بزرگنمایی:
گروه اندیشه: بانوی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران رتبه برتر بخش پژوهش در حوزه هنر را در دومین رویداد بانوی مدرس که همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) برگزار شد به خود اختصاص داد.
گروه اندیشه: بانوی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران رتبه برتر بخش پژوهش در حوزه هنر را در دومین رویداد بانوی مدرس که همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) برگزارشد، به خود اختصاص داد.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، در دومین رویداد بانوی مدرس که همزمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) به همت انجمن دانشآموختگان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، برگزار شد، فتانه محمودی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران موفق به کسب عنوان برگزیده بخش پژوهش در حوزه هنر گردید.
فتانه محمودی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران متولد 1344 از تهران دارای مدرک دکتری پژوهش هنر در سال 1390 از دانشگاه تهران است .
وی مدرک کارشناسی خود را در سال 1375 از دانشگاه هنر تهران، و در سال 1380 کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه تربیت مدرس تهران دریافت کرد و هم اکنون به عنوان عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران در مرتبه دانشیاری مشغول به آموزش دانشجویان است.
اگر به سوابق شغلی این عضو هیات علمی دانشگاه مازندران اشاره ای داشته باشیم وی به عنوان عضو هیات علمی رسمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1381 تاکنون مشغول است و به عنوان عضو پیمانی شرکت تجهیزات مدارس ایران درزمینه اجرای پروژه های هنری از سال 1376تا 1381 نیز فعالیت داشته است.
از سوابق اجرایی این استاد دانشگاه ماندران می توان به معاونت آموزشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1393 تاکنون، مدیر گروهی آموزشی پژوهش هنر دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1392 تا 1393، مدیرگروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1392 تا 1393، مدیرگروهی آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1381 تا 1386، سرپرستی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1382تا1383 به مدت یک سال، معاون آموزشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1382تا 1384 به مدت دو سال، مدیرپژوهشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1382تا 1384به مدت دو سال اشاره داشت.
محمودی تا کنون بیش از 50 مقاله ارایه کرده است که در فصلنامه های مختلفی علمی پژوهشی به انتشار در آمده است.از وی تا کنون هشت مقاله در مجلات خارجی و 33 مقاله در همایش های مختلف کشوری پذیرفته شده است.
از طرح های پژوهشی خاتمه یافته این پژوهش گر و عضو هیات علمی دانشگاه مازندران می توان به سنجش ماهیت اسطوره ای آیین های مازندران با رویکرد ژُرژ دومزیل (بررسی موردی آیین تیرما سیزّه شو). دانشگاه مازندران و بررسی نقوش تزئینی هنر سفالگری در سنجش کیفیت بصری هنرهای صناعی دوره اسلامی ( بررسی موردی سفال های سلطان آباد). دانشگاه مازندران اشاره کرد.
برپایی نمایشگاه انفرادی« عکس از زیارتگاه ها و امامزاده های مازندران» در نگارخانه ایده، تهران، سال 1394، برپایی نمایشگاه انفرادی« آثار سفال» در روز جهانی صنایع دستی در نگارخانه ایده، تهران، سال 1393، برپایی نمایشگاه انفرادی« آثار تجسمی آرم و نشانه» در نگارخانه ایده، تهران، سال 1392 از جمله فعالیت های وی در برپایی نمایشگاه در سطح کشور بوده است.
این بانوی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران علاوه بر برتری اخیر خود به عنوان پژوهش گر برتر استان مازندران در سال 1398، پژوهش گر برتر دانشگاه مازندران در سال 1398، پژوهش گر برتر دانشگاه مازندران در گروه های چهارگانه- هنر و معماری سال 1397، پژوهش گر برتر دانشگاه مازندران در سال 1395، استاد نمونه دانشگاه مازندران در سال 1393و پژوهش گر برتر استان مازندران در سال 1387 را نیز در کارنامه فعالیت های خود دارد.
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای خبر