آخرین مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

این انقلاب حاصل خون بهای شهدا است و ما باید برای موفقیت آن تلاش کنیم سیاست و جامعه

این انقلاب حاصل خون بهای شهدا است و ما باید برای موفقیت آن تلاش کنیم

  بزرگنمایی:
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با ارایه که این انقلاب حاصل خون بهای شهدا است، گفت: ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۱ یادواره سردار شهید حاج علی ییلاقی و سرلشکر شهید احمد کشوری با هدف پر رنگ کردن حضور رزمندگان مازندرانی در دوران دفاع مقدس در بهشهر برگزار خواهد شد.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با ارایه که  این انقلاب حاصل خون بهای شهدا است، گفت: 18 آذر ماه 1401 یادواره سردار شهید حاج علی ییلاقی و سرلشکر شهید احمد کشوری با هدف پر رنگ کردن حضور رزمندگان مازندرانی در دوران دفاع مقدس در بهشهر برگزار خواهد شد.

سعید کهنسال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، در نشست خبری با محوریت کنگره سردار شهید حاج علی ییلاقی و سالگرد سرلشکر شهید احمد کشوری که در موسسه فرهنگی ورزشی ایثار در ساری برگزارشد، اظهار کرد: الگونمایی از چهره‌های ایثارگران از جمله مسائلی است که می تواند تحولاتی را برای مجموعه کشور به همراه داشته باشد و پاسخی در مقابله با اغتشاشات و سیاه‌نمایی‌ها باشد که ما به دنبال آن هستیم.

این مسئول گفت: 18 آذر ماه 1401 یادواره سردار شهید حاج علی ییلاقی و سرلشکر شهید احمد کشوری با هدف پررنگ نشان دادن حضور رزمندگان مازندرانی در دوران دفاع مقدس در شهرستان بهشهر خواهیم داشت، رونمایی از پوستر یادواره نیز در 15 آذر همزمان با روز بزرگداشت فرماندهان دفاع مقدس در بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران انجام خواهد شد که کاری نو است.

کهن سال با اشاره به ایثارگری‌های شهدا در لشگر 25 کربلا، یادآور شد: رهبر انقلاب درباره رزمندگان لشگر مازندران فرمودند هر چه بگوییم زیاد نیست و ما در همه جای جنگ آن‌ها را می‌دیدیم، وصیت‌نامه شهدای ما مخصوصا سرلشگر شهید ییلاقی می تواند در جامعه کاربرد داشته باشد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به اینکه شهید ییلاقی در 21 سالگی یعنی در سال 1360 از ناحیه قلب مجروح میشوند و پس از آن در سال 1362 دوره مجروح شدند بعد از آن دوران ازدواج کردند که حاصل آن فرزندان برومندی است، یادآور شد: این شهید بزرگوار در سال 1396 به‌واسطه مجروحیت ناشی از جانبازی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 
این مسئول تاکید کرد: در وصیت نامه شهید ییلاقی حضور داوطلبانه و آگاهانه با روحیه استکبارستیزی موج میزند، همچنین شهید کشوری که در سال 1359 در منطقه میمک شهید شدند نیز در وصیت‌نامه خود می گویند سفارش می کنم که بی‌تفاوت نباشید به‌خصوص در مقابل منحرفین، در مقابل نفوذی ها بایستید حضور گسترده در راهپیمایی‌ها را اشاره داشتند و اینکه دشمن توانست در خانه‌های ما سرباز آماده کند و ما نتوانستیم.

وی همچنین گفت: بیشترین عفلت از جانب ما مسئولان رقم خورد، وقتی نتوانیم یک قرارگاه فرهنگی یا پاتوق فرهنگی ایجاد کنیم ایجاد چنین فتنه‌هایی طبیعی است، حال اگر بتوانیم با برپایی یادواره دو شهید مانایی ایجاد کنیم قطعا این استراتژی در قالب کارهای فرهنگی موثر است.

کهن سال اضافه کرد: این انقلاب حاصل خون بهای شهدا است و ما باید برای موفقیت آن تلاش کنیم، همانطور که می‌دانید زمانی که فضای جامعه با شهادت عطرآگین شود شاهد عفاف در همه زمینه‌ها خواهیم بود.

این مسئول گفت: بسیاری از شهدای سردار ملی تراز اول کشور تحت فرماندهی شهدای مازندران بوده‌اند و اینها باید برجسته شود، اگر مدیران ما از نقش فرماندهان جنگی ما الگو بگیرند بسیاری از معضلات حل خواهد شد.

این نشست باحضور فرزند محمدرضا ییلاقی شهید ییلاقی برگزار شد، این یادواره پنجمین سالگرد شهید ییلاقی است که جمعه 18 آذر ماه همزمان با نماز مغرب و عشاء در مصلی آیت اله جباری شهرستان بهشهر برگزار می شود.

شهید کشوری و شهید ییلاقی هر دو در 15 آذر به شهادت رسیدند.

گفتنی است مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران پس از این نشست در ساری در منزل شهید مدافع امنیت احمد صالحی حضور یافت و از والدین صبور این شهید گرانقدر تکریم و دلجویی کرد.


مجید اسدی خبرنگار فجر شمال


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد

تکذیب قتل پدر خانواده در تنکابن

چهل هزار محفل قرآنی در مازندران برگزار شد

پنج دانشجوی دانشگاه مازندران به مرحله نیمه نهایی جشنواره قرآنی بسیج دانشجویی راه پیدا کردند

ایران اسلامی زیربار خواسته‌های غیرقانونی آمریکا نخواهد رفت

برترین‌های بخش آقایان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

برترین‌های بخش بانوان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

آمریکایی ها دنبال مذاکره نیستند

آغاز نشاء برنج در شالیزارهای شهرستان سیمرغ

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

گردهمایی و اولین نشست ماهانه مسئولین کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ که چهارشنبه های امام رضایی

برگزاری اولین جلسه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیمرغ

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

برگزاری نشست علمی «تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس