آخرین مطالب

تعیین 15 اولویت کاری برای معاونت عمرانی استانداری مازندران سیاست و جامعه

تعیین 15 اولویت کاری برای معاونت عمرانی استانداری مازندران

  بزرگنمایی:
استاندار مازندران با تاکید بر ضرورت تعیین و تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام استان که باید در مدیریت جدید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد، گفت: ۱۵ اولویت مهم برای معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران تعیین شده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار مازندران با تاکید بر ضرورت تعیین و تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام استان که باید در مدیریت جدید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد، گفت: 15 اولویت مهم برای معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران تعیین شده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران،سیدمحمود حسینی پور در جلسه تودیع و معارفه سرپرست معاونت هماهنگی امور استانداری مازندران، ضمن گرامیداشت ایام رحلت امام خمینی (ره)، اظهار کرد: دیدیم که مقام معظم رهبری چطور کشتی طوفان‌زده نظام را به ساحل آرامش رساندند تا جایی که امروز شاهد اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل هستیم، هر آنچه داریم و نداریم مدیون شهدای عزیز هستیم.

وی افزود: مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیر خود ایمان و امید را راز موفقیت و پیروزی ایران اسلامی دانستند، دشمن تمام تلاشش را برای ناامید کردن مردم صرف کرد اما نتیجه چه شد؟ امروز شاهد اختلافات فاحش درونی آنان هستیم چرا که حتی نتوانستند چند ماه ظاهر خودشان را حفظ کنند اما ادعای برتری دارند و از مردم دم می‌زنند. 

حسینی پور با اشاره به افزایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران به لطف توطئه‌های اخیر، تصریح کرد: همه اینها به برکت شجره طیبه‌ای بود که امام عزیز 15 خرداد 1342 با کمک مردم پایه‌گذاری کرد.

استاندار مازندران یادآور شد: مسؤولیت‌ها در این نظام با این همه شهید به دست من و شما سپرده شد که سنگین است، اولا اینکه در جمهوری اسلامی ایران هیچ مسؤولیتی مادی نیست بلکه تکلیف است.

وی با تاکید بر اینکه مبنای دولت مردمی سیزدهم عمل به تکالیف است، خاطرنشان کرد: تمام تلاش یک مسؤول ارائه خدمت به مردم است، که انصافا آقای علیخانی معاون امور عمرانی سابق این شاخصه را داشتند، همه ما مدیران باید فکر کنیم که امروز آخرین روز کاری ماست و چه چیزی را باید در مقابل خداوند و نگاه مردم ارائه بدهیم، اولا باید اظهار رضایت کنیم.

حسینی‌پور ادامه داد: کار عمرانی در استان به‌منظور دستیابی به نیازهای زیربنایی و تسهیلات رفاهی و اولویت‌بندی آنها جاری و ساری است، هدایت، راهبری و نظارت عملکرد دهیاری‌ها در امور عمرانی، نظارت و بررسی اعتبارات شهرداری‌ها در انتخاب روش‌های صحیح همکاری با امور عمرانی و غیره در حال انجام است.

 

استاندار مازندران ضمن برشمردن 15 اولویت مهم معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، همچنین یادآور شد: توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های عمرانی، توجه به معضل ترافیک که یکی از مهمترین مباحث استان است، مشکل بعدی معضل پسماند است و ایجاد امنیت غذایی در محصولات کشاورزی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان از جمله این اولویت‌هاست.

 وی با بیان اینکه نقش ساماندهی دژبانی سواحل به‌عنوان نیازمندی امروز جامعه ممتاز است، گفت: مدیریت تمام شهرها، شهرداری‌ها به‌ویژه شهرهای ساحلی، ایجاد زیرساخت‌های راه روستایی، نظارت بر امور گردشگری شهری و استان باتوجه به گردشگرپذیر بودن و دارا بودن 6 کریدور اهمیت دارد.

حسینی پور خاطرنشان کرد: بلندمرتبه‌سازی در مازندران یک ناهمگونی ایجاد کرده گویی هیچ نظارتی بر رعایت معماری اسلامی صورت نمی‌گیرد، همچنین طرح نهضت ملی مسکن با جدیت باید در دستور کار قرار بگیرد، در این حوزه باتوجه به کمبود و گرانی زمین مشکلاتی داریم که باید پیگیری شود چرا که جزو اولویت‌های شخص استاندار است‌.

وی تاکید کرد: توسعه اقتصادی روستاها، نهضت توسعه روستایی، کارهای عمرانی باید شکل بگیرد، ضرورت طراحی و ایجاد مجتمع های رفاهی بین راهی در راه‌های مواصلاتی استان با هدف تبدیل به محور گردشگری، نیازمند یک برنامه فراگیر و حرفه‌ای با استفاده از ظرفیت‌های علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه عمرانی است. 

استاندار مازندران همچنین ادامه داد: راه شرکت‌های دانش بنیان باید در حوزه پروژه‌های پیمانکاری عمرانی در همه حوزه‌ها باز شود، همه باید از معاونت عمرانی استانداری تبعیت و پیروی کنند تا بتوانیم ماموریت‌ها و اهداف این حوزه را پیش ببریم.

وی افزود: واقعی کردن نقش شهرداران در توسعه و مدیریت شهری بسیار مهم است، هنوز نتوانستیم از ظرفیت‌های شهرداری بهره ببریم، رسیدگی به زیباسازی شهرها، زیرساخت‌های شهری، شبکه‌های آب و فاضلاب باید با جدیت پیگیری شود. 

 

حسینی‌پور با تاکید بر ضرورت تعیین و تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام استان که باید در مدیریت جدید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد، اعلام کرد: برخی پروژه‌ها حدود 15 سال بلاتکلیف باقی مانده، به سرعت باید به نتیجه برسد، همچنین واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام استان برابر قانون به بخش خصوصی طبق مصوبات دولت باید مدنظر باشد تا بتوانیم در این رابطه شاهد تحولی بزرگ باشیم.

استاندار مازندران با اشاره به آغاز مسیر تحولی در معاونت عمرانی استانداری استان، گفت: این مسیر با ایجاد سامانه‌های نظارتی همراه بود، چرا که از سونظارت مدیریتی رنج می‌بریم، هر دستگاه باید داشبورد مدیریتی از وعده‌های عمل نشده به مردم داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه ما نماینده دولت بوده و همه موظفیم که به تعهدات دولت قبل نیز عمل کنیم، تصریح کرد: یکی از مهمترین انتظارات مردم از دولت مردمی سیزدهم عمل به وعده‌ها است، ‌90 درصد مصوبات در سفرهای شهرستانی در حوزه معاونت عمرانی است، مدیران در بهترین روش و مهندسی با روحیه جهادی باید کار مردم را انجام دهند‌ ادامه روحیه جهادی خط و مشی ماست.

حسینی‌پور ضمن اعلام حمایت از معاون جدید امور عمرانی استاندار مازندران، گفت: برخی منتظر شنیدن اخبار منفی در رسانه‌ها هستند همه بدانند مقام معظم رهبری بر ایجاد امید در جامعه تاکید کرد، اصحاب رسانه بدانند که ما در این کار تیمی به حمایت آن‌ها نیازمندیم.

استاندار مازندران در پایان گفت: روند توسعه استان رو به جلوست، همه باید کمک کنیم تا استان را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

در پایان این جلسه از تلاش‌های رضا علیخانی که 12 اسفند ماه 1400 به‌عنوان معاونت امور عمرانی استانداری مازندران معارفه شده بود تقدیر و احمد توکلی به‌عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران منصوب شد.
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف