استاندار مازندران در نشست کارگروه گندم آرد و نان:
سهمیه آرد استان مازندران با ساختار جمعیتی متناسب سازی گردد
کشاورزی و اقتصادی
بزرگنمایی:
استاندار مازندران گفت: تلاش ها برای دریافت سهمیه آرد متناسب با ساختار جمعیتی استان به منظور تامین نان مسافرانی که در برخی موارد اقامت آن ها در استان دائمی است، می بایست افزایش یابد.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، پنجمین نشست کارگروه گندم آرد و نان استان مازندران به ریاست یوسف نوری, استاندار و با حضور مدیران و متولیان این حوزه در سالن جلسات شهید رجایی استانداری برگزار شد.
در این نشست که علی بابایی کارنامی، نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان مهمان حضور داشت، موضوعات مختلفی از جمله تامین نان مسافران، کیفیت نان و همچنین حمل و توزیع آرد در استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
یوسف نوری، استاندار مازندران در این جلسه با اشاره به بالا بودن سرانه مصرف آرد در استان، اظهار داشت: رقم سرانه مصرف آرد در استان بالاتر از سرانه مصرف کشوری است و بخش اعظم آن به دلیل حجم سنگین ورود مسافران و همچنین تغییر سبک مصرف مردم می باشد.
نوری با بیان اینکه جمعیت استان در برخی فصول سال به دلیل ورود مسافران و کارگران حوزه کشاورزی افزایش می یابد، اظهار داشت: تلاش ها برای دریافت سهمیه آرد متناسب با ساختار جمعیتی استان به منظور تامین نان مسافرانی که در برخی موارد اقامت آن ها در استان دائمی است، می بایست افزایش یابد.
وی به مشکلات حوزه گندم آرد و نان اشاره کرد و افزود: اولین و مهمترین مشکل در حوزه آرد و نان، تفاوت قیمت بین آرد یارانه ای و آزاد و ضرورت نظارت بیشتر توسط دستگاه های نظارتی از جمله صمت، جهاد، تعزیرات و اتحادیه هاست و دیگری تعارض منافع متصدیان این حوزه که مانع از اجرای صحیح الگوی راهبری می شود.
نوری همچنین با تاکید بر رعایت اصول پدافند غیرعامل و لزوم دوگانه سوز بودن نانوایی ها، اظهار داشت: بانک سپه هر چه زودتر تسهیلات تامین تجهیزات لازم برای استفاده نانوایی ها از سوخت دوم در زمان وقوع بحران را در اختیار این صنف قرار دهد.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندتشی
پایان پیام
- يکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶:۳۵
- ۳۷ بازدید
- منبع: پایگاه خبری فجر شمال