آخرین مطالب

مشاور وزیر جهاد کشاورزی؛

تجهیز 2.5 میلیون هکتار زمین کشاورزی کشور به سامانه نوین آبیاری کشاورزی و اقتصادی

تجهیز 2.5  میلیون هکتار زمین کشاورزی کشور به سامانه نوین آبیاری

  بزرگنمایی:
گروه کشاورزی: مشاور وزیر و مجری طرح سامانه های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی از تجهیز بیش از ۲.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی کشور به انواع سامانه های نوین آبیاری خبر داد.

         گروه کشاورزی: مشاور وزیر و مجری طرح سامانه های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی  از تجهیز بیش از 2.5 میلیون هکتار اراضی کشاورزی کشور به انواع سامانه های نوین آبیاری  خبر داد.

          فریبرز عباسی مشاور وزیر و مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی  در گفت و گو با پایگاه خبری فجر شمال  از تجهیز  بیش از دو و نیم میلیون هکتار اراضی کشاورزی کشور به انواع سامانه های نوین آبیاری خبر داد و اظهار کرد:  بیش از 50 درصد این سطوح در 10 سال اخیر انجام شد و در برنامه ششم توسعه توجه ویژه ای از لحاظ اعتباری به اجرای طرح سامانه‌های نوین آبیاری شده است.

           وی افزود: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری یکی از برنامه‌های اقتصاد مقاومتی است و سبب شد بیش از یک میلیون هکتار در برنامه ششم توسعه انجام شود و اجرای آن به عنوان یکی از طرح‌های مهم در بخش آب و خاک بوده است چراکه افزایش قابل توجهی در عملکرد محصولات، کاهش مصرف منابع آب و افزایش بهره‌وری آب داشته است.

          عباسی افزود: دو هزار و 400 شرکت مهندسین مشاور، پیمانکار، تولیدکننده، واردکننده و شرکت‌های ارزیاب کنترل کیفی داریم که در حوزه سامانه‌های نوین آبیاری فعالیت دارند که در ایجاد اشتغال تاثیرگذار است.

           مشاور وزیر وزارت جهاد کشاورزی با ارایه این مطلب که مازندران یکی از استان‌هایی است که متوسط بارندگی آن از سایر استان‌ها بیشتر است و بر این اساس در مازندران 48 هزار هکتار از اراضی کشاورزی مجهز به سیستم نوین آبیاری شده است،خاطرنشان کرد: شرق مازندران برای اجرای سیتم های نوین آبیاری مستعدتر است و اکثر انجام تجهیز مربوط به شرق مازندران بوده است.

         وی ادامه داد: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری پتانسیل 40 درصد کاهش در مصرف آب آبیاری را دارد و اگر بهره‌بردار به درستی از ظرفیت سامانه‌ها استفاده کند دستیابی به این عدد به راحتی امکان‌پذیر است.

         عباسی به مزایای طرح سامانه‌های نوین آبیاری اشاره کرد و افزود: کاهش مصرف انرژی، کاهش مصرف آب، افزایش عملکرد، افزایش بهره‌وری و افزایش اشتغالزایی از مزایای طرح اجرای سیستم‌های آبیاری در اراضی کشاورزی است.
        وی افزود: در لوازم و تجهیزات سامانه‌های آبیاری به خودکفایی دست پیدا کردیم و بیش از 95 درصد تجهیزات سامانه‌های آبیاری در داخل کشور تولید می‌شود.

          عباسی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده در طی دو سال آینده چند قلم تجهیزاتی که جزو واردات بوده است را در داخل کشور تولید کنیم و در آینده بتوانیم صادرات در زمینه لوازم و تجهیزات آبیاری را داشته باشیم.

        مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی اذعان داشت: در حال حاضر انتقال تجارب فنی و مهندسی به برخی از کشورهای همسایه آسیای میانه، افغانستان، عراق و حوزه خلیج فارس را داریم.

       مشاور وزیر جهاد کشاورزی  با اشاره به این مطلب که  افزایش کمک‌های بلاعوض دولت جزء اصلی‌ترین راهکارها برای توسعه سامانه‌های نوین آبیاری است. خاطرنشان کرد: ارتقاء کیفی سامانه‌ها در کنار توسعه کمی، توسعه روش هایی با راندمان بالا، آموزش و نظارت بر نگهداری و بهره‌برداری سامانه‌ها جزء رویکردهای اصلی وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه سامانه‌های نوین آبیاری است.

مجید اسدی
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف