوژی ایران اسلامی و تبدیل آن به پنج تا هشت کشور برتر دنیا خواهیم بود.

 دانشمند دودرصد برتر جهان در پایان با تاکید بر برخی دیگر از ظرفیت های مغفول ‌مانده در قانون مانند امکان استفاده بانک ها از سود خود برای گسترش تحقیقات و پژوهش در استان ها، از همه روسای دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری و مراکز تحقیقاتی خواست تا از ظرفیت خیران برای گسترش آموزش عالی مؤثر و نیز مراکز تحقیقاتی استفاده کنند. اذعان داشت:  دانشگاه مازندران به همراه دانشگاه های دیگر استان، مقوله مدیریت استانی آموزش عالی را  بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و نقشه جامع و راهبردی علمی کشور شروع کرده است، امیدواریم تا شاهد ایجاد یک شبکه علمی و تحقیقاتی مؤثر و پیشرو در استان مازندران با شرکت همه دانشگاه های استان از جمله دانشگاههای علوم پزشکی باشیم.

گفتنی است: در ادامه این آیین، علی خصالی دبیر جشنواره و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران نیز به ارایه گزارش بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهش‌گران و فناوران برتر استان مازندران پرداخت و علی معتمدزادگان رییس پارک علم و فناوری استان مازندران  نیز به ارایه سخنانی در رابطه با پژوهش و فناوری پرداخت  و در ادامه از دو طرح جدید فناورانه از دو شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری مازندران با عنوان طرح سامانه مدیریت دانش« شرکت دانش بنیان جادوی فکر» و طرح سامانه مدیریت ساخت و ساز روستایی کل کشور« شرکت دانش بنیان البرز افراز طبرستان» رونمایی شد و  در پایان از نخبگان دانشگاهی در بخش‌های سرآمد علمی کشور، پژوهش‌گر برتر یک ‌صدم درصد دانشمندان پراستناد دنیا، دانشمندان یک ‌درصد برتر جهان، پژوهش‌گران برتر گروه‌های چهارگانه، پژوهش‌گران برتر دانش‌آموزی، صاحبان کتب، مجلات، طرح‌های تحقیقاتی برتر و دانشجوی پژوهش‌گر برتر و هم‌چنین فناوران و فناوری‌های برتر تجلیل یه عمل آمد.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پنج دانشجوی دانشگاه مازندران به مرحله نیمه نهایی جشنواره قرآنی بسیج دانشجویی راه پیدا کردند

ایران اسلامی زیربار خواسته‌های غیرقانونی آمریکا نخواهد رفت

برترین‌های بخش آقایان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

برترین‌های بخش بانوان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

آمریکایی ها دنبال مذاکره نیستند

آغاز نشاء برنج در شالیزارهای شهرستان سیمرغ

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

گردهمایی و اولین نشست ماهانه مسئولین کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ که چهارشنبه های امام رضایی

برگزاری اولین جلسه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیمرغ

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

برگزاری نشست علمی «تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