آخرین مطالب

استاندار مازندران:

مدیریت حاج قاسم سلیمانی الگوی مدیریت حکمرانی اسلامی بود کشاورزی و اقتصادی

مدیریت حاج قاسم سلیمانی الگوی مدیریت حکمرانی اسلامی بود

  بزرگنمایی:
استاندار مازندران با اعلام این که شعار هفته دولت سیزدهم «دولت مردم» است گفت: مدیریت حاج قاسم سلیمانی الگوی مدیریت حکمرانی اسلامی بود.

استاندار مازندران با اعلام این که شعار هفته دولت سیزدهم «دولت مردم» است گفت: مدیریت حاج قاسم سلیمانی الگوی مدیریت حکمرانی اسلامی بود.


به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران،  پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به تشریح عملکرد یکساله دولت در مازندران پرداخت و با اعلام این که شعار هفته دولت سیزدهم «دولت مردم» است، اظهار کرد: یکی از مهمترین مولفه‌های دولت شهید رجایی که در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد مردمی بودن دولت آن است که در فضای حکمرانی اسلامی به عنوان الگوی موفقیت مدیریتی مورد تایید و تثبیت مردم قرار گرفت.

استاندار مازندران با بیان اینکه مدیریت حاج قاسم سلیمانی الگوی مدیریت حکمرانی اسلامی بود، افزود: همچنین مدیریت دولت شهید رجایی حکمرانی اسلامی بود که رفتار ایشان الگویی برای دولت‌های بعد شد.

این مسؤول دولت شهید رجایی را به طور واقعی مردمی دانست و گفت: دولت سیزدهم در طول یکسال گذشته بیشترین سفرهای استانی و تعامل با مردم را داشتند و استانداری مازندران هم با تاسی از دولت در حل مسائل استان در محافل مردمی و شهرستان‌ها حضور یافت.

حسینی‌پور با بیان اینکه در هفته دولت دشمن در صدد وارونه جلوه دادن عملکرد دولت در جمهوری اسلامی هستند، تصریح کرد: تقابل با دشمن جهاد در راه خداست.

وی به رویکرد یکساله دولت مردمی در مازندران اشاره کرد و گفت: در سه ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم اولویت واردات واکسن کویید19 در کشور بود تا بیماری کرونا در کشور مدیریت شود.

نماینده عالی دولت در مازندران یادآور شد: مازندران مقام نخست تزریق واکسن کویید 19 در کشور را دارد.

این مسؤول از موفقیت دولت سیزدهم در تعاملات و دیپلماسی خارجی یاد کرد و گفت: دولت سیزدهم با انعطافی که به موقع به خرج داد، در فعالیت هسته‌ای دولت‌های مقابل جمهوری اسلامی را به پای میز مذاکره کشاند.

حسینی‌پور با اشاره به اینکه کشورهای طرف مذاکره تمایل زیادی برای مذاکره با جمهوری اسلامی را دارند، تصریح کرد: به زودی اخبار خوبی مبنی بر مذاکره خواهید شنید که جایگاه جمهوری اسلامی را تثبیت می‌کند.

وی به عملکرد دولت سیزدهم در شناخت کشورهای «شانگ‌های و سی آی اس» که تعاملات اقتصادی مناسبی با مازندران دارند اشاره کرد و گفت: انتقال سنگ‌های معدنی هند از طریق کریدور شمالی با 17 روز کاهش تراتزیت، 30 درصد کاهش هزینه و 50 هزار میلیارد سالانه سود خالص ترانیزیت برای مازندران می‌تواند مفید باشد.

این مسؤول با اشاره به اینکه مازندران با سه بندر مهم می‌تواند در تعاملات اقتصادی با کشورهای حاشیه خزر موفق باشد این ظرفیتی است که در استان باید از آن استفاده شود، اظهار کرد: 12 سال قبل به منظور سوآپ نفتی در سواحل مازندران روس‌ها چانه زنی کردند ولی جواب منفی شنیدند؛ گفتند این ظرفیت در مازندران وجود ندارد.حسینی‌پورر ادامه داد: در دولت‌‌های پیشین انتقال میعانات نفتی از نکا تا شهر ری اتفاق افتاد اما این طرح مسکوت ماند تا به کشورهای غربی بر نخورد.

