بزرگنمایی:
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در آیین گرامیداشت روز قلم در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی گفت: مهمترین کار قلم، انتقال افکار و اذهان بر روی کاغذ و در پی آن، ماندگاری آن افکار است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در آیین گرامیداشت روز قلم در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی گفت: مهمترین کار قلم، انتقال افکار و اذهان بر روی کاغذ و در پی آن، ماندگاری آن افکار است.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال،آیین گرامیداشت روز قلم به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کتابخانه عمومی شهرستان بابلسر در روز سهشنبه 14 تیر 1401 با حضور مسوولان فرهنگی دانشگاهی و شهرستانی و تنی چند از شاعران استانی در سالن باقرالعلوم دانشکده علوم انسانی و اجتماعی برگزار شد.
مرتضی علویان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در این آیین با اشاره به قدمت حضور قلم و نقش آن در زندگی بشر، گفت: پیشینه قلم از لحاظ نوشتاری به شش هزار سال پیش برمیگردد که انسانها بهوسیله آن بر روی سنگ، چوب، پوست حیوانات، صدف، گل، موم و کوزه به انتقال مفاهیم میپرداختند.
وی با اشاره به این نکته که مهمترین کار قلم، انتقال افکار و اذهان بر روی کاغذ و در پی آن، ماندگاری آن افکار است، گفت: این امر یکی از تاثیرات اساسی قلم در مسیر تعالی و پیشرفت و بارزترین دلیل قسم خداوند به قلم است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با بیان اینکه یکی از خواص قلم، ایجاد وحدت میان نظرات و افکار گوناگون است، افزود: نکته بارز در روایت "ان اول ما خلق الله، القلم" این است که عقل، خرد و قلم در یک ردیف قرار گرفته است. در عصر کنونی، شاهد دگرگونی در قلم و کاغذ توسط فرهنگ مجازی هستیم که به آن صفحات مجازی و نوری اطلاق میگردد.
سخنرانی غلامرضا پیروز رییس دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و شعرخوانی دکتر مسعود روحانی عضو هیات علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، شعبان کرمدخت از شاعران برجسته استان و دکتر زهتاب از برگزیدگان صاحب قلم، از دیگر برنامههای این آیین بود.
در پایان این آیین، از 8 نفر از برگزیدگان و صاحبان قلم دانشگاه و استان مازندران تجلیل به عمل آمد.
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام