آخرین مطالب

در سفری یک روزه به مازندران صورت گرفت؛ بازدید معاون تعاون وزارت کار از چندین طرح تولیدی استان علم، فناوری و بازی

در سفری یک روزه به مازندران صورت گرفت؛ بازدید معاون تعاون وزارت کار از چندین طرح تولیدی استان

  بزرگنمایی:

محمدجعفر کبیری امروز در سفر یک روزه وارد مازندران از چندین طرح تولیدی بازدید کرد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :محمدجعفر کبیری معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز در سفر یک روزه وارد مازندران شد و به همراه مدیران عامل بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون کشور، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران و دیگر مسئولان استانی از طرح های تعاونی و تولیدی استان بازدید کردند.

معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از حضور در جلسه جلسه کارگروه توسعه تعاون مازندران، از خطوط تولید اتحادیه پروفیل مازندران در شهرک صنعتی ساری بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت این واحد تولیدی قرار گرفت.

اتحادیه تعاونی ها پروفیل مازندران و گلستان با ظرفیت هزار تن در بخش تولید لوله و پروفیل با حجم سرمایه گذاری 350 میلیارد ریال با اشتغالزایی 40 نفر در شهرک صنعتی شهید مصطفی خمینی(ره) ساری فعالیت می کند.

این واحد تولیدی که دارای 26 عضو تعاونی است مشکل تسهیلات سرمایه در گردش و بازگشایی کد خرید فولاد مبارکه اصفهان برای خرید مواد اولیه و تامین سرمایه در گردش از طریق بازگشایی ال سی داخلی را دارند که در این دیدار با حضور مسئولان مشکلات بررسی شد.

 

معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه در سفر یک روزه به مازندران،از شرکت تعاونی روماک گستر (پایانه صادراتی محصولات کشاورزی) در شهرستان جویباربازدید کرد.

معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن بازدید از تمام بخش های پایانه صادراتی محصولات کشاورزی جویبار، اظهار امیدواری کرد با تلاش مسئولان و بانک ها مشکلات کمبود منابع مالی اعم از سرمایه ثابت و گردش این شرکت تعاونی هرچه زودتر حل شود.

پایانه صادراتی روماک گستر پارس در جویبار نخستین مرکز لجستکی صادراتی محصولات کشاورزی مازندران است که کار ساخت آن از آبان 96 در زمینی به مساحت 31 هکتار زمین با هدف ایجاد همه تجهیزات لازم برای تسریع و تسهیل در صادرات آغاز شد . فاز اول این مجموعه با ظرفیت آماده سازی بیش از 140 هزار تن انواع محصولات کشاورزی با سرمایه گذاری بالغ بر 400 میلیارد تومان راه اندازی شده است.

این پایانه 78 هزار متر مربع سالن های آماده سازی ، نگهداری ، ذخیره سازی ، بسته بندی ، رنگ آوری و سایر خدمات پنجره دولت را در اختیار دارد و در فاز اول با 300 نفر نیرو شروع به کار کرده است.

گفتنی است در ادامه حضور معاون وزیر تعاون در شهرستان جویبار، از شرکت تعاونی پرورش ماهیان خاویاری قره برون بازدید و بحث و بررسی و پیگیری های لازم پیرامون پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش انجام شد.

 

در ادامه این سفر یک روزه محمدجعفر کبیری معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  از شرکت تعاونی پویا آیش مازند در بابل بازدید کرد.

شرکت تعاونی پویا آیش مازند در شهرستان بابل در حوزه تولید کاغذ از نوع فلوتینگ ولاینر از ضایعات کارتن کاغذ باطله و واردات و صادرات کاغذ با سرمایه گذاری انجام شده 40 میلیارد ریال با ظرفیت 10 هزار تن و اشتغال حدود 100 فعالیت می کند.

این شرکت تعاونی برای افزایش بهره وری و تولید نیازمند تسهیلات  سرمایه در گردش در بخش توسعه است که در این بازدید با حضور مدیران بانک ها مشکلات این واحد بررسی و تصمیمانی اتخاذ شد.

گفتنی است کریمی عضو هیئت رییسه مجلس و نماینده مردم بابل در خانه ملت را همراهی کردند.

 

کبیری در ادامه بازدید های خود از مجموعه شرکت تعاونی فرهنگی ورزشی ستاره پیشرو سلامت(دنیای آرامش) در روستای قادیکلای بزرگ شهرستان قائمشهر بازدید کرد.

مجموعه شرکت تعاونی فرهنگی ورزشی ستاره پیشرو سلامت(دنیای آرامش) در روستای قادیکلای بزرگ شهرستان قائمشهر با سرمایه گذاری 120 میلیارد ریال و استفاده از ظرفیت صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون و اشتغالزایی 30 نفر شروع به فعالیت نموده است که به دلیل شیوع بیماری کرونا با مشکلاتی رو به رو شده است و درخواست تسهیلات بانکی جهت توسعه را دارند.

گفتنی است مرادیان نماینده مردم شهرستانهای قائمشهر، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی در این بازدید کبیری را همراهی کرد.

 

در سفر  معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  پروژه 358 واحدی تعاونی مسکن فرهنگیان در بابلسر همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری رسید.

این واحدهای مسکونی در قالب فاز نخست پروژه 638 واحدی فرهنگیان در بابلسر ساخته و کلید آنها به مالکانش تحویل شد.

فاز نخست پروژه مسکن فرهنگیان بابلسر در زمینی به مساحت ٣٠ هزار متر مربع و به شکل آپارتمانی از سوی تعاونی مسکن معلمان ساخته و تحویل متقاضیان شد.

برای ساخت و تحویل این واحدهای مسکونی به فرهنگیان بیش از 620 میلیارد ریال هزینه پش بینی شده بود.

گفتنی است تعاونی مسکن فرهنگیان بابلسر 1040 نفر عضو دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد

تکذیب قتل پدر خانواده در تنکابن

چهل هزار محفل قرآنی در مازندران برگزار شد

پنج دانشجوی دانشگاه مازندران به مرحله نیمه نهایی جشنواره قرآنی بسیج دانشجویی راه پیدا کردند

ایران اسلامی زیربار خواسته‌های غیرقانونی آمریکا نخواهد رفت

برترین‌های بخش آقایان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

برترین‌های بخش بانوان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

آمریکایی ها دنبال مذاکره نیستند

آغاز نشاء برنج در شالیزارهای شهرستان سیمرغ

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

گردهمایی و اولین نشست ماهانه مسئولین کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ که چهارشنبه های امام رضایی

برگزاری اولین جلسه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیمرغ

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

برگزاری نشست علمی «تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان