آخرین مطالب

درخشش تیم فوتبال پیشکسوتان شهدای پابند شهرستان نکا همچون نگینی در مازندران ورزش و جوانان

درخشش تیم فوتبال پیشکسوتان شهدای پابند شهرستان نکا همچون نگینی در مازندران

  بزرگنمایی:

به گزارش فجر شمال، پابند نام یک روستا از بخش یانه‌سر شهرستان بهشهر در استان مازندران می‌باشد. این روستا در دهستان شهدا قرار دارد که اغلب مردمش به شهرهای نکا، گرگان و بهشهر مهاجرت نموده‌اند.

روستای پابند بی‌نهایت زیبا و دلنشین و دارای آب و هوای خوب و معتدل می‌باشد که به همین دلیل مورد توجه و استقبال زیادی از هموطنان ما در تمام نقاط ایران قرار گرفته است. دارای جنگل‌های بسیار زیبا و انبوه و فراوانی می‌باشد. زمانی که به این منطقه بی‌نظیر در استان مازندران سفر می‌کنید سفری بسیار لذت‌بخش و خاطره‌انگیز برایتان خواهد شد. پس پیشنهاد ما به شما سفر به منطقه‌ی زیبا و دلنشین در کنار عزیزانتان می‌باشد.


تیم فوتبال پیشکسوتان شهدای پابند با تقدیم 33 شهید در دوران دفاع مقدس مانند نگینی در میان تیم‌های فوتبال شهرستان می‌درخشد، تیمی که بازیکنانش در میدان ایثار و شهادت قهرمان شدند.

 روستای پابند از دیرباز در رشته‌های مختلف ورزشی جایگاه ویژه و قابل توجهی را در میان شهرستان‌های استان مازندران داشته و دارد از جمله؛ شهرام جعفری از کشتی‌گیران مطرح استان و کشور و رئیس هیات کشتی بهشهر و عضو هیات مدیره کشتی مازندران، مرتضی اسدی از پیشکسوتان کشتی کشور و عضو هیات کشتی استان گلستان، رضا اسدی عضو تیم ملی و باشگاه فوتبال سپاهان اصفهان لیگ برتر، میلاد شعبانی دروازه‌بان سابق و مطرح مازندران ملقب به عقاب پاوند احد شعبانی از فوتبالیست‌های مطرح مازندران را می‌توان نام برد که نام پابند مثل نگینی در استان حتی کشور می‌درخشند.

رشته‌های کشتی و فوتبال از جمله رشته‌هایی است که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با زندگی بسیاری از مردم این منطقه عجین شده و حضور بازیکنان مطرح در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی در پابند نشان دهنده پتانسیل و ظرفیت مردم مقیم این  روستا در شهرستان‌های استان‌های گلستان و مازندران بود.

فوتبال شهدای پابند در سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی آنچنان جایگاهی در میان شهرستان‌های استان داشت که حتی تیم‌های بزرگ استان با ستارگان خود به این شهر آمده و با بازیکنان بازیکنان پابندی مسابقه دادند.

اما موفقیت بازیکنان شهدای پابند فقط در میدان مسابقه خلاصه نمی‌شد بلکه آنان در میدان ایثار و شهادت نیز مردانه جنگیدند و امروز به عنوان نگینی درخشان در میان ورزشکاران دیار نیکان می‌درخشند.

صالح شعبانی از گوش شکسته‌ها کشتی و ازپیشکسوتان، و از بازیکنان سابق مطرح استان که تمام دغدغه‌های خود را صرف تیم شهدای پابند نموده و به عنوان سر مربی این تیم معرفی شد در گفتگو با ما گفت: در ابتدا لازم می‌دانم از طرف خودم و اعضای کادر فنی تیم از مدیران و عوامل زیر مجموعه کمال تشکر را داشته باشم که انصافا زحمات بسیار زیادی متحمل شده‌اند و همواره یار و حامی بنده حقیر بوده‌ و هستند.

سرمربی تیم فوتبال پیشکسوتان شهدای پابند بیان کرد: همچنین از تمام پیشکسوتان، مربیان، بازیکنان و هواداران خون‌گرم رخصت می‌طلبم و امیدوارم همواره ما را از رهنمودهای خود بهره‌مند کنند و ما را تنها نگذارند زیرا صاحبان اصلی این تیم این عزیزان هستند.

صالح شعبانی ابراز کرد: بسیار خوشحالم کسانی امورات تیم را عهده‌دار شده‌اند که افکار حرفه‌ای دارند، مهدی آذری از ملی پوشان فوتبال ساحلی، بازیکن اسبق تیم  های شموشک وایرسوتر نوشهر، استیل آذین و نیروی زمینی تهران بودند و محمداکبری از فوتبالیست‌های مطرح استان به عنوان دستیار اینجانب، قطعا در ادامه کار یار و یاور این تیم برای موفقیت و سربلندی شهدای پابند خواهند بود.

وی با تاکید بر اینکه، در شرایط کنونی به طرحی سنجیده برای اداره واقع‌بینانه تیم فوتبال پیشکسوتان شهدای پابند دست یافته‌ایم، ابراز کرد: این طرح یک استراتژی و راهبرد مشخص و مجموعه‌ای از روش‌ها و تاکتیک‌ها را در بر می‌گیرد، استراتژی طراحی شده‌ ما حفظ تیم در دسته اول فوتبال مازندران در فصل جاری و ان‌شاءالله صعود تیم در فصل آینده به لیگ کشور است.

خبر: الهام زارعی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف