آخرین مطالب

رشد پنج درصدی اقتصاد صنعت نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان از حرکت پیشرو و رو به جلو دارد. کشاورزی و اقتصادی

رشد پنج درصدی اقتصاد صنعت نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان از حرکت پیشرو و رو به جلو دارد.

  بزرگنمایی:

ضا فاطمی‌امین گفت: اختصاص 50 هزار میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی بنگاه های تولیدی، هزار میلیارد تومان برای سرمایه در گردش و تامین 50 هزار میلیارد تومان برای تضمین اوراق واحدهای صنعتی فعال در بورس و ساز و کار تامین مالی زنجیره ای از جمله مواردی است که از طریف تفاهم نامه با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد تامین شده است.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /  سید رضا فاطمی امین عصر امروز در بازدید از شرکت کاله آمل در استان مازندران اظهار کرد: صنعت غذایی کشور هم به لحاظ کیفیت و هم به لحاظ میزان تولید، رشد خوبی داشته که باعث افتخار است.

فاطمی امین افزود: در کنار تولید و کیفیت از این به بعد باید به سمت افزایش محصولات دانش بنیان و ماشین سازی صنایع غذایی برویم.

وی با اشاره به اینکه این مهم در شرکت کاله اتفاق افتاده است، اعلام داشت: اتفاق خوبی که در شرکت کاله افتاده این بوده که این شرکت در کنار تولید محصولات لبنی به سمت تولید ماشین آلات غذایی هم رفته که بنده از مدیران، مهندسان و کارگران این شرکت تشکر می کنم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان با اشاره به روند مطلوب صادرات در سال جاری اظهار داشت: صادرات کشور در پنج ماهه نخست سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 24 درصد افزایش یافته است.

این مسئول با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌های بزرگ در زمینه ماشین‌سازی ورود موفق داشتند، تصریح کرد: امروزه صنعت ماشین‌سازی و تجهیزات، صنعت برتر است البته باید بسنجیم تا چه زمانی می‌توانیم محصولات را به کشور اطراف صادر کنیم پش باید با تولید ماشین‌آلات، تجهیزات و فناورزی دست به تولید بزنیم و در زمینه ماشین‌سازی هم از تولیدکنندگان استقبال و هم حمایت می‌کنیم.

فاطمی امین با بیان اینکه صنعت ماشین‌سازی و تجهیزات بسیار اهمیت دارد، خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر در صنعت غذا ارزان‌سازی است خوشبختانه سطح تولید و کیفیت واحدها و شرکت‌های تولیدی صنایع غذایی در کشورمان مطلوب است و باید به سمت ماشین‌سازی و دانش‌بنیان شدن آن برویم.

وزیر صمت با اشاره به رویکرد دولت در حمایت از صنعت، اظهار کرد: درد بخش صنعت معدن و تجارت صدها شاخص مطرح است ولی دو شاخص بارز و گویا داریم که می‌تواند عملکردها را نشان دهد.

وی افزود: این دو شاخص مهم تولید و صادرات هستند، در تولید آمارها بسیار مهم و رو به رشد است و در اکثر محصولات افزایش و رشد تولید از 10 تا 100 درصد داریم.

این مسئول تصریح کرد: با توجه به نمایش رشد در مقادیر تولید و طبق گزارش‌های مرکز آمار و مراکز رسمی کشور، رشد اقتصادی سه ماه نخست امسال محاسبه شده است.

فاطمی امین با اشاره به اینکه رشد اقتصادی صنعت امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5.1 درصد بوده است، یادآور شد: رشد پنج درصدی اقتصاد صنعت نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان از حرکت پیشرو و رو به جلو دارد.

وی با اعلام اینکه شرکت‎های تولیدی که در بورس حضور دارند در پنج ماه نخست امسال 6.7 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشتند، گفت: این مهم نشان‌دهنده آن است که بخش صنعت و تولید در حال حرکت با شتاب مناسب است همچنین در مورد رشد صادرات ارقام بسیار مهم و ارزشمند هستند.

وزیر صمت با اشاره به اینکه احیای یک هزار و 200 معدن در دستور کار قرار دارد، متذکر شد: نوسازی و بازسازی بنگاه‌های اقتصادی از دیگر اقدامات است، شرکت‌ها و مجتمع‌های صنعتی پس از مدت‌ها کار دچار فرسودگی می‌شوند که نیاز به نوسازی و بازسازی دارند، البته طی توافقاتی با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی مقرر شد 50 هزار میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی تخصیص داده شود.

وی با اشاره به تکمیل طرح‌های نیمه تمام و ایجاد فرصت‌های شغلی با سرمایه‌گذاری جدید، خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال در مناطقی شکل می‌گیرد که اشتغال کمتری داریم، امروزه در بسیاری از شهرها مشکل نیروی کار داریم و پس از مذاکرات با بسیاری از مسؤولان برخی شهرها صحبت از کمبود نیروی کار می‌شود ولی در تعدادی از شهرها نیروی کار وجود دارد ولی فرصت شغلی نیست که این امر نشان می‌دهد که توازن سرمایه‌گذاری در کشور مناسب نبوده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از رشد 6.7 درصدی تولید بنگاه های بورسی در 5 ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: صنعت فولاد 10 درصد، کشنده ها و کامیونت ها 100 درصد و تولید تراکتور 50 درصد نسبت به سال قبل رشد داشته اند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برای آینده ای متحول باید آینده‌سازان را دریابیم +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد

تکذیب قتل پدر خانواده در تنکابن

چهل هزار محفل قرآنی در مازندران برگزار شد

پنج دانشجوی دانشگاه مازندران به مرحله نیمه نهایی جشنواره قرآنی بسیج دانشجویی راه پیدا کردند

ایران اسلامی زیربار خواسته‌های غیرقانونی آمریکا نخواهد رفت

برترین‌های بخش آقایان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

برترین‌های بخش بانوان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

آمریکایی ها دنبال مذاکره نیستند

آغاز نشاء برنج در شالیزارهای شهرستان سیمرغ

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

گردهمایی و اولین نشست ماهانه مسئولین کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ که چهارشنبه های امام رضایی

برگزاری اولین جلسه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیمرغ

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

برگزاری نشست علمی «تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است