وی یکی از موفقیت‌های دولت سیزدهم را دیپلماسی اقتصادی دانست و گفت: در مازندران صادرات سوآپ را شروع کردیم که به زودی نتایج آن را خواهید دید.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه تا سقف یک میلیارد دلار با چین برای صادرات مرکبات مازندران قرارداد منعقد شد، خاطرنشان کرد: سال گذشته 30 درصد مرکبات ما از بین رفت؛ باید صادرات محصولات کشاورزی ما تثبیت شود.

این مسؤول با اعلام اینکه سوم شهریور امسال معاون اول رئیس جمهوری برای افتتاح پروژه‌های مهم و شروع فعالیت اقتصادی در استان به مازندران سفر می‌کند، گفت: بحث کشاورزی اولویت نخست مازندران است این استان علیرغم کم مهری‌ها مقام اول تولید محصولات کشاورزی در کشور را دارد.

حسینی‌پور به اهمیت تولید غذا در دنیا اشاره کرد و افزود: امروز اهمیت تولیدات غذایی در جهان بالاتر از اهمیت تولیدات موشکی است.

وی بحث دانش بنیان کردن محصولات کشاورزی در مازندران را مطرح کرد و گفت: این بخش 900 شرکت دانش بنیان در مازندران ثبت است که بخش کشاورزی در آن جای نداشت.

نماینده عالی دولت درمازندران خاطرنشان کرد: مازندران برای توسعه کشاورزی از ظرفیت دانش بنیان ملی استفاده می‌کند. حتی از حوزه انرژی اتمی هم برای توسعه کشاورزی اقدام شد.

این مسؤول با تاکید بر اینکه در مازندران باید مدیریت منابع آب صورت گیرد، تصریح کرد: برای بخش آب هم از فاینانس استفاده کردیم؛ زهکشی اراضی کشاورزی یکی از مهمترین مواردی است که باید سرمایه گذاری شود به همین دلیل با کمبود آب مواجه هستیم.

حسینی‌پور توجه به بخش کشاورزی در مازندران را مهم دانست و یادآور شد: طبق بررسی که در 5 سال گذشته انجام شد بیش از 75 درصد تسهیلات استان به بخش ساخت و ساز اختصاص یافت و کشاورزی نادیده گرفته شد؛ اما در دولت سیزدهم بیشترین تسهیلات بانکی را به کشاورزی اختصاص یافت.

وی ادامه داد: همچنین در تولید گندم و افزایش تولید این محصول زارعی از دانش بنیان استفاده می‌کنیم.

استاندار مازندران اولویت دوم استان را گردشگری عنوان کرد و اظهار کرد:  با توجه به شرایطی که در استان داریم در طول یکسال گذشته مجوزهای زیادی برای ارتقای گردشگری صادر شد.

این مسؤول با بیان اینکه در حال حاضر 200 هزار نفر گردشگر خارجی به مازندران سفر می‌کنند باید به یک میلیون گردشگر خارجی در سال برسد، تصریح کرد: طبیعت‌گردی از موضوعات مهم گردشگری است که دولت سیزدهم با محوریت احیای شبه جزیره میانکاله به این بخش توجه کرد؛ سرمایه‌گذار هم برای این منظور وارد مازندران شد.

حسینی‌پور اولویت سوم توسعه مازندران را در بخش صنایع دانست و گفت: با پیشرفت مسائل زیست محیطی صنعت باید در مازندران رونق گیرد.

به گفته حسینی‌پور در هفته دولت یک هزار و 142 پروژه با اعتبار 8 هزار میلیارد تومان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود که با افتتاح این پروژه‌ها یک هزار و 539 شغل در استان فعال می‌شود.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه از این تعداد پروژه‌ها 935 پروژه با اعتباری بالغ بر 4هزار و473 میلیارد تومان افتتاح می‌شود، تصریح کرد: 207 پروژه با اعتباری بالغ بر 3 هزار و734 میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از 935 پروژه 132 پروژه مربوط به تولید و واحدهای صنعتی است که با اعتباری دولتی 774 میلیارد تومان به بهره براری می‌رسد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه در اجرای جراحی اقتصادی دولت سیزدهم ساماندهی آرد بود، افزود: با اجرای طرح اقتصادی آرد و نان در مازندران 40 درصد کاهش مصرف در آرد را شاهد بودیم که باید به سمت کیفی سازی نان حرکت کنیم.

پایگاه خبری قحر شمال 
 مجید اسدی 
 انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف