دانش بنیان شدن کشاورزی باعث بهره وری بیشتر محصولات و هزینه تولید کاهش پیدا میکند
کشاورزی و اقتصادی
بزرگنمایی:
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مازندران در تولید محصولات کشاورزی رتبه اول کشوری دارد، اما مردم دچار مشکلات اقتصادی هستند، گفت:دانش بنیان شدن کشاورزی باعث بهره وری بیشتر محصولات و هزینه تولید کاهش پیدا می کند.
نماینده مردم ساری و میاندورود با بیان اینکه مازندران در تولید محصولات کشاورزی رتبه اول کشوری دارد، اما مردم دچار مشکلات اقتصادی هستند، گفت:دانش بنیان شدن کشاورزی باعث بهره وری بیشتر محصولات و هزینه تولید کاهش پیدا می کند.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی دفتر ارتباط مردمی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، منصورعلی زارعی، نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی در راستای مردمی کردن اقتصاد در بخشهای ویژهای مثل کشاورزی است، گفت: در مازندران اصلی مازندران کشاورزی و محصولاتی مثل برنج، مرکبات، آبزیان و مرغ از برندهای این استان است.
وی با بیان اینکه از حدود تولید 2 میلیون 200 هزار تن برنج در کشور یک میلیون تن در مازندران تولید میشود افزود: سه و نیم میلیون تن مرکبات ، 12 درصد مرغ کشور، 25 درصد محصولات شیلاتی در مازندران تولید میشود.
زارعی با بیان اینکه مازندران در تولید محصولات کشاورزی رتبه اول کشوری دارد، اما مردم دچار مشکلات اقتصادی هستند، تصریح کرد: دانش بنیان شدن کشاورزی باعث بهره وری بیشتر محصولات و هزینه تولید کاهش پیدا میکند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان مازندران استانی برنج کار و هزینه تولید بیشتر از سطح تولید است، خاطرنشان کرد: برای همین برنج داخلی نمیتواند با برنج وارداتی رقابت داشته باشد. برنج داخلی در دست مردم مانده چرا که هزینه تولید نسبت به هزینه وارداتی بیشتر است.
وی در ادامه به مهارت و آموزش در افزایش بهره وری محصولات کشاورزی اشاره و اضافه کرد: مهمترین شاخص رشدافتصادی افزایش بهره وری است.
زارعی با تصریح بر اینکه حداقل 90 درصد د رحوزه کشاورزی مشاغل خرد وجود دارد، ادامه داد:مهارت و دانش بنیان شدن محصولات باعث رشد تولید در بخش کشاورزی میشود.
نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان کم است و نخبگان حوزه کشاورزی دراین عرصه وارد شوند. اظهار کرد: حدود 17 هزار مهندس کشاورزی در مازندران وجود که فقط 2 هزار نفر در بخش کشاورزی فعال هستند، با توجه به شرایط اقلیمی مازندران هر 2 هزار متر زمین میبایست یک خانواده را در بحث اقتصادی پوشش دهد.
رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی به گردشگری مزرعه هم اشاره کرد و یادآور شد: از 600 هزارهکتار اراضی در مازندران در طی دو سه دهه گذشته 200 هزارهکتار زمین تغییر کاربری پیدا کرد که این یک فاجعه است.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام
- شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۰:۲۷
- ۲۷۹ بازدید
- منبع: پایگاه خبری فجر شمال