آخرین مطالب

اخبار انتظامی استان مازندران در روز دهم آبان ماه سیاست و جامعه

اخبار انتظامی استان مازندران در روز دهم آبان ماه

  بزرگنمایی:

به گزارش فجر شمال، اخبار انتظامی استان مازندران در روز دهم آبان ماه به این شرح است:  

تاثیر اصل بازدارندگی پدافند غیرعامل بر امنیت کشور

سردار مفخمی،فرمانده انتظامی استان در همایش گرامی داشت هفته پدافند غیرعامل، به تاثیر اصل بازدارندگی پدافند غیرعامل بر امنیت جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، همایش گرامی‌داشت هفته پدافند غیرعامل با حضور سردار "حسن مفخمی شهرستانی"، فرمانده انتظامی استان مازندران، مسوولان، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری  دانشگاه تهران برگزار شد.

سردار "حسن مفخمی شهرستاتی" با اشاره به شعار سال هفته پدافند غیرعامل (1403) "تدبیر امروز، امنیت فردا"، گفت: این شعار به اهمیت برنامه‌ریزی و اقدامات پیشگیرانه در حوزه پدافند غیرعامل برای تضمین امنیت و پایداری کشور در آینده اشاره دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه مازندران در خصوص پدافند غیرعامل نگاه پیشگیرانه دارد، افزود: نگاه پیشگیرانه با رویکرد اطلاعاتی و به نحوی باید عمل شود که غفلت در هیچ عرصه ای صورت نگیرد چرا که امنیت برای همه آحاد جامعه است و در این حوزه همه دستگاههای اجرایی و نهاد های دولتی باید نقش داشته باشند.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به همکاری‌های تنگاتنگ فراجا با دانشگاه مازندران به‌ویژه در حوزه علمی و هوش مصنوعی، تجمیع نخبگان و دانشمندان برتر جهان در این دانشگاه را باعث فخر و سربلندی استان دانست.

سردار مفخمی با اشاره به انتشار خبر راه‌اندازی دانشکده فناوری‌های راهبردی، نوظهور و نوین در دانشگاه مازندران، این مهم را نشانه پویایی و گام موثر در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب دانست و خواستار راه‌اندازی رشته پدافند غیرعامل در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در این دانشگاه شد.

فرمانده انتظامی استان مازندران در ادامه با تاکید بر اصول و ابعاد متفاوت پدافند غیرعامل، به بیان سخنان خود در قالب موضوع"تاثیر اصل بازدارندگی پدافند غیرعامل بر امنیت جمهوری اسلامی ایران" پرداخت.

پدافند غیرعامل را سدی مستحکم در برابر تهدیدات داخلی و خارجی

رییس دانشگاه مازندران در این مراسم، پدافند غیرعامل را سدی مستحکم در برابر تهدیدات داخلی و خارجی دانست و گفت: پدافند غیرعامل به معنی تقویت زیرساخت‌ها و ایجاد آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه تهدیدی که بتواند به کشور آسیب برساند، بدون نیاز به استفاده از نیروی نظامی است.

دکتر علی‌نژاد، افزود: پدافند غیرعامل به دلایل متعددی اهمیت دارد که از آن جمله می‌توان به کاهش خسارات جانی و مالی در صورت وقوع بحران و پیشگیری از تخریب زیرساخت‌های حیاتی، تاسیسات صنعتی و ساختمان‌های مهم افزایش آمادگی کشور برای مقابله با تهدیدات مختلف، بازدارندگی از وقوع حملات با نشان دادن آمادگی و توانایی در مقابله با تهدیدات، تداوم فعالیت‌های حیاتی با تقویت زیرساخت‌ها و ایجاد سیستم‌های پشتیبان، حفظ امنیت ملی و کمک به حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور اشاره کرد.

رییس دانشگاه مازندران، مقاوم‌سازی ساختمان‌ها و سازه‌های مهم، ایجاد پناهگاه‌های امن، حفاظت از شبکه‌های ارتباطی و اطلاعاتی، مدیریت بحران و امداد و نجات و هم‌چنین آموزش عمومی در زمینه پدافند غیرعامل را نمونه‌هایی از اقدامات این سازمان بیان کرد و اظهار داشت: پدافند غیرعامل یک اقدام پیشگیرانه است که با هدف حفظ امنیت و آرامش جامعه انجام می‌شود. با مشارکت همگانی و اجرای دقیق برنامه‌های پدافندی، می‌توانیم کشورمان را در برابر هرگونه تهدیدی مقاوم‌تر سازیم.

وی با تاکید بر این‌که پدافند غیرعامل در موضوعات نوظهور زندگی انسان از جمله حملات سایبری، رویدادهای مراکز آموزشی و بلایای طبیعی نقش یه‌سزایی دارد، تصریح کرد: دانشگاه مازندران در سال‌های اخیر با ترویج اصول پدافند غیرعامل در میان دانشگاهیان و برگزاری کارگاه‌های متعدد، مانورها، شرکت در رویدادهای مرتبط با پدافند، برقراری ارتباطات درون سازمانی با اهداف پدافندی برآن است تا در مقابل تهدیدات، کمترین آسیب‌پذیری را تجربه نماید.

یادآور می‌شود: قبل از آغاز مراسم، سردار مفخمی به همراه برخی از دانشگاهیان، با حضور در بارگاه مطهر شهدای گمنام دانشگاه، با اهدای شاخه‌های گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره تمامی شهیدان راستین و امام شهدا(ره) را گرامی داشتند.

------------------------------------

محدودیت های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران

سرهنگ جهان تاب،رئیس پلیس راه استان مازندران از اعمال محدودیت های ترافیکی تا ساعت 8 صبح روز شنبه 12 آبان ماه 1403 در محورهای مواصلاتی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "یدالله جهان تاب" در تشریح این خبر، گفت: به منظور ارتقاء ایمنی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت های ترافیکی تا ساعت 8  صبح روز شنبه 10 آبان ماه 1403 در محورهای مواصلاتی استان به اجرا در خواهد آمد.

رئیس پلیس راه استان مازندران، افزود: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت های ضروری در مسیر مجاز ترافیک تا ساعت 8   صبح روز شنبه 12 آبان ماه 1403  در تمامی محورهای مواصلاتی استان ممنوع است.

سرهنگ جهان تاب با اشاره به ممنوع بودن تردد تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج- چالوس ، به اعمال محدودیت های مقطعی برای انواع وسایل نقلیه در این محور در روزجمعه 11 آبان ماه خبر داد و افزود: در این محور، از ساعت 2 بعد از ظهر از آزاد راه تهران- شمال اعمال محدودیت تردد برای خودروهای به مقصد چالوس انجام خواهد شد، از ساعت 3 بعد از  ظهر از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد کامل صورت خواهد گرفت ، از ساعت 5  بعد از ظهر از مرزن آباد به سمت تهران (مسیر شمال به جنوب) یک طرفه شده و  از ساعت 23 طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دوطرفه می شود.

 رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به این که در صورت کم حجم بودن ترافیک محور طرح زودتر از زمان اعلامی به اتمام خواهد رسید، اظهار داشت: طی این مدت تردد از مسیر قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده ولی تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در زمان اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت 11 صبح از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع می باشد.

سرهنگ جهان تاب با اشاره به محدودیت های ترافیکی و ممنوع بودن تردد کلیه تریلر ها از محور هراز، گفت: تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت 8 صبح  تا ساعت 24 روزهای پنج شنبه و جمعه 10 و 11 آبان ماه از این محور ممنوع است.

رئیس پلیس راه استان افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید ماموران پلیس راه محدودیت یک طرفه مقطعی در روز جمعه 11 آبان ماه به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

وی در خاتمه  از رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن مدیریت سفر خود، با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 21824420 و 21824434 پلیس راه استان با پیش شماره 011 تماس بگیرند. 

------------------------------

توقیف سوزوکی 600 سی سی قاچاق 10 میلیاردی در چالوس

سرهنگ مردی،جانشین انتظامی شهرستان چالوس از کشف موتور سنگین سوزوکی 600 سی سی فاقد مدارک به ارزش 10 میلیارد در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "امیر عباس مردی" در تشریح این خبر، اظهار داشت: در راستای اجری طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران پلیس آگاهی اجرای این طرح را در دستور کار قرار دادند.

وی، افزود: ماموران در حین گشت زنی مشاهده کردند یک دستگاه موتور سنگین سوزوکی جی اس ال ایکس 600 سی سی غیر مجاز در حال تردد است با هماهنگی قضایی در اقدامی عملیاتی موفق شدند موتور سنگین را توقیف کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان چالوس با اشاره به اینکه موتور سیکلت توقیفی فاقد هرگونه مجوز تردد و قاچاق بوده است، گفت: کارشناسان ارزش موتورسنگین قاچاق توقیفی را بالغ بر 10 میلیارد ریال ارزش گذاری عنوان کردند.

سرهنگ مردی در پایان خاطرنشان کرد: موتور توقیفی به پارکینگ گسیل و راکب آن پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

--------------------------------------------

دستگیری عامل چاقوکشی در ساری

سرهنگ حسن زاده، فرمانده انتظامی شهرستان ساری از دستگیری عامل چاقوکشی در کمتر از دو ساعت در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "عبدالله حسن زاده " در تشریح این خبر اظهار داشت: برابر اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر یک مورد نزاع و درگیری با سلاح سرد در شهر ساری، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی کلانتری 15 قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی بلافاصله در محل حاضر و طی بررسی انجام شده مشخص شد ضارب بوسیله سلاح سرد، یکی از شهروندان را مجروح و از محل متواری شد.

سرهنگ حسن زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه متهم پیش از حضور ماموران از محل متواری شده بود، ماموران پس از انجام تحقیقات میدانی موفق شدند عامل چاقو کشی را در کمتر از دو ساعت شناسایی و در اقدامی ضربتی متهم را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری با اشاره به اینکه متهم به مرجع قضائی معرفی شد، تاکیدکرد: پلیس با هرگونه بی نظمی و اخلال در نظم و امنیت عمومی به شدت برخورد و اجازه نخواهیم داد عده ای هنجارشکن با اعمال مجرمانه خود نظم عمومی جامعه را برهم بزنند.

---------------------------------------

دستگیری 21 سارق در طرح محله محور نکا

سرهنگ عزیزی،فرمانده انتظامی شهرستان نکا از دستگیری 21 سارق و 12 خرده فروش و کشف 21 کیلو گرم مواد مخدر در آن شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ "قاسم عزیزی" در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و مطالبات شهروندان، ماموران انتظامی شهرستان نکا طرح پاکسازی نقاط آسیب زا و جرم خیز را در سطح مناطق جرم خیز وآلوده این شهرستان اجرا کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح، ماموران موفق شدند 21 سارق را به همرله مقادیری اموال مسروقه و 12خرده فروش را با 21 کیلوگرم موادمخدر دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان نکا تصریح کرد: کشف 4 تن چوب جنگلی قاچاق و 4 قبضه سلاح شکاری غیر مجاز، دستگیری 61 معتاد متجاهر و جلب17 متهم  از دیگر کشفیات این طرح بوده است

سرهنگ عزیزی با اشاره به اظهار رضایت مردم از اجرای این گونه طرح ها، از همکاری صمیمانه مردم تشکر کرد و گفت: شهروندان می توانند در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مشکوک به ویژه در زمینه توزیع انواع مواد مخدر، مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام کنند.

خبر: سلمان مهدوی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف