آخرین مطالب

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد؛ لزوم ورود دستگاه قضا به سوء تدبیری در خیز چهارم کرونا فرهنگی، هنری

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد؛ لزوم ورود دستگاه قضا به سوء تدبیری در خیز چهارم کرونا

  بزرگنمایی:

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران خواستار ورود جدی دستگاه قضا به سوء تدبیری در خیز چهار کرونا ویروس شد و گفت: شرایط بحرانی امروز حاصل سوء مدیریت مسئولان است.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :حجت الاسلام ناصر شکریان امیری صبح شنبه در اولین جلسه ستاد شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی در سال جدید با انتقاد از سو تدبیرها در ایام نوروز و ایجاد وضعیت بحرانی و شیوع خیز چهارم  ویروس در کشور، اظهار داشت: عادی انگاری و ساده انگاری در ایام نوروز و سو تدبیر در عدم ممنوعیت سفرهای نوروزی شرایط جان و سلامت مردم عزیز کشورمان را به خطر انداخت و خیز چهارم شیوع کرونا این ویروس در کشور حاصل همین تصمیمات نابخردانه است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه شیوع این ویروس در خیز چهارم کرونا بسیار نگران کننده است، افزود: متأسفانه این روزها شاهد افزایش چشمگیر مبتلایان و فوتی‌ها در کشور هستیم و این نتیجه ساده انگاری در ایام تعطیلات نوروزی و سفرهای غیر ضرور است.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد جدی از سو تدبیر و سو تصمیم‌ها در ایام نوروز، تاکید کرد: ستاد ملی مبارزه با کرونا نسبت به این شرایط بحرانی و شیوع خیز چهارم کرونا ویروس مسئول است و باید پاسخگوی وضعیت امروز کشور باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه سخنان خود با اشاره به ایجاد سخت گیری ها و ایجاد ممنوعیت و محدودیت برای برنامه‌های مذهبی و دینی، از سوی ستاد ملی کرونا، خاطر نشان کرد: دوگانگی سلامت و مذهب با توجه به عدم اعمال نظر کارشناسان دینی و موفقیت جریان‌های مذهبی و دینی در برپایی موفق مراسمات آئینی در شرایط کرونایی زیبنده جامعه اسلامی نیست.

حجت الاسلام ناصر شکریان امیری با تاکید بر ورود جدی دستگاه قضا به سو تدبیرها و سو تصمیم‌ها در ایجاد ساده انگاری در ایام نوروز، بیان داشت: مشکلات ناشی از سو تدبیر و سو تصمیم‌ها امروز کشور را با بحران شدید شیوع چشمگیر این ویروس و ایجاد خیز چهارم کرونا در تمام نقاط مختلف کشور شده است و دستگاه قضاء باید برای این تخلفات و سو تدبیرها ورود جدی داشته باشد

استاد برجسته حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های مازندران در ادامه سخنان خود با اشاره به مخالفت وزیر محترم وزیر بهداشت و کارشناسان این حوزه در خصوص تبعات سفرهای نوروزی و دید و بازدیدها در ایام نوروز، اظهار داشت: وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صراحت اعلام کرد که مخالف سفرهای نوروزی و دید و بازدید بود و رهبری معظم انقلاب هم به این نظر کارشناسی وزیر بها داد و سفر ابتدای سال و نوروزی خود به مشهد مقدس را لغو کردند ولی سوال اینجاست که چرا اعضا ستاد ملی مبارزه با کرونا نسبت به این نظر کارشناسی توجه نکردند و مجوز سفرهای نوروزی را در این شرایط صادر کردند و تعدادی از همین اعضا ستاد هم خود به مسافرت رفتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ورود دادستانی کل کشور به عنوان مدعی العموم بر تخلفات صورت گرفته در خیزش چهارم شیوع این ویروس منحوس در کشور و ایجاد شرایط بحرانی، بیان داشت: وضعیت امروز بحرانی در کشور محصول و سوغات سو تدبیر و تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا است و وضعیت امروز شیوع ویروس انگلیسی در مازندران هم نتیجه همین بی تدبیری هاست و متأسفانه جان مردم مازندران و کشور را به خطر انداخته است و مردم مازندران تا چه زمانی باید شاهد این گونه تصمیمات نابخردانه باشند.

حجت الاسلام ناصر شکریان امیری در پایان با اشاره به تصمیمات متناقض ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص مجوز به برخی سفرها، تورهای تفریحی و گردشگری و محدودیت سفر به برخی اماکن و شهرهای مذهبی و زیارتی، خاطر نشان کرد: چگونه است که سفر به شهر مقدس قم و مسجد مقدس جمکران و عتبات و عالیات را ممنوع می‌کنند اما سفر به استان‌های شمالی، کیش، قشم، ترکیه و آنتالیا و اروپا را در این شرایط بحرانی آزاد می‌گذارند و مردم از این تصمیمات متناقض در حیرتند و از این محدودیت‌ها برای اماکن مذهبی بسیار ناراحت و منتقد هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف