بزرگنمایی:
گروه اندیشه: بیستویکمین دوره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه مازندران۲۶ آذر ۹۹ به صورت مجازی در دانشگاه مازندران برگزار شد.
گروه اندیشه: بیستویکمین دوره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه مازندران26 آذر 99 به صورت مجازی در دانشگاه مازندران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال همزمان با هفته پژوهش و فناوری، بیستویکمین دوره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه مازندران26 آذر 99 به صورت مجازی در دانشگاه مازندران برگزار شد.
کوروش نوذری رییس دانشگاه مازندران، در این آیین تجلیل که 26 آذر ماه 99 با حضور مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون پژوهش و فناوری، روسای دانشکدهها، مدیران ستادی و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه و سایر دانشگاهیان دانشگاه مازندران به صورت ویدیوکنفرانس «مجازی» برگزار شد. با ارایه این مطلب که، دانشگاهیان دانشگاه مازندران اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارمندان، برای رسیدن به ارتقا و پیشرفت دانشگاه، نقشآفرین و سهمآفرین هستند. گفت: رتبه جمهوری اسلامی ایران در پژوهشهای کلیدی بر اساس اعلام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جایگاه پنجم دنیا اعلام و این امر را مایه افتخار و عزت هر ایرانی است.
وی افزود: صعود یازده پلهای جمهوری اسلامی ایران از نظر کیفیت و تاثیرگذاری پژوهشها ظرف یازده سال گذشته از افتخارات ما است و هم اکنون بدون حذف خوداستنادی در رتبه 13 دنیا و از نظر تاثیرگذاری پژوهشها با حذف خوداستنادی در جایگاه شانزدهم دنیا قرار داریم وانشاله با رفع موانع موجود، این درخشش بی نظیر علمی ادامه پیدا خواهد کرد و با حفظ و افزایش سرعت این رشد علمی و فناوری در ایران، جایگاههای بهتری را در پیش روی خواهیم داشت.
نوذری با اشاره به این که دانشگاه مازندران در جایگاه یکدرصد اول دانشگاهها و مووسسات علمی و پژوهشی تأثیرگذار دنیا قرار دارد تصریح کرد: این جایگاه افتخار بزرگی برای دانشگاه مازندران و استان است.
رییس دانشگاه مازندران به بازنگری در فرآیندها و شیوه ها و اعمال مشوق های لازم در راستای ارتقای جایگاه علمی دانشگاه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: به کارگیری نخبگان جوان در بدنه اجرایی و سیاستگذاری دانشگاه به معنی واقعی کلمه اتفاق افتاده است و با قدرت و قوت ادامه خواهد یافت.
وی تاکید کرد: ما با تمام وجود برای اعتلای دانشگاه مازندران تلاش می کنیم و مشارکت جدی همکاران را در تمامی فرآیندهای دانشگاه از طریق ارایه پیشنهادات و انتقادات سازنده خواهانم ، چراکه دانشگاه مازندران مامن همه ی ماست و همه باید در مسیر اعتلای آن نهایت تلاش و مساعی خویش را به کار گیریم.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین موسی مستقیمان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران با تاکید بر اینکه روحیه پژوهشی یک عضو هیات علمی باید چنان باشد که در همه اوقات، دغدغه پژوهش داشته باشد، گفت: حق اعضای هیات علمی است که از مسوولان، مطالبه پژوهشی کنند. اگر در زمینه پژوهش، نیازمندیهایی دارند و زمینههایی باید فراهم شود، از رییس دانشگاه و معاون پژوهش و فناوری مطالبه کنند.
وی با اشاره به این نکته که همانطور که در زمینه مسایل حقوقی و رفاهی دغدغه داریم، باید در زمینه پژوهش هم دغدغهمند باشیم افزود: تلاش شما محققان است که کشور ما را تا این سطح از رتبه پژوهشی بالا آورده است. باید به ایران افتخار کنیم و قدردان تلاشهای شهدا به ویژه شهدای عرصه علمی باشیم و نقشی که امام(ره) و رهبری در تاکید بر خودباوری و علم و پژوهش داشتند را از یاد نبریم.
مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران در پایان سخنان خود تاکید کرد: یک استاد دانشگاه باید همچنان نگاه باغبانی خود را به پژوهش ادامه دهد و به عنوان یک فرهیخته دانشگاهی برای نظام جمهوری اسلامی و کشور ایران تلاش کند تا مسیر رشد و اعتلای این نظام، همواره رو به پیشرفت و تعالی باشد.
در ادامه علی خصالی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران گزارش عملکرد این معاونت را از سال 1398 تا کنون ارایه کرد و مجید آقایی مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران نیز به ا رایه گزارشی از چگونگی برگزاری هفته پژوهش و فناوری و انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه پرداخت .
در
پایان این آیین از پژوهشگران برتر دانشگاه مازندران در بخشهای مختلف
نظیر پژوهشگران برتر دانشکدهها، پژوهشگران برگزیده ویژه« دانشمندان یک
درصد برتر، دانشمندان دو درصد برتر، دانشمند یک صدم درصد برتر دنیا،
دانشمند برتر برگزیده حوزه صنعت و جامعه، و پژوهشگر برتر با بالاترینH_index و
سایر پژوهشگران برترواحد پژوهشی برگزیده، نخستین جایزه کتاب سال مازندران،
کتاب برتر، نشریه برتر، طرح پژوهشی کاربردی برون دانشگاهی برتر، دانشجوی
پژوهشگر برتر و کارشناس فناور برتر تجلیل شد.
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام