بزرگنمایی:
گروه تفکر و اندیشه: عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به تحلیل حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و وظایف دولتمردان در برابر این عزم ملی پرداخت و گفت: باید از مردم آموخت.
گروه تفکر و اندیشه: عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به تحلیل حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن و وظایف دولتمردان در برابر این عزم ملی پرداخت و گفت: باید از مردم آموخت.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، مصطفی محمدی عضو هیات علمی و سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه مازندران به تحلیل حضور مردم در راهپیمایی22 بهمن و وظایف دولتمردان در برابر این عزم ملی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه در راهپیمایی مردمی چهلوسومین سالگرد پیروزی انقلاب و در یک جمعه بارانی، مردم ایران عزیز در کنار تاکید بر اهداف والای انقلاب، بارها به بیان شعار«تولید ملی ما مایه اقتدار است» پرداختند، سردادن چنین شعاری در یک راهپیمایی سیاسی برای جامعه دانشگاهی، جای تامل است.
وی ادامه داد: با عنایت به اینکه بخش بزرگی از شرکتکنندگان در راهپیمایی از طبقات معمولی جامعه و اقشار مختلف بهویژه جوانان هستند، همت ملت بر قویشدن کشور و عزم ملی بر تولید داخل و حمایت از اقتصاد درونزا مقدمه یک مرحله تاریخی دورانساز و بینظیر در تمدن ایرانی است.
محمدی با تاکید بر تجربه برجام، عدم پایبندی و خروج یکجانبه آمریکا از پیمان و سپس انفعال و همراهی اروپا در برابر تحریمهای غیر انسانی آمریکا، که باعث تحمیل فشار اقتصادی سنگینی خصوصا بر اقشار ضعیف جامعه در سالهای اخیر شد، اظهارکرد: به مصداق این مثال قدیمی که«عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد»، همین پیمانشکنی غرب، منتج به ظهور نوعی خودآگاهی، تقویت و بازسازی هویت ملی در کشور شده است که متعاقب آن، دیگر هیچ مرزی میان ملت و دولت وجود ندارد و خرد جمعی ایرانی پذیرفته است که روی حرف غرب نمیشود حساب کرد.
سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه مازندران با ارایه این مطلب که غرب در همین راستا سعی دارد باکینه ای نسبت به قدرتهای نوظهور اقتصادی جهان در اذهان عمومی تبلیغ کند. خاطرنشان کرد: چرا که قدرت های نوظهورتوانستند با مدیریت کارآمد، اتکا به منابع داخلی و توسعه فناوری از وابستگی مهلک و فقر شدید اقتصادی نجات پیدا کنند.
وی اذعان داشت: امروز باید در راستای حمایت از خواسته مردم، از هر نوع وابستگی در تولیدات راهبردی که در صورت تحریم یا عواملی مانند کرونا و اتفاقات غیرقابل پیشبینی، منجر به خطرزایی در نیازهای اساسی جامعه در حوزههایی مانند مسکن، خوراک و درمان میشود، پرهیز کرد و به این اصل مهم نیز توجه داشت که قویشدن ایران، محصول یک پیکره و نظامواره به هم پیوسته است و ایران قدرتمند، محصول اقتصاد قوی، علم و فناوری نوآورانه و فرهنگ قدرتمند است.
عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در پایان با اشاره به رسالت دانشگاهها در برابر این اتحاد ملی، روشنگری کرد: از سوی دیگر، در رویارویی با تعداد یورش شبکههای خبری غرب و مزدوران وطنفروشی که جهت کسب دلار بیشتر، حتی حاضرند از شبکههای غربی به شبکههای عربی ضدایرانی هم دست به دامن شوند و سیاهنمایی و ناامیدی را بین جوانان ما انتشار دهند، مهمترین انتظار از دانشگاههای استان، بسترسازی زیرساخت فرهنگی اقتصاد مقاومتی و تشویق و توسعه اقتصاد مولد، گردشگری و کارآفرینی در خطه سرسبز مازندران است.
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام