عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران؛
بزرگنمایی:
گروه اندیشه: عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران با ارایه این مطلب که حضرت معصومه(س)، دختری از آل رسول(ص) و چون مادرش زهرای بتول بود، گفت: حضرت معصومه(س) چشم اهلبیت، دختری که شایسته بهترین توصیفهاست.
گروه اندیشه: عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران با ارایه این مطلب که حضرت معصومه(س)، دختری از آل رسول(ص) و چون مادرش زهرای بتول بود، گفت: چشم اهلبیت، دختری که شایسته بهترین توصیفهاست.
سید محسن موسوی عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، همزمان با دهم ربیعالثانی، سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س)، سید محسن موسوی عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران به بیان نقش، جایگاه و مقام والای آن حضرت پرداخت. و با اشاره به حدیث امام جعفرصادق(ع) مبنی بر اینکه«به زودی بانویی از فرزندان من با نام فاطمه در قم به خاک سپرده خواهد شد»اظهار کرد: بانویی که جدش پیش از ولادتش وصف فضل و کمالش و جایگاه بیمثالش را بیان داشته است. آنگاه شهری را به قدومش برکت یافته و حرمش را نه فقط حرم او بلکه حرم همه اهلبیت خواند و زیارتش را سزاوار وجوب بهشت برای زایر دانست.
وی با اشاره به حدیث دیگری از امام صادق(ع) که فرمود: «اگر فاطمه معصومه شفاعت کند، همه شیعیان من میتوانند با شفاعتش به بهشت درآیند»، قدرت معنوی و جایگاه این بانوی پاکیها را بسیار والا برشمرد، ادامه داد: بیجهت نیست که دوستداران و پیروان خاندان نبوت، از سرتاسر دنیا به زیارت حضرت معصومه(س) میشتابند، وقتی که امام رضا(ع) زیارت خواهرش در قم را همسنگ زیارت خودش معرفی کرده و امام جواد(ع) زیارت مزار عمهاش را در قم، جواز ورود به بهشت خوانده، باید که چنین باشد.
وی اذعان داشت: راز بلندمرتبه بودن دختر موسی بن جعفر(ع) فقط در پاکی و عصمت یا در عبادت خالصانه نیست که محل عبادتش در قم به مقام ستیه شهرت دارد، بلکه صفات والا و عُلیایش او را شایسته بهترین توصیفها از چهار امام معصوم کرده است. چندان که برادرش امام رضا(ع) به شناخت مقام والایش(عارفا بحقها) رهنمون میشود.
عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران با ارایه این مطلب که حضرت فاطمه معصومه(س) همچون جدهی اطهرش فاطمه(س)، معصومه است و همانند زینب کبری عالمه؛ راوی احادیث پدرانش و راوی حدیث مشهور فواطم است، او کریمه اهلبیت است و چه نیکو کریمهاش خواندهاند. خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه معصومه(س) چشم اهلبیت است و از آن رو که چشم انسان شرافتی ستودنی در میان اعضا دارد، ایشان را به عنوان کریمه اهلبیت میشناسند.
موسوی تصریح کرد: اهلبیت چه بهجا، رسا و زیبا برایش سنگ تمام گذاشتند و زیارتنامه مأثور با مضامین شگرف و شگفت که حیرت بر حیرت میافزاید، برای اظهار ادب شیعیان به درگاهش فراهم کردند.
استاد دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران اظهار کرد: چه خوش است که در عالم معنا خود را روبهروی حرم زیبایش تصور کنیم و دست ادب بر سینه گذاشته، چکیده زیارتنامهاش را مترنم شویم کهای بانو! جز درگه تو جای دگر ما را نه! یا فاطمه! اشفعی لنا فیالجنه!
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام